Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Η"ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ...

....ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
1. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ προγραμματίζεται ή για Σάββατο 28 ή Κυριακή 29 Μαρτίου ή εναλλακτικά για Σάββατο 4 ή Κυριακή 5 Απριλίου. Η διάρκεια είναι ημερήσια από ώρα 9 π.μ. έωs ώρα 7 μ.μ ώστε να έχομε χρόνο για διεξοδική συζήτηση όλων των θεμάτων και λήψη ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
Παρακαλούμε ΔΗΛΩΣΤΕ την συμμετοχή σαs από τώρα, ώστε να μαs επιτρέψετε να κλείσομε την καταλληλότερη αίθουσα ανάλογηs χωρητικότηταs, να ετοιμάσομε τον πλήρη Κατάλογο των συμμετεχόντων και να έχομε διαθέσιμο το αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό που θα σαs διανεμηθεί στην είσοδο.
Συμπληρωματικέs λειτουργικέs πληροφορίεs, θα σαs σταλούν έγκαιρα με e-mail.
Η Δήλωση συμμετοχήs περιλαμβάνει : ονοματεπώνυμο, ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail.
2. Παρακαλούμε να στείλετε τιs Προτάσειs σαs, με αναφορά στο άρθρο / παράγραφο που αφορούν, για βελτίωση του Καταστατικού που εστάλη με το ΔΕΛΤΙΟ 15, με e-mail, το αργότερο με ημερομηνία 21 Μαρτίου, για να περιληφθούν στην αντίστοιχη θέση τουs σε ένα κείμενο, εύχρηστο στην διαλογική συζήτηση.
3. Υπενθυμίζεται ότι συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλοι οι Πολίτεs που έχουν ενημερωθεί πλήρωs από σαs ή άλλη πηγή, πχ. Κανάλι ΤΗΛΕΦΩΣ, Blogs, Facebook, Wordpress κλπ και επιθυμούν να συμβάλλουν με την παρουσία τουs στο ξεκίνημα για την διαμόρφωση τηs νέαs, δημιουργικήs, καινοτόμου ελληνικήs κοινωνίαs, απαλλαγμένηs από παρωχημένεs κακέs πρακτικέs, οικογενειοκρατία, αποξηραμένη γραφειοκρατία, άχρηστουs – άσοφουs – καταχρηστικούs – «προσω- ποπαγείs κλπ Νόμουs, οικονομική–επιχειρηματική ασυδοσία, κυριαρχία του «κράτουs των Αθηνών» αγνόηση των Πολιτών, ολιγαρχία μεταμφιεσμένη σε ψευδεπίγραφη δημοκρατία και όληs τηs στρεβλήs πραγματικότηταs που ζούμε δεκαετίεs και που οδηγούν στην . . .ανυπαρξία του ΜΗΔΕΝ 4. Οι εντυπώσειs όσων είδαν την πρώτη μαs εκπομπή την περασμένη Πέμπτη 5/3, υπήρξαν άριστεs.
Κατόπιν αυτού, το ΤΗΛΕΦΩΣ μαs ενημέρωσε ότι μαs παραχωρεί και δεύτερη ωριαία εκπομπή, την ημέρα και ώρα τηs οποίαs θα σαs γνωστοποιήσομε μόλιs το πρόγραμμα οριστικοποιηθεί.
Συνεπώs τα μέλη τηs ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά προτεραιότητα και οι Πολίτεs γενικά έχομε πλέον βήμα, να παρουσιάζομε τεκμηριωμένα θέματα που επηρεάζουν και αφορούν τουs Πολίτεs.:
Πληροφορίες :
Αντώνης Αντωνιάδης 6979877878
Στέλιος Σφακιανάκης 6977 520 222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου