Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Η κόντρα του Μίνωα Κυριακού με την κυβέρνηση, ξεκίνησε όταν ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος θέλησε με πολλές πιθανότητες επιτυχίας να διεκδικήσει την προεδρία της Ε.Ο.Α. από τον Μίνωα Κυριακού του ΑΝΤ1.
΄Ετσι ο ΑΝΤ1, έκανε σκληρή κριτική στην Ντόρα και γενικά στην Κυβέρνηση Καραμανλή.
Ο Ισίδωρος προ του κινδύνου να χάσει η κυβέρνηση έναν τηλεοπτικό σύμμαχο, και μετά από πιέσεις της Ντόρας, δήλωσε παραίτηση.
΄Ομως στη θέση του μπήκε ο Σπύρος Καραχάλιος, επίσης επικίνδυνος αντίπαλος, τον οποίο προφανώς υποστηρίζει και ο Ισίδωρος Κούβελος.
Φανερά τον Μίνωα Κυριακού υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, γιατί φυσικό είναι να θέλει την βοήθεια ενός τηλεοπτικού σταθμού και ο Καρατζαφέρης, τον οποίο χρησιμοποιεί ο ΑΝΤ1 για πολιτικές χαμαλοδουλειές, με αντάλλαγμα την τηλεοπτική παρουσία του ΛΑΟΣ στις οθόνες του, όπως καθημερινά βλέπουμε...
΄Αντε τώρα τηλεθεατή να εμπιστευθείς τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την πολιτική σου ενημέρωση και τη διαμόρφωση γνώμης για τα κόμματα.


Αυτοί μας ενημερώνουν, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, τις διακεκριμένες θέσεις τους και ασφαλώς τις παχυλές οικονομικές απολαβές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου