Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ (ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ) ΟΙ «ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ» ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΩΝ» ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ… «ΒΙΟΛΙ» ΤΟΥΣ…!!!

Μερικοί δημοσιογράφοι φαίνεται ότι ζήλωσαν το δόξα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου (του γνωστού, Γαβρίλου καλέ) και τον συναγωνίζονται σε Τσιπροσυριζαίϊκες  «μπαρουφακίες»  για να στηρίξουν την Κυβέρνηση και να πείσουν τον αφελή κοσμάκη ότι «το κρέας είναι…ψάρι».
Άλλοι από επαγγελματικά συμφέροντα άλλοι πιθανόν  να αισθάνονται «εκλεκτική συγγένεια» με τον Γαβρίλο, άλλοι δε και τα... δύο μαζί…!!!

Να, το «Radio Madouro» του Χατζηνικολάκη δίνει καθημερινά και επι 24ώρου βάσεως τα ρέστα του σε όλες τις ζώνες, υπέρ της Τσιπροκυβέρνησης της καταστροφής…!
********
Σώνει και καλά, προσπαθούν να βρούν τρόπους ομαλής διαφυγής του Τσίπρα ό οποίος από τη κατάργηση με μία υπογραφή του μνημονίου και ένα σωρό άλλες ανεκπλήρωτες προεκλογικές «βαρουφακίες», τις οποίες ασφαλώς και δεν μπορεί να εκπληρώσει, γονάτισε στα τέσσερα σε όλες τις απαιτήσεις της τρόϊκας και το σπουδαιότερο:
********
Την ώρα πού η Κυβέρνηση Σαμαρά έβγαινε από το μνημόνιο η Τσιπροκυβέρνηση μας ξαναβάζει ξανά μέσα , με νέο μνημόνιο και με επαχθέστερους όρους…!!!
********
Ο κωμικός Υπουργός Βαρουφάκης,  έχει γίνει το «ρεντίκολο» της Ευρώπης και ο Σόϊμπλε το χαρακτήρισε… «ανόητο και αφελή»…!!!
********
Το  "Der Spiegel" γράφει: 
********
«Διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα - Φέρτε ψυχίατρο…»!!!
********
Αυτοί είναι πού μας Κυβερνάνε, το προδίδουν άλλωστε τα «σκίτσα» τους, ότι οι άνθρωποι είναι της πλάκας.
********
Εκτός και αν θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στη πτώχευση να γυρίσουμε στη δραχμή, σύμφωνα με εκείνα τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα πού «πόνταραν» δις $, στη πτώχευση της Ελλάδος, τους χάλασε τη συνταγή ο Σαμαράς και τώρα έρχεται η μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίπρα να κερδοσκοπήσουν.
********
Το μέγα θέμα όμως έιναι, ότι οι «ναυλωμένες  Ουκρανέζες» των ΜΜΕ επιχειρούν να γλιτώσουν τον Τσίπρα από την διαφυγή με αεροπλάνο, αποκρύπτουν την αλήθεια από τους αφελείς πού τον ψήφισαν και για να κερδίσουν χρόνο, παρουσιάζουν τις «κωλοτούμπες» του Τσίπρα ως… «ΘΡΙΑΜΒΟ»…!!!
********
Αν, το παγκόσμιο ρεζιλίκι του ενδεδυμένου σαν «τσάτσου» σε Κολομβιανό μπουρδέλο, Βαρουφάκη με όσες «βαρουφακίες» εκστομίζει τις είχε υποστεί Υπουργός άλλης Κυβέρνησης, τα «δωσίλογα» δημοσιογραφάκια και λοιπές «ναυλωμένες Ουκρανέζες» των ΜΜΕ, θα είχαν ξεσηκώσει ξεσηκώσει τις πέτρες για την Εθνική ντροπή, ενώ τώρα τις γελοιοπρέπειες και «βαρουφακίες» τις βαφτίζουν…Εθνική υπερηφάνεια.
********
Ότι και να κάνουν, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ  δεν θα γλιτώσουν τον Τσίπρα και το κατσαπλιάδικο ασκέρι του, από την απόδραση με αερολάνο.
********
Θα τον «αποδράσουν» πρώτοι αυτοί που τον ψήφισαν:
********
Αν κωλοτουμπιάσει και «ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ» στις προεκλογικές του υποσχέσεις θα τους έχει εξαπατήσει κατά τον πλέον άθλιο τρόπο, αν πάλι εφαρμόσει το προγραμά του, η Ελλάδα θα πτωχεύσει οπότε και πάλι οι δυστυχισμένοι, πάμφτωχοι και πεινασμένοι εξαπατηθέντες  θα τον στείλουν στον αγύριστο.
********
Η Ελλάδα δεν θα γίνει Β.Κορέα του ανθρώπινου σούργελου, Κιμ Γιονγκ Ουν.
********
Χαρακτηριστική η δήλωση του Αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στη Κ.Ε του κόμματος:
********
«Εμείς δεν θέλουμε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ως θύμα ανατροπής. 
Είναι ένοχος εξαπάτησης. 
Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να πιει το ποτήρι των συνεπειών αυτής της εξαπάτησης γουλιά γουλιά»…!!! 
          --------------------------------

11 σχόλια:

  1. Μας απομονώνουν απο την Ευρώπη επίτηδες και δεν μιλάει κανείς......

    Που χάθηκαν αυτοί που τα γνώριζαν όλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάστε, τη τρόϊκα δεν θα ξαναμπεί στο Υπουργείο Οικονομικών από την είσοδο της (πλατείας Συντάγματος) που έμπαινε μέχρι χθές. Απο σήμερα θα μπαίνει απο την είσοδο της οδού Νίκης.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμμένος θα στείλει στον Τσίπρα ελικόπτερο "απάτσι" γιά να τον φυγαδεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O "Περιπτεράς" και ντενεκές ξεγάνωτος του ΑΝΤ1, ο Παπαδάκης που ο γιός του ήταν στο προεκλογικό σποτ του Συριζα, μετα τον Χατζηνικολάκη δίνει και αυτός ρεσιτάλ υποταγής στο περιθωριακό και βγαλμένο από την μήτρα του κομμουνισμού κόμμα του Συριζα, πού οδηγεί την Ελλάδα σε πτώχευση και Ευρωπαϊκό περιθώριο. Θέλουν να πάρουν ρεβανς για την ήττα του συμμοριτοπολέμου το 1949

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηρεαποφασι-ηΝτορα-ειναι-ειδησι_θα-κανη-αντιπολιτευσι-για-πρωτη-φορα-στο-Συριζα-θα-μας-πη-τι-σημενη-δημοψηφισμα-τη-σημενη-παμε-στη-δραχμη-ακουη-κανης-στηΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ν.Δ. με απολιθώματα και πεθαμένες δεν ασχολείται.
    Η κυρία είναι ξοφλημένη και στις τελευταιες εκλογές εκλέχτηκε προτελευταία στην Αθήνα.
    Αντιπολίτευση με ανοιχτό στομα και χαμόγελα δεν γίνεται. Αφού δεν κατάφερε να ασκήσει αντιπολίτευση στο Σαμαρά το στρίβει τώρα γιά το Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε δεξιοι του Σαμαρα γιατι ειστε τοσο Γερμανοτσολιαδες;;;;
    Πηγαινετε στη Γερμανια να μεινετε και μην μας πρηζετε με την πατριδα και το εθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο επιτιμοs...του ευχηθηκε να εξαντλησει την τετραετια οπερ και εγινε.....τι γλυκουληs.....αυτεs οι ρημαδεs οι ελιεs φταινε....Ο χαρουληs του εχει βγαλει εισιτηριο για το 2054...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε, (7:58 μ.μ.) γιατί να φύγουμε, μήπως μένουμε στην ίδια γειτονιά ή μήπως συναντιόματσε έξω και συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Αλιμονό μας αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εσυ εκπροσωπείς τα σκατά και εμείς τη κολώνια ρε γύφτο.
    Άντε ζώον να βοσκήσεις κανένα πρόβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οί τσιπροκαμμένοι νεοταξίτες είναι επικύνδινη κυβέρνηση πράγματι, ή συγκυβέρνηση τής κατοχικής νέας πασοκοκρατίας αγαπητά μου κομματόσκυλα τί ήταν? Βαμμένα γαλαζοπράσινα μυαλά, 40 χρόνια ψέμα, απάτη, προδοσία, κλεψιά, καί αμέτρητα σκάνδαλα. Τελικά μαζί τά φάγατε, φαγάνες γι αυτό στό τέλος ''παντρευτήκατε''. Άντε καί καλούς απογόνους! Ή νύφη ποιά θά είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε_758εισαι-ηθες.ναεισαι-ανιστοριτος-κατσαπλιαδες-ησαστε-και-παραμενετε-εκβιαστες-ψευτεςο-Σαντας-ποτε-δεν-ειπε-οτι-μαζι-με-το:-) Γκλεζο-κατεβασε-τη:-) Σημαια-εχετε.τυψεις-για-διστομο-καλαβρυτα-της-εθν-αντιστασις-εναξερετε-καλα-καροτο-ψεματα-για-αλλη-μια-φορα-ειναι-συγουρο-θατο-πληρωση-ολαος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή