Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΟΙ «ΧΑΡΟΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ και ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ «ΤΑΡΤΑΡΑ» ΤΟΥ …ΑΔΗ…!!!

ΨΑΧΝΟΥΝ «ΑΛΛΟΘΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΟΥΣ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…!!!

Ναι, ναι, όμηροι των ανεκπλήρωτων προεκλογικών τους υποσχέσεων και της κατάφωρης, κραυγαλέας, απροκάλυπτης, διαβόητης, και σεσημασμένης ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του Ελληνικού λαού, Τσίπρας-Βαρουφάκης και όλο το ασκέρι της Τσιπροκυβέρνησης ψάχνουν εναγωνίως «άλλοθι», να φορτώσουν τη πτώχευση της Χώρας στους Γερμανούς, μπας και γλιτώσουν το λυντσάρισμα και την απόδραση από το Μαξίμου με ελικόπτερα…Super Puma…!!!

«Ανακάλυψαν» (λες και δεν ήξεραν) ότι όσες «βαρουφακίες» έλεγαν δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτές από τους εταίρους, ή ότι χωρίς τη χρηματοδότηση της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας η Ελλάδα θα πτωχεύσει και τώρα προ του αδιεξόδου βρήκαν «εχθρό», ΟΧΙ αυτή τη φορά τη Μέρκελ, αλλά το Σοϊμπλε στο πρόσωπο της Γερμανίας προκειμένου, να δείξουν ότι αντιστάθηκαν αλλά οι Γερμανοί θέλουν να τούς καταστρέψουν.
********
Και βέβαια, όσοι «χαχόλοι» πιστέψουν τον Τσίπρα να αποτελέσουν προ πάντων ασπίδα… σωτηρίας του…!!!
********
Το έχουμε ξαναγράψει, ο Τσίπρας είτε τα βρεί με τους εταίρους θα εξοργίσει όσους τον ψήφισαν διότι δεν θα μπορεί να εκπληρώσει όσα υποσχέθηκε ,είτε δεν τα βρεί οπότε θα πτωχεύσουμε όριστικά και με βούλα, όπότε πάλι θα τους ξεσηκώσει  με μοιραίο αποτέλεσμα, την «άτακτη αποδρασή του» από την Ελλάδα…
********
Λίγος, πολύ λίγος ο Τσίπρας για Πρωθυπουργός, να του εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός την… τύχη του…!!!
********
Όταν τον χαρακτηρίζαμε «πολιτικό βλαχάκι», μας έλεγαν υπερβολικούς…
********
Η παρουσία του δίπλα στους Ευρωπαίους Ηγέτες είναι τραγική, μοιάζει σαν «υπηρετικό» προσωπικό δίπλα στους αφέντες του, άστε τα Αγγλικά του και ο τίτλος μιάς Τσιπροσυριζαίϊκης εφημερίδος:
********
«Ο Τσίπρας στο…Παρίσι»…!!!
********
Θυμίζει τη Τασούλα, πού πήγε υπηρέτρια σε ένα εφοπλιστικό σπίτι στο Λονδίνο και το καλοκαίρι που επέστρεψε για ένα μήνα διακοπές στο Χωριό, μιλούσε τα Ελληνικά με Αγγλική προφορά.
********
Όταν δε την συνάντησε στο δρόμο ο Κυριάκος την ρώτησε τι «κάνει», η Κατίνα με προφορά Αγγλική είπε:
********
«Είχα πάει να στείλω ένα γράμμα στο Λονδίνο, αλλά το Ταχυδρομείο…έκλασε»…!!!
********
Και ο Κυριάκος απάντησε:
********
«Ρε Κατίνα, αυτό δεν το κάνει το Ταχυδρομείο αλλά ο…Ταχυδρόμος»…!!!
********
Με «βλαχοκουτοπονηριές» δεν Κυβερνάται ο τόπος....
           -------------------------

17 σχόλια:

  1. Παρα-πολυ.καλα-τα-λες-καιτα.γραφη-οκινδυνοςειναι-καθημερινος-ακουη-κανης-ΣτηΝΔ-τοκομμα-που-ηταν-θεματοφυλακας-εγκυιτης-ττς-εναπιστυωοτι-εχη-παθηνομιζη-οτι-ειναιακομη-κυβερνησι_η-περιμενη-οπως-λες-να-το-πιει-γουλια-γουλια-ο-τσιπρας-τηνατο-κανω-θα-υπαρχη-ΕΛΛΑΔΑ-θα-μας-πη-κανεις-οτι-υπαρχη-που-θαμας-προλαβη-πριν:-μας-πεταξουν-στα-βραχια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα γράφεις "πολιτικο σαφαρι", αλλά με τους χαχόλους που ψηφίζουνε τι να καταλάβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρισκόμαστε στην σημερινή δυσάρεστη θέση, γιατί επί σαράντα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέκλεβαν τους Έλληνες και συγχρόνως τους φόρτωναν χρέη.
    Ο Καραμανλής νομιμοποίησε το προδοτικό ΚΚΕ, κλάδος του οποίου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Και οι κομμουνιστές είχαν συμμετάσχει στο φαγοπότι, γιατί όλοι μαζί τα φάγατε!
    Τι διαμαρτύρεστε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια πατριδα ρε τη Γερμανια;;;;
    Σας φτυνει ο Σοιμπλε και εσεις του λετε κι ευχαριστω
    Τετοιοι πατριωτες ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λετε καλε μανδαμ;;;;;ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΤΡΥΠΙΟΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ PSI ΡΕ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ 18.7ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ 4.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!14.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΕΝΕΣ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΕΣ!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοπρόσκυλα αγράμματα, τεμπέληδες, κοινωνικά απορρίμματα, αποτυχημένα ανθρωπάκια, "χάνοι" της άκρας αριστεράς των άπλυτων Συριζαίων και των βρωμιαραίων "Χαυγιτών" της άκρας δεξιάς. έχουν μάθει να ζούν στη "τράκα" Όταν τους δανείζεις με 0,5% σε λένε τοκογλύφο και όταν δεν τους δανείζεις επειδή δεν πληρώνουν σε λένε εκβιαστοί.
    Επαγγελματίες ανίκανοι, κομπλεξικοί και αποτυχημένοι γιά τη κατάντια του και τη κακή τους μοίρα τους φταίνε οί άλλοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγράμματε στον ενικό γράφουμε εκβιαστή και όχι «εκβιαστοί».
      Σε ποιούς απευθύνεσαι; Στα συνεταιράκια σας του «δημοκρατικού τόξου»;
      Τα δανεικά εσείς τα τσεπώσατε και τα έχετε τώρα στο εξωτερικό.
      Ποιός σας ζήτησε να χρεώσετε τον Ελληνικό Λαό; Τώρα παριστάνετε τους σωτήρες και τους πατριώτες.
      Ουστ να μου χαθείτε λωποδύτες.

      Διαγραφή
  7. Άει στο διάολο λιγούρι και δύσμορφε πού μισείς όποιον επιτυχημένο.
    Ρε αποτυχημένε και κομπλεξικέ με τα λεφτά των άλλων επιδιώκεις να ζήσεις, εσύ ρε τεμπέλη και αγράμματε "χαυγίτη" τόσο άχρηστος είσαι να βγάλεις δικά σου λεφτά γιά να ζήσεις;.
    Ρε άχρηστε και η ανεργία να πέσει στο μηδέν, πάλι εσύ δουλειά δεν θα έχεις, γιατί δεν κάνεις γιά τίποτα και είσαι ένα σκουπίδι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζετα Μακρη:Σημερα 03/01/2015 ξεκινουν τα λεωφορεια απο το γραφειο μου Κωνσταντα-Ιωλκου για την ομιλια του Α.Σαμαρα στη Λαρισα.Να ειμαστε ολοι εκει (στο λεωφορειο θα μοιραστουν σαντουιτs κρουασαν και καφεs) προσφορα του Ηγετη τηs μεγαληs φιλελευθερηs παραταξηs....ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ 15.000.000.000 ΑΠΟ ΤΟ PSI ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ... ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚARA-ZAFERI PAPADHMOS OI ΜΑΣΩΝΟΚΩΛ...ΟΤΡΥΠΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. :ΚΥΡΙΕ-ΣΑΜΑΡΑ-ΑΥΣΤΙΡΗ-ΛΕΕΙ-ΚΑΝΗΣΚΡΙΤΗΚΗ-ΣΤΟΣΥΡΙΖΑ-ΗΝΔ-ΗΤΑΝ-ΚΑΙ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΕΙΝΑΙΟΓΓΥΙΤΗΣ-ΚΑΙΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΤΗΣ-ΧΩΡΑΣ-ΑΝ-ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ-ΠΟΤΕ-ΘΑ-ΕΡΘΟΥΝ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΜΝΥΜΟΝΙΑ-ΣΤΑΣΙΠΛΗΡΩΜΟΝ.-ΚΑΙ-ΗΧΩΡΑ-ΣΤΟ-ΓΚΡΕΜΟ-ΣΤΗΝ-ΠΕΙΝΑ-ΤΟΤΕ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΑΣ-ΛΕΩΔΕΝ-ΣΑΣ-ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΙ-ΔΕΝ-ΜΠΟΡΗ-ΝΑ-ΕΙΣΤΕ-ΘΕΑΤΗΣ-ΚΑΙ-ΜΕΤΑ-ΝΑ-ΕΛΘΕΤΕ-ΣΑΝ-ΣΩΤΗΡΑΣ-ΘΑΝΑΣΗ-ΕΣΥ-Ο-ΦΙΛΟΣ-ΚΑΙ-ΛΑΤΡΗΣ-ΤΟΥ-ΑΝΤΩΝΗ-ΤΗ-ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To tios maimous steilos gramos tias gorilos ta dosos gramos papoys rakotangkos kai afoys ntiavasos skoupisos kol...ontripidos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασες νά γράψεις καί τόν δικό σου τόν ΧΑΡΟ εκτός τούς δύο πού αναφέρεις...........τόν κρυπτοεβραίο σαχλαμαρά πού επισκεπτώταν συχνά τίς συναγωγές. Μήν πεταχτεί καμμία κουφάλα νά τό διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΤΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε καλε ΑΒΡΟΒΑΤΗ ΑΜΑΡΕΥΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΚΟΒΑΛΕ ΚΟΠΡΕΙΕ ΣΚΩΡΑΜΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ Η "ΜΑΜΑ" ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟ ΠΟΛΥ, ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΙΣΙΝΟ" ΤΟΥ Ι.ΛΑΓΟΥ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ "ΚΟΥΡΑΒΕΛΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ"!
    ΠΑΡΤΕ ΝΤΕΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ZHTEITAI ΡΑΦΤΗΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΩΛ...ΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΒΕΝΥ ΜΠΕΤΖΕΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΣΑΒΟΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΖΑΡΚΑΔΑ ΚΟΥΤΡΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο ''ΠΙΣΙΝΟΣ'' ΤΟΥΣ ΣΤΑΖΕΙ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΨΩΛ...ΟΑΣΚΗΣΕΩΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΕΣΧΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε ρε σεις νεοδημοκρατες τραβατε μαζεψτε τις αλητοπουταναρες τις γυναικες σας απο τις παρτουζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή