Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΑ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΑ"


Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ!


Μέχρι τα χθές έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω από τον Καραμανλή και τον παρακαλούσε με εμμετικό τρόπο να συνεργασθεί μαζί του, προβάλοντας ως επιχείρημα ότι ενδιαφέρεται γιά το καλό της Ν.Δ και ότι είναι... ενοικιαστής στο ισόγειο της Ρηγιλης.
Όταν κατάλαβε γιά τα καλά ότι ο Καραμανλής τον αποστρέφεται και δεν καταδέχεται να συνεργασθεί μαζί του, έριξε δίχτυα στον Γ.Παπανδρέου γιά ..ενοίκιο στο ισόγειο της Χ Τρικούπη.
Σήμερα στο "Εθνος" του Μπόμπολα στον άνθρωπο που τού "μοιράζει" αφειδώς δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χρόνο -με το αζημίωτο βέβαια- γιά να δημοσιοποιεί τις καταναλωτικές και πολιτικες του κοτσάνες, δηλώνει ότι.."θα συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ"!!
Λες και το ΠΑΣΟΚ τον θέλει...
Ίσως επειδή δεν τον θέλει κανένας και κάτω από το κράτος της πολιτικης μοναξιάς και απομώνοσης να θέλει να αννα-συγκροτήσει τη πολιτική του ύπαρξη..
Πως όμως να εμπιστευθείς ένα πολιτικό αρχηγό πού είναι ένα συνοθύλευμα ετερόκλητων ιδεολογιών και ο πολιτικός του λόγος είναι ένα άθροισμα από ατάκες, χρησμούς,οβιδιακές μεταλλάξεις,τσαρλατανιές και παρηκμασμένους εξυπνακισμούς πού θυμίζουν "κονφερανσιέ"της παληάς εποχής;


1 σχόλιο:

  1. ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !!!

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή