Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

«ΗΘΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΣ» Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΛΕΕΙ και Ο «ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!!
Ενώ ήδη από το πρώτο έγγραφο πού αποδείκνυε την άμεση ταύτιση του «Υπουργού» Κατρούγκαλου με αυτή του «Δικηγόρου» και μάλιστα με την επαίσχυντη προσθήκη στο συμφωνητικό ότι θα εισπράξει από τους οπαδούς-πελάτες το 12% επί των ακαθαρίστων παρακαλώ, ακόμη και σε περίπτωση «νομοθετικής ρύθμισης» πού θα υπέγραφε ο ίδιος και αρνήθηκε να παραιτηθεί, νέα (22) τον αριθμό συμφωνητικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον ξανακάνουν «νούμερο» με (12%) προμήθεια…Υπουργό…!!!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι στη Δικηγορική αγορά το ποσοστό είναι της τάξεως του 7% και έτσι υπογράφονται τα συμφωνητικά…
********
Ο «κωμικός» Υπουργός της Τσιπροκυβέρνησης είχε απειλησει ότι με παραίτηση ή αυτοκτονία εάν του εμφανίσουν έστω ένα συμφωνητικό, της περιόδου 26-27 Ιανουαρίου, που να αφορά ένα διαθέσιμο ή απολυμένο…
********
Ορκίστηκε στις  (27.1.2015) και κατέθεσε ό άθλιος στις… 30 Ιανουαρίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών 22 νέα  ιδιωτικά εργολαβικά συμφωνητικά, όταν ήδη ήταν Υπουργός…!!!
********
Οι απαντήσεις που εκ νέου δίνει, θυμίζουν τις Ελληνικές ταινίες με το απίθανο «ταμτάκο» στο ρόλο του γύφτου όπου απολογούμενος για τις γκάφες και κουτουράδες του, απαντούσε άλλα άντ΄ άλλων.
********
Στο Κατρούγκαλο, τον Τσίπρα και στους υπόλοιπους 147 «Κατρούγκαλους» της Κ.Ο. του Συριζα πού τον υπερασπίζονται μαζί με την «ηθική» της Αριστεράς, δίνει απάντηση ο «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου λέγοντας: 
********
«Οι Βουλευτές πρέπει να υποκύπτουν στον άγραφο αλλά παντοδύναμο νόμο της πολιτικής ηθικής,ευθιξίας και φιλοτιμίας. 
Διαφέρει ο πολιτικός νόμος από τον ποινικό, διότι στον μέν ποινικό νόμο η αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου, στον πολιτικό νόμο όμως είναι εναντίον του»
********
Οί «κατσαπλιάδες» της Αριστεράς καταλαβαίνουν τίποτα, από «Ηθική Αναξιότητα»…!!!
               ------------------------------

7 σχόλια:

  1. Αυτοί έχουν υπουργό που ηδονίζεται με "καρότο" ο Κατρούγκαλος θα τους πειράξει; Συνιστώσα γκεί' εχουν στο κόμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθικα Αξιοs....ο ερωτυλοs βαψωμαλλιαs σποδιρηλαυραs με καθετηρα και φαρδεια κυλοτα σανοπωληs γαλαταs οφσοροδοξοs ποιο κοριτσι τον εβαλε στο ΚΑΛΑΠΟΔΙ;;;;;η κατερινα;;;;;;η βικυ;;;;;;η τσικνια;;;;;;;;η γιουτσου;;;;;;;η ζαμπουρου;;;;;;η λιλα;;;;;;η κορη πορδοπρεσβεωs;;;;η γκατσου;;;;;η ζαρκαδα;;;;;;η σισυ;;;;;;η τσαρου;;;;;;η αννουλα;;;;;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερή βρώμα και δυσοσμία ανάλογη των άπλυτων Συριζαίων οπαδών. Αυτοί βρωμάνε οι μασχάλες τους και δεν σέβονται τον εαυτό του, εσείς θέλατε να έχουν και πολιτική ηθική; γίδια είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι του δημοκρατικού τόξου ίδιοι είσαστε, κλέφτες κλἐφτες και λωποδύτες.
    Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ρε "μη εγέρθητω";
    Τράβα ρε στο Ροζ Hotel New dream της "μαμας" Ζαρούλια να ξεδώσεις 'εχει έκπτωση σε όλους τους Χαυγίτες 80%. Ακόμα ρε "μη εγέρθητω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχοπαθή, έχασες τη κουτάλα και αποτρελάθηκες;
      Τρώγατε με δέκα μασέλες και δεν αφίσατε στους κατακαυμένους κουμμουνιστές να φάνε κι΄αυτοί κάτι δεκάδες δις.

      Διαγραφή
  6. Ποιοs ειναι ο ερωτυλοs βαψωμαλιαs;;;;;;;τηs παπαλουκα;;;;;;pipes lagonisi gkest star kaloydis o αβροβοστρυχοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή