Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΙΩΝ" ΣΤΟΝ ALPHA



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ


Ο Κοντομηνάς υπήρξε ανέκαθεν δεξιός και ιδιαίτερα ευνοημένος την περίοδο της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη.

Ο τηλεοπτικος σταθμός alpha πάντα υποστήριζε την κυβέρνηση Καραμανλή, αφού ως κύριο πρόσωπο των ειδήσεων είχε και την συζυγο τού τότε υπυργού επικρατείας, την Μάρα Ζαχαρέα.

Ήρθε όμως η απροσδόκητη δίωξη κατά Κοντομηνά γιά εξι (6) κακουργήματα και τα γεγονότα πήραν διαφορετική τροπή

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κοντομηνάς ζήτησε μέσω Ρουσσόπουλου από την κυβέρνηση, οι εισαγγελικές διώξεις να μην φθάσουν στο ακροατήριο και να μπούν στο αρχείο.

Η κυβέρνηση το αρνήθηκε και τότε ξέσπασε ο πόλεμος

Αμέσως η υπόθεση βατοπεδίου ήρθε από το "πουθενα", μόνο στο γραφείο του Κοντομηνά, ο οποίος στο μένος του εναντίον της κυβέρνησης , η οποία αρνήθηκε να τού κάνει το παράνομο χατήρι και να σταματήσει τη δίωξη γιά τα 6 κακουργήματα , αμέσως την έβγαλε στην δημοσιότητα.

Έτσι φούντωσε το σκάνδαλο του βατοπεδίου και στούς άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

'Ομως το δελτίο ειδήσεων του alpha ,αντί να ανεβαίνει μιά και ήταν πρωτοπόρο στις αποκαλύψεις για το βατοπέδιο, έβλεπε συνεχώς την τηλεθεασή του να πέφτει.
Οι Γερμανοί έκαναν υπομονή 8 μήνες και επειδή έχουν και την πλειοψηφία των μετοχών, αποφάσισαν να πάρουν τηνδιοίκηση στά χέρια τους.
Έτσι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το παιχνίδι του Κοντομηνά και αδειάζουν τα στελέχη του alpha τα οποία έκαναν τα τσιράκια τού Κοντομηνά.
Και ενώ η τυχη όλων είναι προδιαγεγραμμένη, ο μόνος που δεν ξέρει αν θα τού ανανεωθεί το συμβόλλαιο είναι ο Αυτιάς.
Οι Γερμανοί δεν έχουν αποφασίσει αν θα τον κρατήσουν, παρά το γεγονος ότι ο Αυτιάς , λόγω τού χαρακτήρος του μπορεί και τώρα να μεταλλαχθεί και να γίνει το πρώτο τσιράκι των Γερμανων.
Έχει χάσει και κάθε επαφή με την ΝΔ, με αποτέλεσμα οι όποιες φιλοδοξίες για να πολιτευθεί να έχουν πάει περίπατο
Του περισσεύει μόνο ο..Καρατζαφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου