Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ» ΟΝΟΜΑΤΙ… ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ….!!!

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ --ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ 17 του ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΔΕΝ… ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ—ΕΞΕΔΙΔΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ…!!!

Ναι, ο Πρωτόπαππας ο επαγγελματίας συνδικαλιστής της ΟΤΟΕ και σημερινός Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Πασοκ πού προσέρχεται καθημερινά για φαγητό στο 17 της οδού Λυκαβηττού στο Κολωνάκι , διότι έτσι είχε μάθει από το Χωριό του –το προδίδει άλλωστε και η φυσιογνωμία του—να τρώει μόνο αστακό και φιλέτο, εξέδωσε αυτό το έγγραφο και απειλούσε τους Βουλευτές της Ν.Δ. να μη ψηφίσουν το ασφαλιστικό και χάσει τα προνόμια του δημοσίου πού πλήρωνε και πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να κάθεται ο κάθε Πρωτόπαππας και να παριστάνει τον Συνδικαλιστή και μετέπειτα Βουλευτή…
Μας το απέστειλε φίλος αναγνώστης με την επισήμανση ότι υπάρχει και βίντεο πού έλεγε ο Πρωτόπαππας ότι θα... «χυθεί αίμα»…!!!
Αυτά σε αντιδιαστολή με ότι είπε ο Λυμπερόπουλος , ο οποίος διαμαρτυρόμενος για τα ταξι είπε για όσους από τους Βουλευτές του Πασοκ ψηφίσουν το νομοσχέδιο-ανοσιούργημα… «μαυτίστε τους» και «όχι απειλήστε τους», όπως ψευδόμενος είπε την περασμένη εβδομάδα ο Πρωτόπαππας στην κρατική ΝΕΤ και στην «χιλιο-σιδερωμένη» Έλλη Στάη, όταν η «μπουρεκλιασμένη» δημοσιογράφος, διέκοψε στο… αέρα τον Βουλευτή της Ν.Δ. Ν.Νικολόπουλο…!
Και κάτι ακόμα…
Οι ταξιτζήδες είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και τρέχουν για το μεροκάματο, δεν μισθοδοτούνται από την Εθνική τράπεζα δηλ. το δημόσιο δηλ. πληρώνουμε εμείς, όπως η επαγγελματική κατηγορία του Πρωτόπαππα, πού αν δεν φάει στο 17 δεν μπορεί διαφορετικά να… χωνέψει το φιλέτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου