Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗ CITIBANK


ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΑΓΗ

Αυτοσχέδιο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, πολύ μεγάλης ισχύος, εξουδετέρωσαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Αστυνομίας έξω από τα γραφεία της τράπεζας Citibank στη διασταύρωση των οδών Αχαΐας και Τροιζηνίας στην Κηφισιά. Στην πραγματικότητα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, πρόκειται για παγιδευμένο αυτοκίνητο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, το οποίο άφησαν άγνωστοι στον περίβολο του κτιρίου γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα. Τις κινήσεις παρατήρησε ο φύλακας της Τράπεζας, ο οποίος είδε κάποιους άγνωστους να αφήνουν εκεί το αυτοκίνητο και να φεύγουν, αλλά όταν δεν επέστρεψαν σε περίπου πέντε λεπτά, τηλεφώνησε στην Αστυνομία εκφράζοντας φόβους ότι πιθανόν να επρόκειτο για κάτι ύποπτο.
Πράγματι, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό και κάλεσαν τους πυροτεχνουργούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν
Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί δεν εξερράγη ο μηχανισμός αυτός, ενώ αντίθετα έγινε γνωστό ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου