Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ...ΜΠΟΪ»...!!!

ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ  και ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ και ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ...!!!

«Η αγάπη για την Πατρίδα απαιτεί την Εθνική ενότητα. 
Εθνική συμφιλίωση για να μη γίνουν τα ίδια λάθη, τα λάθη του παρελθόντος. 
Αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξης».
Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους Τσιπροσυριζαίους τονίζοντας:
«Ο Συριζα δεν θα γίνει ποτέ Κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να γίνει. Γιατί το ''τζάμπα όλα'' και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε».;;; 

Και πρόσθεσε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο «λεφτά υπάρχουν» τρομάζει περισσότερο.
********
«Παίζουν με πράγματα που είναι πιο πάνω από το... μπόϊ τους»...!!!
********
«Μου είχαν πει --όταν έγια Πρωθυπουργός--, ότι παίρνω στα χέρια μου μια χειροβομβίδα. Το ήξερα! 
Αλλά την κράτησα.  Δεν την άφησα να σκάσει. 
Την εξουδετέρωσα. Κάποιος έπρεπε να το κάνει. 
Την πήρα και την εξουδετέρωσα.»
********
 «Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά «λεφτά υπάρχουν», εμείς δεν είπαμε ποτέ».
********
«Προσπάθησα να αλλάξω τη μοίρα της χώρας μου, παρά από το να δοξαστώ από την καταστροφή της».
     ********      
  «Η Ελλάδα   δεν χρειάζεται άλλο Μνημόνιο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα χρειαστεί γιά την επόμενη χρονιά ούτε τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού Μνημονίου, που απομένουν».
           ---------------------------------

7 σχόλια:

  1. Οχι αλλο καρβουνο μωρε....Σταματηστε το καρβουνο!!!!!
    Νικος Κουρκουλος φοβερος ηθοποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου είχαν πει --όταν έγια Πρωθυπουργός--, ότι παίρνω στα χέρια μου ενα λαό. Το ήξερα!
    Αλλά τον κράτησα. Δεν τον άφησα να το σκάσει.
    Τον εξουδετέρωσα. Κάποιος έπρεπε να το κάνει.
    Τον πήρα και τον εξουδετέρωσα.»

    Οι ακριβείς δηλώσεις του φορομπήχτη Αντώνη Σαμαρά!
    Κυριολεκτικά μας ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου το παιζει τοσο μαγκας και θεωρει οτι ο συριζα δεν θα γινει ποτε κυβερνηση ας κανει εκλογες τωρα,να τις κερδισει και να βουλωσει και τα δικα μας στοματα .Τι περιμενει ,να ερθει ο Μαρτης ο γδαρτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μαλακα μυλωνοπουλε, δε γαμιεσαι να ασπρισεις λεω εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε βλακα θανασακη,αφου ειστε κολληταρια ρε παλιομαλακες,τι γραφεις μαλακιες;
    ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο αρχισκευωρός ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και έκανε πραγματικότητα το όραμα των μπολσεβίκων...
    Πάνε πολλές δεκαετίες από τότε που το ξενοκίνητο ΚΚΕ διακήρυττε την θέση του για «ανεξάρτητη» Μακεδονία, «απαλλαγμένη από την Ελληνική κυριαρχία». Το ΚΚΕ ουδέποτε μεταμέλησε ή έστω άλλαξε την θέση του αυτή, απορρέουσα από την 5η Ολομέλεια του κόμματος, το 1949.
    Κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου, μάλιστα, στις δυνάμεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ συμμετείχαν και σκοπιανικές δυνάμεις του ΣΝΟΦ, έχοντας λάβει υποσχέσεις για απόσχιση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό, γεγονός που οδήγησε στην θέση της 5ης Ολομέλειας για «ανεξάρτητη» Μακεδονία. Σας παραθέτουμε, ακολούθως, την θέση του ΚΚΕ, για την οποία σημειώνει η ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» το 1997 ότι «Είναι σαφές ότι αυτή η θέση αναγνωρίζει στους σλαβομακεδόνες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, μέχρι και αυτού του αποχωρισμού.»:
    "Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει. Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά"[1].
    Πάνω σε αυτή τη θέση είχε κάνει προεργασία ο ίδιος ο προσφάτως αποκατασταθείς, Ζαχαριάδης, γράφοντας: "Ο μακεδονικός λαός θα αποκτήσει μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια των λεύτερων λαϊκοδημοκρατικών λαών στα Βαλκάνια, στην οικογένεια αυτή, όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με τη Λαϊκή Δημοκρατία. Γι' αυτή την ανεξάρτητη κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδονικός λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου και βοηθά με όλη του την ψυχή, με όλα του τα μέσα, τον ΔΣΕ, τόσο που ξεσηκώνει το θαυμασμό για το μεγαλείο και το ολοκαύτωμα της προσπάθειάς του"[2].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνεχεια: Αυτή την θέση του ΚΚΕ, η οποία εν τέλει δεν ευόδωσε ποτέ, αλλά υπήρξε το έναυσμα για σταθερή θέση των κομμουνιστών υπέρ της απόδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, κάνει πλέον πραγματικότητα ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως είδαμε, ο Βενιζέλος λειτουργώντας με «εντολή Σαμαρά», έδωσε και επισήμως το όνομα της Μακεδονίας μας. Συγκεκριμένα, μιλώντας από βήματος ΟΗΕ δήλωσε ότι «Προτείνουμε μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes».
    Πολλές εφημερίδες προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία, προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες αποκλειστικά στον Βενιζέλο. Όμως ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας το ΥΠΕΞ ως προσωπικό γραφείο τύπου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ήταν εντολή Σαμαρά. Συγκεκριμένα υπερασπιζόμενος τον εαυτό του μέσω μίας μακροσκελούς ανακοίνωσης, τόνισε ότι η θέση αυτή «έχει διαμορφωθεί εδώ και πολλά χρόνια, έχει κατ’ επανάληψη δηλωθεί στην Βουλή των Ελλήνων και διεθνώς».
    Κοινώς ο Βενιζέλος λειτούργησε κατ’ εντολή Σαμαρά, πουλώντας το όνομα της Μακεδονίας μας, προκειμένου να ευχαριστήσει τα υπερατλαντικά αφεντικά του και παράλληλα κάνοντας πραγματικότητα το όραμα των μπολσεβίκων για μία «ανεξάρτητη» Μακεδονία. Να τον χαίρονται οι «μακεδονομάχοι» και οι «πατριώται» της Νέας Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...καταλαβες τωρα ΜΑΛΑΚΑ θανασακη ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;;;;;;;; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή