Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«KONOMA-- ΦΑΓΟΠΟΤΙ--OIKOΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ--ΤΙΜΗ»...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

«ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ--ΒΟΛΕΜΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ και ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ... ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑΣ...!!! 

Ναί, μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία την οικογενειοκρατία, (για τους αφελείς και ανυποψίστους οπαδούς της),αλλά πρώτη-- πρώτη,  την υπηρετεί... η ίδια...!!! 
 Σε πρώτη φάση βέβαια, στο παιχνίδι των διορισμών συγγενών έχουν μπει οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, --πού αποτελούν και την νομεγκλατούρα του κόμματος--, οι οποίοι ασύδοτα έχουν διορίσει τις... συζύγους τους στη Βουλή.

Έχει ξαναγραφτεί ότι ο Νίκος Γερμενής διόρισε την σύζυγό του Ευγενία ως επιστημονική συνεργάτιδα του Γιάννη Λαγού ενώ η σύζυγος του Χρήστου Παππά διορίστηκε στο γραφείο της Ελένης Ζαρούλια. 
********
Ο Κασιδιάρης έχει στο γραφείο του τον ανιψιό του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώ ο άλλος ανιψιός του δουλεύει στο γραφείο του Νίκου Μίχου.
********
Νεο κρούσμα, οικογενειοκρατικής εύνοιας και κονόμας σύμφωνα με το «Εθνος», γιά τα δύο πρωτοξάδερφα του Αρχηγού. 
********
Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Μιχαήλ Μιχαλόλια και τον δημοτικό υπάλληλο Αθανάσιο Μιχαλόλια
********
Με την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή, άφησαν τις θέσεις τους στο 89ο Δημοτικό Σχολείο στον Νέο Κόσμο ο πρώτος και στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας του Δήμου Αθηναίων ο δεύτερος και έπιασαν δουλειά στον κομματικό μηχανισμό του ξαδέλφου τους.
********
Γιά αυτούς επιτρέπονται τα πάντα και προφανώς ο διορισμός όλων αυτών, έχει «πατριωτικό χαρακτήρα» και τα λεφτά του δημοσίου πρέπει να πηγαίνουν υπέρ κονόμας της οικογενειοκρατίας, αφού προσθέτουν ευρώ  τις τσέπες της «Βουλευτικής νομενγκλατούρας» και ασφαλώς της «φαμίλιας» του Αρχηγού.
********
Τά άλλα τα κορόϊδα-- τούς οπαδούς-- τους έχουν γιά να τους χειροκροτούν στις συγκεντρώσεις, αφού τούς έχουν ποτίσει μίσος κατά των συνανθρώπων τους και τούς έχουν επιβάλει συμπεριφορά, εκπαίδευση  και μεθόδους Τζιχαντιστών, σε οποιονδόποτε δεν ανήκει στο κομματικό τους μόρφωμα.
                ---------------------------------

25 σχόλια:

  1. ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΑΙΟΣ 2012 ΕΛΑΒΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛ...ΟΓΑΜ...ΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ ΛΑΓΟΥΔΟΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπο τουs 250 βουλευτεs που βρισκονταν παρων στη βουλη οι 226 ψηφισαν υπερ 9 ψηφισαν κατα και 9 δηλωσαν παρων στην καταμετρηση βρεθηκαν 1 λευκο και 5 ακυρα ενω απο την ψηφοφορια ΑΠΕΙΧΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!Ο Ακηs ζητα να καταθεσουν Μειμαρακηs Καρατζαφερηs και Σπηλιωτοπουλοs.Τον σημερινο προεδρο τηs βουληs και αλλοτε Υπουργο Εθνικηs Αμυναs Βαγγελη Μειμαρακη τον Προεδρο του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργο καρατζαφερη αλλα και τον πρωην ΥΕΘΑ Σπηλιο Σπηλιωτοπουλο ζητησε ο δικηγοροs του Ακη να καταθεσουν για τιs ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ........ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 2ο ΚΟΜΜΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....στον θανασακη μιλας;; αστον τωρα, σταφιδα ειναι

      Διαγραφή
  6. Ρε απομεινάρια και άρρωστα υπανθρωπάκια της Χρυσής Αυγής, φέτος δε πήγατε σε κατασκήνωση να ξεσπάστε τις οργανικές δυσλειτουργίες και αθλιοτητές σας, κάνοντας πολεμικές ασκήσεις ξυπόλητοι με τόξα και ασπίδες καί έχετε σαλτάρει; Άντε του χρόνου σε κατασκήνωση των Τζιχαντιστών. Εκεί θα δείξετε πόσο "πατριώτες" είσαστε αυτοπυρπολούμενοι όπως οι "πατριώτες" του...Μωάμεθ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θανασακη,εχω ενα καλο κοκκινο παραγωγης.δεν εχεις ματαπιει παρομοιο.θα σου στειλω οσο θες τσαμπα αρκει να ξεκολλησεις απο το εβραιοπουτανογεννημα που κωλογλειφεις

      Διαγραφή
  7. Τελικα ο Μr ανθυποτιποταs η συγκολλητικη ουσια ο λασποσυμμαχοs η πολιτικη ψωρα ο κακαραντζαs ο ψευτοπολιτικαντηs η ξευτιλισμενη πολιτικη νεροκοτα ο καρακλανωμπουρδαs η φαια κουφαλα(κουραδα) το γλοιωδεs πολιτικο καθαρμα το νινι που σερνει σαπιο καραβι θαρθει;;;;;;;;;;;;Αλον σαφα λα πετε λα πιπιλασιον κουραδοσιον για ποιον ρωτανε;;;;;;;;;;;ποιοs νανε αραγε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΛΙΓΜΕΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΔΩ; Η Χ.Α ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs στην εκπομπη του ειπε και τωρα να παμε στο εμβατηριο που ανηκει δικαιωματικα στον πρωθυπουργο τηs χωραs κ.Αντ.Σαμαρα και το οποιο θα ηθελα να δουμε ο κ.Αντ. Σαμαραs πρωθυπουργοs τηs ελλαδοs ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΥΦΟΣ Αντ Σαμαραs αυτοs μαs κυβερναει αυτοs ο ΤΥΠΟΣ που την ΚΟΠΑΝΗΣΕ απο το ΣΤΡΑΤΟ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΡΙΨΑΣΠΥΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θανασακη τα εμαθες ρε; ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα Εθνικά Θέματα- Ο ΣΑΜΑΡΑΣ αποδέχθηκε την ΕΝΤΑΞΗ των Σκοπίων στο NATO!



    Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά θέματα φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά. Παρά το πέπλο μυστηρίου και τις τεχνητές διαρροές που παραπληροφορούν όλα δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το «Μακεδονικό»και τις προαλειφόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο, θα καταρρεύσει από τον (άλλοτε «μακεδονομάχο») Α.Σαμαρά η γραμμή του Βουκουρεστίου, που είχε εκπονήσει η κυβέρνηση Καραμανλή όταν προέβαλε βέτο.
    Λέγεται ότι η ΠΓΔΜ θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, χωρίς να λυθεί πρώτα το θέμα της ονομασίας!
    Ως πρόφαση για την ένταξη θα είναι ο ισλαμικός κίνδυνος και η προσπάθεια να μην επεκταθεί στα Βαλκάνια.

    Το αίτημα έχει τεθεί από την Γερμανία, η οποία πρόσφατα έκανε και τη σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων – και ως γνωστόν ο Α. Σαμαράς δεν χαλά χατίρι στη Μέρκελ. Αντίθετα οι ΗΠΑ δεν δείχνουν στην παρούσα φάση να «σπρώχνουν» το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ. γιωργοs καρατζαφερηs στην εκπομπη του στο ΑΡΤ ειπε και τωρα να παμε στο εμβατηριο που ανηκει δικαιωματικα στον πρωθυπουργο τηs χωραs κ.Αντ.Σαμαρα και το οποιο θα ηθελα να δουμε ο κ.ΑΝΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑΤΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΡΙΨΑΣΠΥΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.κ.γιωργοs καρατζαφερηs ειπε η προσφατη περιπετεια τηs υγειαs μου με εκανε να σκεφτω πολλα πραγματα.Περασαμε πολυ καιρο χωρισμενοι εγω και ο Αντωνηs και ηρθε επιτελουs η ωρα να ξαναβρεθουν οι δρομοι μαs!!!!!!!!!!!Moλιs ειδεs τον ΧΑΡΟΥΛΗ αρχισεs τα γλυκωλωγα ατιμουλικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ 7.58.ΤΟΥ ΤΣΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΗΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Η ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α, ΡΕ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ , ΤΑΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΡΙΑ ΣΟΥ. ΗΣΑΝ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΡΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ.!
    ΑΣΤΟ, ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.!
    ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ -ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΟΡΦΙΑ" ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ... ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs Για τον Δημο Αθηναs ειπε Υπαρχει καποιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ (κ.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ) Να Αντιμετωπισει τον ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!Μονο κοπελεs ειχε;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs ειπε με τιs περιφερειακεs και δημοτικεs εκλογεs θα στηριξουμε ατομα σε συνδυασμοs.Στοχοs μαs ειναι να συμμετεχουμε σε περισσοτερα δημοτικα συμβουλια.Υπαρχουν στελεχη που προτιμουν ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και αλλα που προτιμουν ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ. Η Βασουλα η Τσαμπιερη στον Κακλαμανη ο Δημητρηs ο Κωνστανταραs στον Σπηλιωτοπουλο!!!!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχαχαχαχαχαχαχοχοχοχοχοχοχοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs λοιπον εχουμε αυτη τη στιγμη ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ εεεε ναι πιθανωτατα Αρηs Αρηs και Νικηταs και Νικηταs Αμαν παρτυ πουχει να γινει χεχεχεχεχεχεχε θα φυγουν παρτυ πουχει να γινει ωρε παρτυ πουχει να γινει Βγαλτε εισητηριο και καθιστε στο θεωρειο να δειτε τι εχει να γινει πωπωπωπωχεχεχεχεχεχεπωπωπωπω τι εχει να γινει στο Απλωμα τηs Μπουγαδαs χαχαχαχαχα Ο Αρηs με το Μπουρνουζι χεχεχεχεχε και το ανακλιντρο που λενε που λεει ο χαρηs το ανακλιντρο και ο Νικηταs με ολα του τα καλα και να μην ΞΕΧΑΣΕΙ να παρει και τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα στελεχη του Λ.Α.Ο.Σ.ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ. ΟΙ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ" ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑΤΑΟΥΑΖ ΜΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σωτηρηs ο Αρηs ο Νκηταs το ανακλιντρο με το σωμων μπουρνουζι....ο Βαηs ο λουλουκοs...Αλλωστε και η συνεργαζομενη με το Λ.Α.Ο.Σ.ειπε σε ολα τα κομματα ''υπαρχουν διαφωρα''στελεχη στα μικρα φαινονται περισσοτερο....τι ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;ειναι δυσκολο το κουιζζζζζζζζζζζζζζ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε, δυστυχισμένε, τι μόρφωση πού έχεις;
    Η Αλβανή Νικόλ Μπενέκη πού την είχατε για εκπαιδεύτρια στην Χρυσή Αυγή σε μόρφωσε, ή η Ουρανίτσα η...ποιήτρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΑΛΑΤΑ-ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!!!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΑΣ''ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ!!!!!''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ''Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945''!!!!!!!Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!!!!skandalakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή