Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΗΝΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ" ΤΟΝ... ΜΟΣΙΑΛΟ...!!!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ τού ΠΑΣΟΚ...

Τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο και Καθηγητή στη Σχολή "Υγιεινής και... Τροπικής Ιατρικής" του Λονδίνου, Ηλία Μόσιαλο πήραν στό κυνήγι στο εντευκτήριο της Βουλής οι Βουλευτές τού Πασοκ...!!
Αιτία για το απίστευτο αυτό περιστατικό στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας σε δελτίο ειδήσεων ότι «εγώ είμαι νέος βουλευτής και έχω αποποιηθεί τα βουλευτικά μου προνόμια».
Η φράση αυτή εξόργισε από χθες αρκετούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα σήμερα με το που εμφανίστηκε ο κ. Μόσιαλος στο εντευκτήριο, να συναντήσεις τις έντονες επικρίσεις του κ. Γιάννη Διαμαντίδη.
Ο κ. Διαμαντίδης του είπε ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε και πως «προσβάλλει τόσο εμάς όσο και τους υπουργούς. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία και απολογούμαστε και δεν μπορείς εσύ να έρχεσαι και να μας επικρίνεις».

Ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίδραση της κυρίας Μερεντίτη:
«Φύγε από εδώ.
Εδώ είναι χώρος βουλευτικών προνομίων» φώναξε στον κ. Μόσιαλο.
Το επεισόδιο πήγε να πάρει «εκρηκτικές» διαστάσεις καθώς και άλλοι βουλευτές πήγαν να επιτεθούν φραστικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής (το γραφείο του οποίου είναι δίπλα στο εντευκτήριο), ο οποίος αφού άκουσε τις φωνές συγκέντρωσε στο γραφείο του περίπου 20 βουλευτές για να τους επιπλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου