Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«ΒΑΡΕΣΕ» ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ... ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...!!!

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ   ΣΠΥΡΟΥ, ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ...!!!       

Διάλυση έχει «βαρέσει» η Χρυσή Αυγή, με τα στελέχη της να εγκαταλείπουν εν χορώ, το πλοίο που βουλιάζει...
Η εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει αυτήν τη στιγμή δείχνει ότι ίσως και να έχει διαλυθεί πριν καν ξεκινήσει η δίκη.
Πριν κατακαθίσει η σκόνη από την πτώση των άλλοτε «κάστρων» της ΧΑ σε Θεσσαλία, Ημαθία, Ιωάννινα, Ιόνιο και Πελοπόννησο, ήρθε ένα νέο εκκωφαντικό χτύπημα.
 Την περασμένη εβδομάδα, ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη της ΧΑ, υπέβαλε την παραίτησή του.
********
Ο παραιτηθείς από τη Χρυσή Αυγή δεν είναι τυχαίο στέλεχος. 
********
Πέρα από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ήταν και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου.
********
Η παραίτησή του έχει πυροδοτήσει εξελίξεις τόσο στην έδρα του, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, όσο και στην Πάτρα, όπου τα γραφεία της Ναζιστικής--εγκληματικής οργάνωσης έχουν... ερημώσει...!!!
********
Ο Λ. Σταθόπουλος δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» ότι υπέβαλε την παραίτησή του «για να χτυπήσει καμπάνα που θα ακουστεί μέχρι τον Κορυδαλλό». 
********
Την ίδια στιγμή, σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι είναι ο πρώτος που παραιτείται και δεν τον... διαγράφουν...!!!
********
Δεν πρόκειται για κάποιο μεσαίο ή τυχαίο στέλεχος. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012 και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
********
Στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, με μεγάλη επιρροή στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης. 
********
Η δήλωση στο "Εθνος"
----------
«Σταγόνα σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Το κίνημα που χτίσαμε λίγοι άνθρωποι άρχισε να αλλάζει πορεία μετά τις προφυλακίσεις». 
********
«Εχω δυσαρεστηθεί από συγκεκριμένα πράγματα που έχουν συμβεί στο εσωτερικό του κινήματος και αισθάνθηκα ότι η περαιτέρω παρουσία σ' αυτό θα λειτουργούσε ως κάλυψη ή έγκριση σ' αυτά τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού».
********
Οι συστημικές πρακτικές των Βουλευτών της ΧΑ, με τους διορισμούς ανιψιών, φίλων και λοιπών συγγενών, τα άτοκα δάνεια που παίρνουν αφειδώς από την Βουλή οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές , έφεραν ένα μεγάλο κομμάτι των μελών της οργάνωσης απέναντι στην ηγεσία. 
Η δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τοπικές οργανώσεις εκφράζεται πια και δημοσίως.
********
Ο Λεωνίδας Διδάκτωρ Νομικής και Δικηγόρος Αθηνών είναι γιός του αείμνηστου  Σπύρου Σταθόπουλου, μοναδικού  Έλληνα Πατριώτη και και αγνού ιδεολόγου.
Εδω:  
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5.html
--------------

25 σχόλια:

  1. Γιατί όμως ανεβαίνει συνέχεια η ΧΑ; Μα, για να απελάσει τους αλλοδαπούς και να ξαναγυρίσουν οι δουλειές στους έλληνες. (Το στέλεχος που αναφέρετε έφυγε για προσωπικούς λόγους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά τώρα που ούτε οπλοστάσια βρέθηκαν, ούτε νεκροί (στη συμπλοκή στο πέραμα, κασέτα καταστήματος δείχνει ότι ο δράστης έφτασε μόνος, και ότι ΔΕΝ υπήρχε τάγμα εφόδου, δηλαδή ήταν προσωπικές διαφορές. Πάει αυτό. Το άλλο με τον Λουκούμ, πωστολέγανε, ΕΓΙΝΕ η δίκη και υπάρχει δεδικασμένο ότι ΔΕΝ έχει σχέση με ΧΑ. Ουδείς λοιπόν σχετιζόμενος νεκρός... ). Και φυσικά το ότι φοράνε αρβύλες, χαιρετάνε στραβά, φωτογραφίζονται με (νόμιμα) όπλα κλπ δεν είναι καν αδικήματα, κι αν ειπωθούν στο δικαστήριο θα γελάνε και τα πατώματα....

      Διαγραφή
  2. τωρα,απο που κι ως που βαραει..διαλυση ενα κινημα λογω φυγης ενος στελεχους αυτο ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω.ο μυλωνοπουλος ισως τα καταλαβαινει καλυτερα.του 'ρχονται εμπνευσεις λογω τσιμπουκιων στον σαμαρα..



    ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΔ - M.TΑΜΗΛΟΣ: "ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΑ"!
    Αρχισε το "ξήλωμα" Σαμαρά εν όψει ήττας - Κλίμα ηττοπάθειας στο κόμμα - "Φαρμάκι" από Α.Τζιτζικώστα
    15:07
    28/09/2014

    442

    3

    0
    Google +
    0





    Με μια δήλωση που δείχνει στον Α.Σαμαρά την έξοδο από την πρωθυπουργία και την προεδρία ντης ΝΔ ο θριαμβευτής των περιφερειακών εκλογών (71% στον β΄γύρο) στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) και επίδοξος διάδοχος του Α.Σαμαρά στην ηγεσία μιας "νέας" Νέας Δημοκρατίας, ο ΑπόστολοςΤζιτζικώστας τον κατηγρόσε εμμέσως ότι έχει ξεχάσει τις αρχές και τις αξίες του κόμματος.

    Πρόκειται για την βαρύτερη - και ουσιαστικότερη - ενδοκομματική ( ο Α.Τζιτζικώστας παραμένει μέλος του κόμματος) κατηγορία που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα κατά του Α.Σαμαρά που πλέον βλέπει το έδαφος κάτω από τα πόδια του να χάνεται...

    Το defencenet.gr από χθες που δημοσιοποίησε την δήλωση Τζιτζικώστα έγινε δέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων νεοδημοκρατών που επικροτούσαν την δήλωση Τζιτζικώστα και πλέον είναι σαφές όιτ την ολική σποδόμηση της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα την ακολουθήσει άμεσα η εκδίωξη του Α.Σαμαρά από την προεδρία.

    Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook ο Απόστολος Τζιτζικώστας: "Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

    Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του".

    Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν παρέστη στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να παραστεί όταν ο Α. Σαμαράς τον είχε «κόψει» από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κίνηση που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στη ΝΔ.

    Στελέχη, βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ αμφισβητούν πλέον ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που εφάρμοσε, τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και την «δίωξη» των δεξιών από το κόμμα και την κυβέρνηση μετά από απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Όσο τα ποσοστά της ΝΔ θα «βυθίζονται» τόσο η αμφισβήτηση θα αυξάνεται σε βάρος του προέδρου του κόμματος, τη στιγμή που όλα δείχνουν… προεκλογική περίοδο.

    Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» εξέφρασε την ανησυχία του για τα ποσοστά του κόμματος και έριξε τη βόμβα: «Για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στη Χρυσή Αυγή, στη ΝΔ, θα περάσει μία 10ετία».

    «Καρφώνει» δηλαδή τον Α. Σαμαρά ο οποίο έχει καταστεί έρμαιο του Ε. Βενιζέλου και «άδειασε» τη ΝΔ από τους δεξιούς και τους έστειλε στη Χρυσή Αυγή, η οποία ενισχύει τα ποσοστά της. Με τις πολιτικές δε διώξεις, τις κατασκευασμένες διώξεις, κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου εγκλώβισε τους δεξιούς ψηφοφόρους στη ΧΑ. Αυτό ακριβώς λέει ο Μ. Ταμήλος.

    Προσθέτει ότι οι εξαγγελίες του Ζαππείου δεν εφαρμόστηκαν λόγω του ΠΑΣΟΚ. «Δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και αναγκαστικά συμπράξαμε με έναν αντίπαλο που είχαμε μάχες», είπε ο κ. Ταμήλος.

    Εδώ βέβαια η αλήθεια είναι διαφορετική απ’ ότι την περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ. Η σύμπραξη έγινε για την υπεράσπιση του μνημονίου και της πολιτικής εξόντωσης του λαού όπως ήθελαν οι εκπρόσωποι των δανειστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..και ο μαλακας ο θανασακης συνεχιζει την εργολαβια της λασπης στη Χ.Α.. αρχιδοπουστα μαλακισμενο θανασακη,να δω ΠΟΥ θα πας ρε μουνοσκυλο τωρα που ο δικος σου πηγαινει στα αναθεμα...ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tετοιο κλασιμο βρε σακη στον καθετηρα;;;;;;;;;;;;;;με τιs νοητικεs γραμμεs του κω....λου η κυρια γεωργια με την σφουγγαριστρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο ευαγγελοs εθεσε βετο για την κομανεντσι τον νονο καλε τον κωλωγλυφτη που λενε την πολιτικη νεροκοτα παντωs λενε οτι η ξεχαιρβαλωμενη κυλοτα ο εκπροσωποs ο πλαστογραφοs τα WC τα εγλειψε η λουλου το αδωναι του αφησε και στο τασακι ολιγα ψιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι να 'ναι....
    Ο εν λόγω Λεωνίδας Σταθόπουλος δεν είναι ο γιός του Σπύρου Σταθόπουλου, αλλά ανηψιός. Πράγματι υπάρχει Λεωνίδας Σταθόπουλος που ειναι γιος του Σπύρου και δικηγόρος, αλλά δεν ασχολείται με την πολιτική και ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα μωρε τώρα που χάθηκε ο κόσμος που παίρνανε αβέρτα δάνεια από τη Βουλή οι βουλευτές της Χ.Α.. Εντάξει το δάνειο που πήρε ο Παναγιώταρος ήτανε γιά εισαγωγή γιά κάτι μπλουζάκια από το Πακιστάν με ο,50 ευρω κόστος, τα πούλαγε στο κόμμα 2ευρώ και το κόμμα τα πούλαγε στους πατριώτες του κόμματος για το καλό της Πατρίδας και του Πακιστάν βεβαίως-βεβαίως, μόλις...20ευρώ.!
    ή είσαι συνεπής πατριώτης ή δεν είσαι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη.Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Ερευναs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΝΩΛ.Α.Ο.Σ.ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O πρωην περιφερειαρχηs του Λ.Α.Ο.Σ.στην Κρητη Γεωργιοs Καρτσωληs ειπε:Το Κοτερο σου το''ANGOREA''Που ειχεs στην Μαρινα Αλιμου γιατι δεν το Δηλωσεs στο''ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;Το σπιτι σου στιs''ΒRUKSELES''Γιατι Δεν το Δηλωσεs;;;;;;;;;;;;;;;Τι γινεται με τα οικονομικα του κομματοs και τιs επιδοτησειs που παιρνει;;;;;;;;;;;;;;;;Μαθαινω αλλο σκανδαλο σε ευρωπαικο επιπεδο προκειτε να σκασει μα εσυ δεν εισαι αρχηγοs κομματοs εσυ εισαι επικεφαληs οργανωσηs δημοσιων σκανδαλων!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι σκατά είναι ο Καρατζαφέρης το ίδιο είναι και ο Μιχαλολιάκος της Χ.Α. και το κλεπτοεγκληματικό οικογενειακό του ασκέρι. Κλεφτες για την...πατρίδα, τι ψάχνεις.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΔΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8.37 Μην μπερδευειs την βουρτσα με την πουτσ@α ντουρου ντουρου ντουρου κλαν χεζουν τα περιστερια που πεταν...που λεει και ο γυφτολετηs θα κανουμε την ελλαδα εναν τεραστιο λαχανοκηπο με καροτα....καροτοζουμοποτη ελαφροντεξιουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο άντρας που λιποθύμησε ενώ περίμενε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ - Οργή και αγανάκτηση στην τράπεζα - Σπαρακτικές σκηνές στο νοσοκομείο!

    Μέγεθος κειμένου

    ΦΩΤΟ από seleo.gr
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
    Τελευταία ενημέρωση: 30.09.2014 | 14:33
    Πρώτη δημοσίευση: 30.09.2014 | 12:57
    Διαδώστε το:


    - Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας για τη δόση του ΕΝΦΙΑ
    - Στο σημείο που θα δείτε στις φωτογραφίες επικράτησε πανδαιμόνιο μέχρι να φτάσει στο ασθενοφόρο
    - ''Χάθηκε πολύτιμος χρόνος'' λένε αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν τις τελευταίες στιγμές του
    - Ατελείωτες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί σε τράπεζες και ταχυδρομεία όλης της χώρας
    - Τι λέει στο NewsIt η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του φορολογούμενου
    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο θάνατός του, ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι.

    Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε τραπεζικό υποκατάστημα της οδού Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που όμως δεν μπορούσε να σταματήσει, λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή...

    ΦΩΤΟ από seleo.gr

    Όπως δήλωσε στο NewsIt η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, ο 70χρονος έπαθε ανακοπή στην ουρά της τράπεζας και οι διασώστες που τον παρέλαβαν του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο διασωληνωμένο.

    Η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ, Τζίνα Λεπτοκαρύδου τόνισε στο NewsIt, πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έκαναν στον 70χρονο κάρπα και στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

    Όπως μας είπε η κυρία Λεπτοκαρύδου ''ο 70χρονος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε στην τράπεζα και κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ή κάποια αντιπαράθεση στην τράπεζα''.

    Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας

    Δήλωση για τον θάνατο του 70χρονου έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος.

    Ερωτηθείς για τις συνθήκες του συμβάντος, ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά». Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

    ΦΩΤΟ από seleo.gr

    Εν τω μεταξύ ατελείωτες ουρές παρατηρούνται στις τράπεζες όλης της χώρας. Στην Ξάνθη λίγο πριν τις 08.00, οπότε και άνοιξαν τις πόρτες τους τα κατά τόπους τραπεζικά υποκαταστήματα, δεκάδες ήταν οι πολίτες όλων των ηλικιών, που ανέμεναν καρτερικά στην... ουρά, υπό τον φόβο επιβολής προστίμου σε περίπτωση που δεν καταβάλουν την πρώτη δόση εγκαίρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΘΑΝΑΣΑΚΗ,σε θυμαμαι ρε φιτσουλα απο τοτε που εβγαινες μαζι με το αααααααλλο μεγαλο ΛΑΜΟΓΙΟ της "ελληνικης" πολιτικης σκηνης...τον καρατζατουμπα στο τηλε-αστυ!!! παντως αλλα ελεγες τοτε..ησουν καπως συγκροτημενος(στο γυαλι ασφαλως μονο,γιατι στην πραξη εισαι μπινες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tαραχή έχει προκαλέσει στη ΝΔ και στην κυβέρνηση η πρόταση του νεοδημοκράτη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστα για άμεση παραίτηση του Α.Σαμαρά από την πρωθυπουργία και σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας.

    Οι πρώτες εισηγήσεις που δέχτηκε ο Α.Σαμαράς από τους συνεργάτες του ήταν να διαγραφεί από το κόμμα ο Α.Τζιτζικώστας, αλλά οι ψυχραιμότεροι αντιλήφθηκαν ότι το μόνο που θα πετύχαιναν, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για έναν απλό βουλευτή αλλά περιφερειάρχη του κέντρου του νεοκαραμανλισμού, θα ήταν να τον ηρωοποιήσουν (αν και δεν παρέβη κάποιον δεοντολογικό ή πρακτικό κανόνα ζητώντας τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας).

    Αντίθετα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, αυτή η τεράστια μορφή που ακούει στο όνομα Α.Παπαμιμίκος ζήτησε από τον Α.Τζιτζικώστα να...αυτοδιαγραφεί.

    Συγκεκριμένα πριν από λίγο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στον Real fm και το Ν. Χατζηνικολάου, δεν έθεσε θέμα διαγραφής του Α. Τζιτζικώστα, ζήτησε...
    όμως από αυτόν να παραδώσει ο ίδιος την κομματική του ταυτότητα!

    Ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Α. Τζιτζικώστα, τον κατηγόρησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και είπε ότι του απέστειλε πρόσκληση, όπως σε όλα τα στελέχη και μέλη του κόμματος για να παραβρεθεί στα γενέθλια της ΝΔ στην Χαλκιδική.

    Κύκλοι του Α.Τζιτζικώστα σχολίασαν την πρόταση Παπαμιμίκου, "την κομματική ταυτότητα πρέπει να την παραδώσουν αυτοί που παραβίασαν και ξέχασαν τις αρχές της παράταξης όχι αυτοί που τις τήρησαν και τις εφάρμοσαν".

    Πριν από λίγο ήρθε μια τριπλή παραίτηση στον κομματικό μηχανισμό που ενισχύει την εκτίμηση ότι βαίνουμε ολοταχώς προς εκλογές.

    Πρόκειται για τον γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τους δύο γενικούς γραμματείς Επικοινωνίας-Ενημέρωσης Γιάννη Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Κατσανιώτη.

    Για τον κ. Βαρτζόπουλο είχαν κυκλοφορήσει σχετικές πληροφορίες και προ δύο εβδομάδων, ωστόσο ο ίδιος τις διέψευσε. Τη θέση του θα καλύψει, κατά τις πληροφορίες, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δημήτρης Πτωχός.

    Και οι τρεις υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να προετοιμασθούν για την κάθοδό τους στις εθνικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τον νόμο είχαν περιθώριο να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, οπότε αρχίζει να μετρά το απαγορευτικό 18μηνο πριν από την κανονική εξάντληση της κυβερνητικής θητείας (σ.σ. Ιούνιος 2016).

    Το γεγονός ότι αποφάσισαν να ξεκινήσουν... ενάμιση μήνα νωρίτερα την επίσημη προεκλογική τους εκστρατεία, όμως, επιβεβαιώνει την άποψη ότι όλα τα εκλογικά ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

    Το Μαξίμου που όλα τα ερμηνεύει κατά το δοκούν λέει πως πρόκειται για έντιμη στάση, καθώς και οι τρεις έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να εξαντλήσουν τα νομικά περιθώρια παραμονής τους στις θέσεις τους εφόσον έχουν αποφασίσει να πολιτευθούν...

    Ο κ. Βαρτζόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία και ο κ. Κατσανιώτης στην Αχαΐα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...βαρεσε διαλυση η Χ.Α. μαλακα πανιβλακα θανασακο....ΒΑΡΕΣΕ..ΔΙΑΛΥΣΗ!!!!!!ΜΑ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!!
    Μαύρο χρήμα στα ταμεία της συμμορίας μπροστά στα μάτια Σαμαρά
    Η καθεστωτική φυλλάδα «το Βήμα» προχωρά σε μια αποκάλυψη η οποία πέραν του ότι προκαλεί -και μάλιστα αγρίως- το δημόσιο αίσθημα, αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη πως η ΝΔ του Σαμαρά πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να χαρακτηριστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση!
    Συγκεκριμένα, η στήλη «Βηματοδότης» αναφέρει τα κάτωθι εξόχως αποκαλυπτικά: «Τελικά έγιναν έτσι όπως σας τα είχα προαναγγείλει. Σε αυτό το πολυσυζητημένο γεύμα των γαλάζιων βουλευτών προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που οργανώθηκε στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της ίδρυσης της ΝΔ, η είσοδος ήταν δωρεάν. Η έξοδος όμως; Την ώρα που οι βουλευτές τελείωναν το γεύμα (και τι γεύμα, σαλάτα, κοτόπουλο ψητό κ.τ.λ.) εμφανιζόταν ένα κομματικό στέλεχος και τους ζητούσε... 20 ευρώ! «Ρεφενέ, είπαμε, ρε παιδιά, το ταμείο είναι μείον» τους έλεγε. Οι πάντες είτε από φιλοτιμία είτε από πατριωτισμό προς το κόμμα έδωσαν το 20ευρο. Αλλά δεν πήραν από κανέναν... απόδειξη. Έφαγαν, ήπιαν, πλήρωσαν και δεν πήραν απόδειξη. Γίνεται;», αναφέρει το δημοσίευμα.
    Η απάντηση είναι αυτονόητη: φυσικά και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    Τι αποκαλύπτει λοιπόν ο «Βηματοδότης»; Δίνει στεγνά στις αρμόδιες αρχές, ΣΔΟΕ και Δικαιοσύνη, την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εισπράττει μαύρο χρήμα! Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε επίσημη εκδήλωση του κόμματος-συμμορία και μάλιστα μπροστά στα μάτια του αρχηγού του, Αντώνη Σαμαρά.
    Στην περίπτωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και της εις βάρος του άθλιας πολιτικής σκευωρίας, οι ελεγκτικές αρχές καθ’ υπόδειξιν της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας ξεψάχνισαν κυριολεκτικά τόσο τα κεντρικά γραφεία του κόμματος όσο και τις Τοπικές Οργανώσεις, αναζητώντας τα πειστήρια επιβεβαίωσης μυριάδων πληρωμένων, συκοφαντικών δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, που έκαναν λόγο για «μαύρα ταμεία και μαύρους χρηματοδότες» της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά, αποδείχθηκαν φαιδρές συκοφαντίες, εμπνευσμένες από νοσηρούς εγκεφάλους εχθρικά διακείμενους προς τη Χρυσή Αυγή και αναπαρήχθησαν από τους πληρωμένους ρουφιάνους του αντεθνικού και διεφθαρμένου Καθεστώτος.
    Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το νόμιμο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έκλεισε δια παντός το καπάκι της ανυπόφορης μπόχας και δυσωδίας των εγχώριων καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπάτησης.
    Εν προκειμένω όμως, το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, το κλεπτοκρατικό μόρφωμα της Συγγρού, συνιστά αναμφιβόλως και με τεκμήρια, εγκληματική συμμορία η οποία έχει πυραμιδική μορφή (είναι ιεραρχικά δομημένο), λειτουργεί υπό την αρχή του αρχηγού (Führerprinzip) –βουλευτές διαγράφονται απευθείας από τον φυρερίσκο Σαμαρά όταν δεν ψηφίζουν κυβερνητικά νομοσχέδια (βλέπε περίπτωση διαγραφής Νικήτα Κακλαμάνη) και τέλος, έχει ως στόχο της εγκληματικής της δραστηριότητας τον οικονομικό προσπορισμό των μελών της!
    Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος, εκείνο του οικονομικού προσπορισμού το οποίο αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», καλύπτει τον ορισμό της Σύμβασης του Παλέρμο η οποία έχει γίνει αποδεκτή από το έτος 2000 και η οποία αποσαφηνίζει πως απαιτείται ο οικονομικός προσπορισμός των μελών μιας οργάνωσης, προκειμένου αυτή να χαρακτηριστεί ως εγκληματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμφισβήτητα, το δημοσίευμα της καθεστωτικής φυλλάδας αποτελεί την κορυφαία απόδειξη/μαρτυρία, η οποία καίει την συμμορία της ΝΔ και δένει την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Κανείς δεν δύναται να ισχυριστεί πως η είσπραξη μαύρου χρήματος σε επίσημη -δήθεν κομματική- εκδήλωση της συμμορίας έγινε εν αγνοία του φυρερίσκου της, μιας και η παράνομη δραστηριότητα έγινε μπροστά στα μάτια του και συνεπώς με τη συγκατάθεση-διαταγή του! Τα ανωτέρω δεν τα λέει αυθαιρέτως η Χρυσή Αυγή, τα καρφώνει - για τους δικούς του λόγους - η καθεστωτική φυλλάδα «το Βήμα».
      Υπενθυμίζεται ότι συμφώνως προς το Νόμο, η συμμορία της ΝΔ όφειλε να αποδώσει σε όσους έδωσαν χρήματα για το κομματικό ταμείο της στην συγκεκριμένη εκδήλωση, κουπόνι θεωρημένο από το Λογιστήριο της Βουλής.
      Σαφώς και οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (ΣΔΟΕ) θα έπρεπε ευθύς με τη δημοσιοποίηση του θέματος να ελέγξουν την καταγγελία και να πράξουν τα δέοντα, ενώ η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει διότι η συμμορία του Αντώνη Σαμαρά η οποία εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, κατακλέβει το ελληνικό δημόσιο και γεμίζει τα ταμεία της με μαύρο χρήμα, αγνώστων για την ώρα χρηματοδοτών, που στηρίζουν τις εγκληματικές της δραστηριότητες!
      Όταν κάθε Έλληνας πολίτης υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους και εξοντωτικά πρόστιμα για κάθε φορολογική παράβαση, τότε στην περίπτωση της εγκληματικής συμμορίας του Σαμαρά επιβάλλεται η άμεση παρέμβαση των διωκτικών αρχών, ούτως ώστε οι κλέφτες να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!
      Η εγκληματική συμμορία ΝΔ κλέβει τον Ελληνικό Λαό – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

      Διαγραφή
  17. μα ποσο ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ.......ΠΟΣΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΙΔΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντεστε στο διάολο να βρείτε δουλειά με τους Τζιχαντιστές σε Ιρακ--Συρίαμε, τους ομοιοπαθείς σας ρεμάλια της Χ.Α., που είσαστε εσεις σε θέση να κρίνετε τίνος το τέλος πλησιάζει; Ρε ρεμελοτζιχαντάκια θα ξανακάνετε δολοφονίες; Τι απειλείτε ρε αγράμματα αποβράσματα της κοινωνίας; Τέτοια όνειρα κάνετε γιά να επιβιώσετε ρε ανυπόληπτα υπανθρωπάκια, μιά και η ίδια η κοινωνία σας έβαλε στο περιθώριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κύριε,αμφιβάλλετε οτι έφτασε το πολιτικό τέλος της παράταξής σας; Ο απο πάνω σχολιαστής,αν και αθυρόστομος,ορθά τα γράφει μέσες άκρες. Εσείς(που μάλλον πρέπει να είστε ο περιβόητος "Θανασάκης")δεν έχετε καταφέρει να του απαντήσετε με κάποιο επιχείρημα.Και προς αποφυγή παρεξηγήσεως,δεν είμαι χρυσαυγίτης.

      Διαγραφή
  20. Κυριε Αθανασιε παρακαλω τετοιο κλασιμο τετοιο χεσιμο τετοιο φτυσιμο τετοια ροχαλα στο πρωην αφεντικο σαs;;;;;;;;;Διατι δεν ηβαλατε τον μεσαιον δακτυλον σαs ινα κλεισει η τρυπα;;;;;;;;;;;;;;;;;Προs τι τετοιο χεσιμο προs τον κατερινοχουφτιδη Νεα ερευνα του ΣΔΟΕ για την κωλωτουμπιδου την κ.γεωργια την σφουγγαριστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ 6.38 ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οπρωην Υπουργοs Υγειαs αξιοτιμοs κ.Αδωνιs Γεωργιαδηs βρεθηκαν σχεδον διπλα-διπλα στον προθαλαμο του προεδρικου μεγαρου περιμενονταs ανημερα την πρωτοχρονια τον ΠτΔ κ.Κ.Παπουλια για ευχεs!!!!!!!Ο κ.Γεωργιαδηs μιλουσε με την κ.Ολγα Κεφαλογιαννη οταν ξαφνικα διεκοψε την συζητηση μαζι τηs ...προχωρησε προs τον κ.καρατζαφερη και του εδωσε ενα φιλι!!!!!!!Χρονια Πολλα προεδρε παντα σε αγαπω να ξερειs ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ......Αμα γερασει ο λυκοs τον τραβουν τα ΣΚΥΛΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΛΩΓΛΥΦΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή