Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ και ΤΟ "ΤΑΚΙΜΙ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

 "ΧΑΟΣ και ΑΛΛΑΛΟΥΜ"  ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ--ΑΔΩΝΙ...!!!

Ο άξεστος Ελ-λαδέμπορας της Ελληνικής Ιστορίας και πρώτο "τακίμι"  του Αρχηγού τού υποκόσμου, των εκβιαστών-- τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης,  Κ.Βελόπουλος εξαργυρώνει την στήριξη πού είχε από τον Καρατζαφέρη στην υπόθεση Καραμπέρη (Άλλωστε, ένοχος ένοχον... ού ποιεί)

 καί  αφού κρυβόταν με τις αποκαλύψεις γιά τις σχέσεις του με τον Καραμπέρη, βγήκε από τον τάφο της σιωπής του και παριστάνει τον Ηρακλή του Καρατζαφέρη παραδίνοντας μαθήματα...ηθικής και δημοκρατίας.
Ξέχασε ο "άξεστος" Βελόπουλος ότι γιά λόγους "ηθικής αναξιότητος" μετά από Εφετειακές καταδίκες του γιά υπεξαίρεση,  είχε εκδιωχθεί από το ΛΑΟΣ και επιπροσθέτως του είχε απαγορευθεί και η εκπομπή των τηλεπωλήσεων στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ επί δύο χρόνια καί ως άστεγος περιφερόταν στην Θεσσαλονίκη και οσάκις ανέβαινε ο Καρατζαφέρης έτρεχε και έσπρωχνε να βγεί φωτο μαζί του, γιά να δείξει ότι δεν είναι διωγμένος...
Αυτός λοιπόν ό "άξεστος" με το παλιό και πρόσφατο παρελθόν, επιτέθηκε ακόμη και στον συναδελφό του στο ίδιο κόμμα βουλευτή Θ.Πλεύρη, γιά να στηρίξει τον Καρατζαφέρη καί του δώσει κανένα κομματικό τίτλο, τωρα πού αποχώρησαν Βορίδης-Άδωνις...
Ο Πλεύρης στο  Βήμα 99,5 επιτέθηκε εναντίον των βουλευτών του ΛΑΟΣ που κατηγορούν τους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη για την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: 
«Δεν μπορούν να τους κατηγορούν αυτοί που ήρθαν στο κόμμα αργότερα μόνον για να γίνουν βουλευτές». .
Πήρε λοιπόν τη σκυτάλη από το τάφο του ο "άξεστος" Βελόπουλος και απάντησε:
"Ο Θάνος έχει μπερδέψει τους ενοίκους και τους φιλοξενούμενους με τον Καρατζαφέρη που έχει ιδρύσει το κόμμα...δυστυχώς για τον Θάνο ο Καρατζαφέρης αποφασίζει...'Αλλωστε η πλειοψηφία των βουλευτών μας δεν μεταλλάχθηκε, έμεινε εδώ και απ'ότι θυμάμαι, οι πλειοψηφίες αποφασίζουν, τουλάχιστον στις δημοκρατίες".
(λόγια...κουτρουβάλα)...
Βέβαια αυτά είναι χαρακτηριστικά του χάους και του αλλαλούμ πού επικρατεί στο ΛΑΟΣ, το οποίον όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής...!!!
Υ.Γ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βελόπουλος άν δεν είχε "εμπλοκή" στην υπόθεση Καραμπέρη σήμερα θα είχε γίνει δεκτός και θα είχε προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ...  
Τόσο... συνεπής Καρατζαφερικός...είναι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου