Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΝΟΥΣΑΝ "ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»...!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...!!!

«Η ελπίδα επιστρέφει, η Ελλάδα επιστρέφει» ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τον θετικό ρυθμό ανάπτυξης που κατέγραψε η Ελληνική οικονομία και την έξοδό της από την ύφεση και υποσχέθηκε ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί και θα συμπεριλάβει όλους τους Έλληνες».
«Σας είχαμε υποσχεθεί ότι η Χώρα θα βγει από το τούνελ της μεγάλης ύφεσης. 
Αυτό είναι πια πραγματικότητα. 
Η επιστροφή της Ελληνικής οικονομίας στην Ανάπτυξη είναι γεγονός»

Πράγματι, το τρίτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς η οικονομία αναπτύχθηκε με ετήσιο ρυθμό 1,7%, μετά από 6 επώδυνα χρόνια, ή 24 τρίμηνα, ύφεσης. Είναι η ταχύτερη Ανάπτυξη για το τρίμηνο αυτό σε ολόκληρη... την Ευρωζώνη...!!! 
********
Σας υπόσχομαι σήμερα ότι η Ανάπτυξη θα συνεχιστεί με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς. 
Αυτό, άλλωστε, προβλέπουν όλοι οι διεθνείς οργανισμοί.
********
Κι από την Ανάπτυξη που ξεκίνησε, δεν θα μείνει κανένας Έλληνας πίσω.
Σε πείσμα της μιζέριας στην οποία κερδοσκοπούσαν πολλοί, η Ελπίδα επιστρέφει.
 Η Ελλάδα επιστρέφει!»
--------------------------------------
«Η Ελληνική οικονομία βγήκε από την ύφεση στο πρώτο τρίμηνο», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων (Reuters) και συμπληρώνει!
Η οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 1,7% σε σχέση με ένα έτος πριν, περισσότερο από τη μέση πρόβλεψη 1,3% που είχαν κάνει οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το Reuters, σημειώνει ακόμη το πρακτορείο.
********
Με τίτλο: 
«Η ανάπτυξη επανέρχεται στην Ελλάδα και είναι ταχύτερη από ό,τι στη Γερμανία», δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας (Financial Times) αναφέρει ότι τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως η Ελλάδα τελικά βγήκε από τη μακρά και επώδυνη ύφεσή της νωρίτερα φέτος και έχει ανακάμψει με τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των τελευταίων επτά ετών. 
********
Με τίτλο:
 «Η Ελληνική οικονομία ανακάμπτει μετά από έξι έτη», η εφημερίδα (Wall Street Journal) σημειώνει σε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοσή της ότι είναι μεγαλύτερος του αναμενόμενου ο ρυθμός ανάπτυξης.
********
Η Ελλάδα τερμάτισε τη χειρότερη ύφεσή της εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων (Bloomberg) με τίτλο: 
«Η Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση μετά την κρίση που έθετε σε κίνδυνο το ευρώ».
********
«Η ρεβάνς της Αθήνας: + 0,7%το ΑΕΠ, το καλύτερο της ευρωζώνης» τιτλοφορεί σημερινό της άρθρο η Ιταλική οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore».
********
«Είναι η ρεβάνς της Αθήνας, με άνοδο του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος 0,7% κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, που είναι και η καλύτερη επίδοση της ευρωζώνης» γράφει ο δημοσιογράφος Βιτόριο Ντα Ρολντ, σύμφωνα με τον οποίο «η Ελλάδα βγήκε από τη μακρότερη ύφεση της σύγχρονης ιστορίας της».
********
«Πρόκειται για απάντηση σε όλους εκείνους οι οποίοι θεωρούσαν ότι η Ελλάδα έπνεε τα λοίσθια, υπό την πίεση των μέτρων λιτότητας και των διαρθρωτικών αλλαγών που ζήτησε η τρόικα, εξ ονόματος των διεθνών πιστωτών» προσθέτει η εφημερίδα.
********
O αρθρογράφος αναφέρει ότι τα μέτρα αυτά «είχαν βαριές επιπτώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στην ανταγωνιστικότητα και στην αγορά της εργασίας» αλλά «έβαλαν και πάλι σε ασφαλές πλαίσιο την οικονομία, πετυχαίνοντας το πρώτο πρωτογενές πλεόνασμα εδώ και δεκαετίες, με παράλληλο πλεόνασμα στο εξωτερικό ισοζύγιο της χώρας και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα».
********
Άντε σε (182), --αυτός είναι ο μαγικός αριθμός που πονάει μερικούς βρώμικους σφικτήρες--  
χρόνια θα δούν Κυβέρνηση οι Τσιπροάπλυτοι και Τσιπροάπλυτες...!!!
            -------------------------

30 σχόλια:

  1. ω ρε μυλωνοπουστα,για χυσιμο στη μαπα εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρε και αυτο να μη στο χρωσταω ΜΠΙΝΕ:


    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ ο K. Μπαρμπαρούσης και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές για την υπόθεση της λαϊκής αγοράς στο Μεσολόγγι
    Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 - 11:54
    Κατέπεσε άλλο ένα κομμάτι της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής

    Τελείωσε επιτέλους η παρωδία με τη δίκη των Συναγωνιστών από το Μεσολόγγι για τους περιβόητους «πάγκους», εις εκ των οποίων ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε πραξικοπηματικά, προκειμένου να βρεθούν νέοι μάρτυρες, ώστε να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους.

    Εν τέλει σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση και οι «νέοι μάρτυρες» που είχαν κληθεί ήταν παντελώς ανεπαρκείς, σε σημείο που ήταν άχρηστοι για τους κατήγορους. Επρόκειτο για ανθρώπους που κατέθεσαν βάσει του βίντεο και των υποθέσεων που έκαναν περί της υποθέσεως, αγνοώντας προφανώς ότι η γνώμη τους δεν έχει νομική αξία.

    Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η πρόταση του Εισαγγελέα και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική, αφού κανείς δεν αναγνώρισε κανέναν και δεν μαρτυρήθηκε ουδεμία έκνομη πράξη.

    Η συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί μέρος της περιβόητης δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση», αποδεικνύει την σαθρότητα του κατηγορητηρίου εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή «με εντολή Σαμαρά» και λόγω της δράσεως του γνωστού «περιβάλλοντος Μπάμπη».

    Δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση



    Την είδηση για την αθώωση του Κώστα Μπαρμπαρούση και των υπόλοιπων Συναγωνιστών ΔΕΝ πρόβαλε κανένα ελεγχόμενο υπερχρεωμένο τσοντόκαναλο σε αντίθεση με τα ψευδή και συκοφαντικά ρεπορτάζ που έδειχναν τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ !!!!
      ‘’ΚΑΘΑΡΟΙ ‘’ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ..ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.
      ==================
      Μείναμε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας ένα δικηγόρο στην Ευελπίδων να αναφέρει ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.
      Μας είπε :
      Η χρυσή αυλή, είναι τόσο οργανωμένη εγκληματική οργάνωση πολλών χρόνων και αποδεκτή από πολλούς δικαστές, οι οποίοι κανονίζουν να βρίσκονται στην έδρα την ημέρα της δίκης, και πληρώνει ή και ‘’ενημερώνει’’ κάθε δικηγόρο της επιλογής της, για κάθε αστυνομική ‘’παραφωνία’’ που θα την έφερνε σε κάποια δικαστική αίθουσα κατά λάθος. Επί πλέον διαθέτουν πλήθος ΑΘΕΩΝ ! ψευδομαρτύρων΄η και μπράβων που «ΠΕΙΘΟΥΝ» σχεδόν τους πάντες.
      Δηλαδή ,όταν γνωρίζεις τον απάνθρωπο νυχτόβιο εγκληματία και το έγκλημα που τον καθιστά επισήμως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ,από τις αρμόδιες αρχές και αθωώνεται όπως γράφεται, είτε για:
      1. Τυπικά κωλύματα ! (Ν.Μιχαλ)
      2. Εξαφάνιση ουσιωδών εγγράφων από την δικογραφία !
      3. Αλλαγή ‘’κατηγορητηρίου’’ στη τελευταία δίκη ,είτε ‘’εκούσια’’ ! είτε λόγω ‘’απουσίας’’ των μαρτύρων κατηγορίας !
      4. Εκφοβισμός δικαστών και ιδίως γυναικών ή και…?
      5. Υπηρεσιακός –ασφαλίτικος ’’συμψηφισμός’’ εγκλημάτων λόγω πολλαπλών ‘’αντιπαροχών ’’!
      6. Ομαδική κατάθεση ‘’αυτοπτών»..ομοϊδεατών μαρτύρων που ορκίζονται( αφού είναι άθεοι ή σατανιστές) ότι ο συναγωνιστής τους ήταν ..‘’μαζί τους’’πολλά χιλιόμετρα μακράν του τόπου εγκλήματος !

      Δηλαδή αυτό γίνεται στα δικαστήρια όταν συλληφθεί ! ένας εγκληματίας ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ για οποιοδήποτε κακούργημα .
      *Ποια δικαστής θα τιμωρήσει τον κάθε Χρυσαλήτη , όταν φοβάται τα επακόλουθα;
      *Ποιος θα την προστατέψει από τους προστάτες, όταν ‘’έγχρωμοι’’ συνταξιούχοι, κακόψυχοι, ανώτατοι δικαστές, εκφράζουν ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ δημοσίως ως ιδεολογικά-κομματικά φιλικά διακείμενοι με τον κομματικά ομοϊδεάτη κατηγορούμενο ;
      Μόνο ‘’ΕΤΣΙ’’! γίνεται αντιληπτό και κατανοητό το..λευκό μητρώον της μαύρης εγκληματικής ψυχής και συμπεριφοράς αγράμματων παρανόμων και νέο-εραστών της κρατικής ΜΑΣΑΣ !
      Κι ο Αντωνάκης μας τι ΕΚΑΝΕ και τι κάνει; Ότι συνήθως βεβαίως- βεβαίως !!

      Διαγραφή
  3. ρε τι μπαρουφες γραφετε για αναπτυξη.........η μιση Ελλαδα ενεργη ειναι.....Ο ΛΑΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ θα είσαι μόνιμα άνεργος και φτωχομπινές γιατί είσαι αγράμματος και άχρηστος. Η μοναδική δουλειά που μπορείς να βρείς είναι να στρατευτείς με τους τζιχαντιστές στη Συρία, μιά και το όνειρο που είχες για πυρηνάρχης -δεκανέας με την Χ.Α., θάφτηκε οριστικά στο Κορυδαλλό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσακω κ αυτο μυλωνογαμιολη:



      Αποκάλυψη Μητσικώστα: Δεν έπαιξα ποτέ την φάρσα που θα γκρέμιζε τους σαμαροβενιζέλους!
      Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 - 22:33

      Ενδεικτική του τρόπου που λειτουργούν οι εγκληματικές οργανώσεις που δρουν υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, είναι οι δηλώσεις του γνωστού μίμου, Μητσικώστα. Ο Μητσικώστας, στα πλαίσια συνέντευξη που έδωσε σε «ανάλαφρη» εκπομπή, δήλωσε ευθαρσώς:

      «Έχω κάνει φάρσα που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ -εγώ κάνω πρόσωπο της ΝΔ- που αρχίζει να μου μιλάει για deal με λεφτά, με μπίζνες, με επιχειρήσεις.

      Δεν έπαιξε η φάρσα. Αν έπαιζε εγώ θα έτρωγα μήνυση, αλλά θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ. Ήταν δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ κι εγώ έκανα μεγάλο στέλεχος της ΝΔ»

      Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο πασόκος δήμαρχος άρχισε απευθείας να μιλά για λαμογιές, μίζες, ρεμούλες, μπίζνες και λεφτά μόλις άκουσε ότι στην άλλη πλευρά της γραμμής υπήρχε άλλος εγκληματίας, της «γαλάζιας» συμμορίας. Δεν χρειάστηκε καν να σκεφτεί αν γνωρίζει το «στέλεχος της ΝΔ» και άρχισε η συνδιαλλαγή.

      Αυτό αποδεικνύει ότι η εγκληματική δράση των δύο οργανώσεων ξεκινά από τα υψηλά κλιμάκια και φτάνει μέχρι τη βάση, χωρίς διακρίσεις. Αυτό το γεγονός από μόνο του, σε συνδυασμό βεβαίως με τις χιλιάδες δικογραφίες που ήδη υφίστανται, μπορούσε να οδηγήσει (αν ζούσαμε σε ευνομούμενη πολιτεία) σε ένωση των δικογραφιών και απόδοση (σε πραγματική βάση) κατηγοριών βάσει του άρθρου 187 και όχι μόνο…

      Διαγραφή
  5. ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΒΕΒΑΙΑ..ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΘΕΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ.ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ .ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν γινεσαι συνιδιοκτητηs σε εφημεριδα που εγινε με κλεμμενα χρηματα με offshore εχει επιπτωσειs;;;;;;;ρουτσα φουτσα ντουτσα η που....τσα;;;;;;Μια αλοιθωρη ψηλοκουραδα και μια χωντροκουραδα τι ειναι;;;;;;;;7+9 γραμματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε εσυ γράφεις ωραία θα πάς πολύ ψηλά. Κοίτα ρε να προσληφθείς στο νέο διαγωνισμό γιά τη θέση βοηθού του "μη εγέρθητω" στην οικογενειά σου. Έχει και καλή σύνταξη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεs να στον ακουμπησουνε;;;;;Αληθεια ποιο ηταν αυτο το λαμογιο που πουλησε στον ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΤΗΝ εφημεριδα του αποδοχη xρηματων απο ξεπλυμα μαυρου βρωμικου χρηματοs;;;;;;οικογενεια γ@μιεστε και λοιποι συνεργατεs....θα του την κανουνε του αλοιθωρου μια τρυπα ναααααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λεs να του τον ΦΟΡΜΑΡΟΥΝΕ;;;;;;;και αντε να βρει μετα πελατη......η γκατσου η κουτρα η παπαλουκα η γιουτσου η τσαμπιερη η φουντη η κορολη την ξερουν την π@υτσα ο αλιθωροs;;;;;;;θα τον προσεχει ο ΑΚΗΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ.Ευαγγελοs Μειμαρακηs στον Ρ/Σ Real σε συνεντευξη του υπενθυμισε οτι ο κ.καρατζαφερηs και το ΛΑΟΣ ψηφισαν την ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ και τονισε οτι δεν μπορει το ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ να κυριαρχουν στην πολιτικη ζωη να λεμε οτι ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ και να μην τουs αντιμετωπιζουμε γιατι δηθεν θα ριξουμε το δικο μαs επιπεδο!!!!!!!!!!!!Ο ελληνικοs λαοs λεει Ο Π@ΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η Π@ΥΤΑΝ@ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛ..ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩ...ΛΟΥ...χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν βγει ο Άμποτ από το Αθαμάνιο Άρτας θα τα λαμπαδιάσει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    Θεσσαλονίκη η πόλη του εμπορίου λευκής σάρκας, των μωρών, και των κουμπάρων Η πόλη της διαφθοράς, της ανηθικότητας, η πόλη των μπράβων, η πόλη των καυκασο τουρκοπόντιων, η πόλη των δολοφόνων των εκτελεστών, η πόλη της ναζιστοαστυνομικής ποδηγέτησης και εκμετάλλευσης. Η πόλη που ρέει ΑΦΘΟΝΟ και βρόμικο μαύρο χρήμα. Ένα χρήμα που εύκολα μπορεί να πέσει στη παγίδα του ΣΔΟΕ και της οικονομικής αστυνομίας. Είναι παράδοξο, που βρέθηκε τόσος χουντοφασισμός, τόσος φανατισμός τόσο έγκλημα στη βόρεια Ελλάδα. Παρακολουθούμε έκπληκτοι ότι εφτά στα δέκα εγκλήματα γίνονται από το Βόλο και πάνω. Εκεί υπήρχαν όλοι οι απόγονοι του εμφυλίου και του παρακράτους που ακολούθησε και που χρόνια τώρα ‘’ ΑΡΜΕΓΟΥΝ’’ την περιοχή και ελέγχουν, τη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών, λευκής σάρκας, τοκογλυφία, ‘’προστασία’’ χαρτοπαιξία, λαθραία διακίνηση πετρελαίου, λαθραία διακίνηση μεταναστών και κάθε μορφής εγκληματική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Η ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…
    ΣΗΜΕΡΑ, οι ΝΕΟΙ δικαστές,
    παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και ‘’κολλάνε στον τοίχο’’ τους δολοφόνους της που την λήστευαν και την καταλήστευαν. Τρέμουν οι χρυσοαπατεώνες , την δικαιοσύνη και ειδικά τους νέους δικαστές. Έμαθαν ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορούν να κρύψουν από τις φονικές επιδρομές τους και τις παράνομες ‘’επιδοτήσεις’’ τους.
    Ο οικονομικός εισαγγελέας είναι η ιδανική υπηρεσία που μπορεί να τιμωρήσει την παρανομία και να αναστείλει τη βρόμικη δραστηριότητά της. Η δυνατότητα φυλάκισης για οικονομικά (ποινικα) εγκλήματα, δημιουργεί προϋποθέσεις συμμόρφωσης, πειθαρχίας και εκτέλεσης φοροδοτικής υποχρέωσης.
    Βέβαια οι οργανωμένοι ΑΘΕΟΙ !!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!
    είχαν μέχρι τώρα τους ‘’επαγγελματίες’’ ψευδομάρτυρες να είναι παντού ΠΑΡΟΝΤΕΣ! να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο ‘’αθώος συνάδελφός’’ του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτι ‘’προσευχής και νηστείας’’. Τώρα όμως με τις νέες συνθήκες τιμωρίας του οικονομικού εγκλήματος, αφ΄ένός αχρηστεύονται και αφ΄έτέρου ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα του οικονομικού ελέγχου.
    Σκοτώνουν ΑΚΟΜΗ γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επέτρεπαν» !!! ΄ΟΜΩΣ τα προϊόντα της αμοιβής δεν ..τα πάνε στην Τράπεζα. Και ο κίνδυνος είναι μεγάλος να συλληφθούν ή να τα’’χάσουν’’ τα λεφτά από δικά τους χέρια.
    Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής , της βίας, της νοθείας, της εξουσίας !
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !
    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Επικεφαληs στιs περιφερειακεs εκλογεs 2009 του ΛΑΟΣ Κυριακοs Βελοπουλοs''Καθαρα Χερια Καθαρεs Ιδεεs Καθαρεs Λυσειs''Συνεντευξη τυπου ειπε:Εμειs επιλεξαμε (ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ) ανθρωπο που εργαζεται απο μικρο παιδι για να επιβιωσει και πετυχε να ειναι απο τουs ισχυροτερουs βορειοελλαδιτεs δεν επιλεγουμε ανθρωπουs που περιμενουν απο την πολιτικη να επιβιωσουν!!!!!Εμειs επιλεξαμε προσωπο προσωπικοτητα που ερχεται να προσφερει στουs πολιτεs και οχι προσωπο ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!Λουλουκοs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι οι απατεώνες είτε Καρατζαφέρης, είτε Χρυσή Αυγή, έχουν για πρόσημο και καταφύγιο τον "πατριωτισμό".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Boυλευτηs του Συριζα στην βουλη κ.Παπαδημουληs eipe Το θεμα σκανδαλιζει την κοινη γνωμη''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!!!!!!!!!!!!Ο Γνωστοs κ.ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ''ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''Φερεται να εχει κερδισει μεσα σε λιγα χρονια 2.200 δελτια του ΟΠΑΠ ορισμενεs φορεs επαιξε ταυτοχρονα και κερδισε σε ''ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ''ειναι ο μαγοs χουντινι και ρωταω τι θα γινει με ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ σε βαροs του δημοσιου συμφεροντοs που για να γινεται χρονια ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ''ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ''ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα λαμογια τηs ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τιναξε την μπανκα στον αερα ο Βουλευτηs του ΛΑΟΣ του ΛΑΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!!!!!!!!!!!!!Το ποσο του 1.500.000. εκ ευρω κερδισε ο βουλευτηs του ΛΑΟΣ και Αντιπροεδροs τηs βουληs ΒΑΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ απο τυχερο παιχνιδι του ΟΠΑΠ!!!!!!!!!!!!!Απο την πλευρα του ο κ. Αποστολατοs παραδεχθηκε την''ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ''λεγονταs πωs ολα θα γνωστοποιηθουν οταν δημοσιοποιηθει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ......ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΒΡΕ ΒΑΗ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O κ.Ευαγγελοs Βενιζελοs.Οταν ο κ.καρατζαφερηs με επισκεφθηκε στο Πενταγωνο ωs αρχηγοs κομματοs τον δεχθηκα ωs οφειλα και οταν ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και εβαλε και τουs βουλευτεs του να μου κανουν ερωτησειs!!!!!Και μου ειπε ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 17/11/2014 Την Παραιτηση του Αντιπεριφερειαρχη Φωκιδοs ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΜΜΟΥ ζητησε και ελαβε σημερα το πρωι Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Υστερα απο την Εμπλοκη του στην ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!Συμφωνα με το πορισμα των ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο Αντιπεριφερειαρχηs και ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΩΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!κλαμα ο γιαννακηsssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε να γελάσουμε λίγο!...

    https://www.youtube.com/watch?v=JV7a1EwNIMg#t=54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε να γελάσουμε λίγο!...
    https://www.youtube.com/watch?v=JV7a1EwNIMg#t=54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λαικιστικοs Αηδιαστικοs Οχετοs Σκανδαλων (ΛΑΟΣ) ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προεδρε χωντροκουραδο παλιοπ...ουστε πεs αλευρι ο ΑΚΗΣ σε περιμενει με τον αλιθωρο και την θεια παναγιωτα ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Oταν θα βγει ο αθλητικογραφοs ο αλιθωροs θα κανει ρεπορταζ Life Style θα του μαθουν στην σχολη πωs να κραταει το μικροφωνο.....και οταν το πιανει γριπουλα θα του βαζουν υποθετο στην κωλ...οτρυ...πιδα του παλιομ...πινε του παλιοπ....ουστου του κλεφτη του λαμογιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ, ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ
    ΑΝΤΩΝΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ….ΛΟΙΠΟΙ ???
    Πάμε σε εκλογές και λογικά πρέπει να σκεφθούμε:
    *Είμαστε ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά? Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας που θα πει ναι? Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει την φορολογική ΑΦΑΙΜΑΞΗ που πέρασε στη βουλή και σε λίγο ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ? Σίγουρα ΟΧΙ !
    * Ξέρει κανείς Έλληνας ή και ξένος ποιο είναι και ΑΝ(?) υπάρχει και τι λέει, πρόγραμμα του Σύριζα, είτε μόνο του , είτε σε …συνεργασία με τον Πάνο και τον Λαγό? Σίγουρα ΟΧΙ!
    *Γνωρίζει ή υποπτεύεται κανείς τι θέλει ο Πάνος, τι έχει στο…μυαλό του σήμερα, και ποιον Γαλαξία θα κτυπήσει αύριο με το…ψαροντούφεκό του? Σίγουρα ΟΧΙ!!
    *Ξέρει κανείς ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ το ξενοδοχείο της….πεθεράς του ???
    *Ξέρει κανείς, πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Συναγωνιστή Αντώνη, με το συνδικάτο της εγκληματικής Χρυσής ΔΕΞΙΑΣ συμμορίας ? Μερικοί υποψιάζονται, όμως ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ξέρει?
    *Γνωρίζει κανείς τις μυστικές συνεργασίες Αντώνη _Βαγγέλη, προκειμένου να έρριχναν τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση Πασοκ. Σίγουρα ΟΧΙ !!!
    *ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ τώρα που επιστρέφει ο Πρωθυπουργός του 43% που μας έσωσε, και μας ζητούν ψήφο οι εγκληματίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα?
    * Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
    Σήμερα, ενώ λογικά θα έπρεπε να γίνει πρίν από δύο χρόνια,
    ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ.
    ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή