Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο GIORGO "ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ο PAPADIMOS "ΥΠΗΡΕΤΗΣ" ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...!!!

 ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ"  ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO...

Μία δημοσκόπηση με ουσιστικά και "ευρηματικά" ερωτήματα γιά λογαριασμό του NewsBomb.gr  πού διενήργησε η Alco αποτυπώνει με τον πλέον παραστατικό καί  ανάγλυφο τρόπο πως οι Έλληνες, χαρακτηρίζουν τούς Παπανδρέου--Παπαδήμο...!!!
Σημειώνουμε μόνο ότι οι χαρακτηρισμοί είναι... "ατιμωτικοί"...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ________
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι ρίψασπις. Είναι ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. 
Είναι αυτός που αποδέχθηκε άνευ όρων τους τις εντολές των ξένων.
Αυτά ακριβώς πιστεύουν οι Ελληνες. 
Αυτά καταγράφονται σε μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε η alco αποκλειστικά για λογαριασμό του newsbomb.gr. 
Συγκεκριμένα, 8 στους 10 συμπολίτες μας απάντησαν πως, αντί να κάνει ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχτηκε χωρίς διαπραγμάτευση τους όρους των ξένων. 
Και μόλις 1 στους 10 πιστεύει το αντίθετο…
Η δημοσκόπηση της alco –τα συγκλονιστικά ευρήματα της οποίας θα συζητιούνται για μέρες- καταγράφει, ουσιαστικά, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τελειώσει. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό ρίψασπι. Είναι ότι τον αποκηρύσσει και η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, του οποίου παραμένει πρόεδρος. 
Χαρακτηριστικά, μόλις 2 στους 10 πράσινους πιστεύουν ότι ο Γ. Παπανδρέου έκανε ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ενώ το 65,1% απαντά χωρίς δισταγμό ότι αποδέχτηκε άνευ διαπραγμάτευσης τους όρους των ξένων! 
Με άλλα λόγια, δεν τον στηρίζει καν ο κομματικός χώρος του (αν και κάποιοι θα σπεύσουν να παρατηρήσουν ότι αυτό το «του» εμπεριέχει μεγάλη δόση υπερβολής –και δε θα ‘χουν άδικο!).
6 στους 10: τα ξένα συμφέροντα υπηρετεί ο Λ. Παπαδήμος

«Κόλαφο» και για τον Λουκά Παπαδήμο συνιστούν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της alco (που κάλυψε 1.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα). Παρά την επιμονή της κυβέρνησης να διοχετεύει πληροφορίες περί επερχόμενων «καλών νέων» για επιτυχές κλείσιμο του «κουρέματος», ο κόσμος αντιμετωπίζει τον πρωθυπουργό με τεράστια καχυποψία. 

Ούτε 3 στους 10 Ελληνες δεν πείθει το επιχείρημα ότι ανέλαβε σε δύσκολη στιγμή και προσπαθεί πραγματικά να σώσει τη χώρα. 
Περισσότεροι από 6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι μας επιβλήθηκε από τους δανειστές μας, με μόνο ρόλο να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους.
Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι η καχυποψία απέναντι στον Λ. Παπαδήμο είναι διακομματική. Κορυφώνεται, βέβαια, μεταξύ των ψηφοφόρων της Αριστεράς (83% του ΚΚΕ και 77% του ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούν «υπηρέτη» -ή «υπάλληλο», ανάλογα με τη φρασεολογία του καθενός- των δανειστών μας), αλλά ελάχιστα πίσω πάνε οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ (65% και 62%), αντίστοιχα. 
Ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ, που θα περίμενε κανείς να είναι πιο φιλικά διακείμενοι απέναντι στον πρωθυπουργό, περισσότεροι από τους μισούς τον κρίνουν πολύ αρνητικά. Οσο για θετικές απόψεις απέναντι στον Λ. Παπαδήμο; 
Τις ψάχνεις με το μικροσκόπιο στο ΚΚΕ (7%), πολύ λίγες είναι σε ΣΥΡΙΖΑ (18%), ΛΑΟΣ (23%) και Ν.Δ. (25%), ενώ κάπως περισσότερες καταγράφονται στο ΠΑΣΟΚ (37%).
Προφανώς, η τεράστια αυτή καχυποψία του κόσμου απέναντι σε ένα νέο –και σχετικά άφθαρτο, σύμφωνα με τη λογική- πρωθυπουργό, έχει να κάνει με τη μέχρι σήμερα διαδρομή και του και τις υψηλές θέσεις που κατείχε σε ένα σύστημα το οποίο ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει ως υπεύθυνο (ή, έστω, συνυπεύθυνο) για τα σημερινά δεινά του. Και, όπως είναι φυσικό, ο κόσμος αναρωτιέται «τι ήρθε να κάνει εδώ;». Η οριζόντια αυτή καχυποψία –μέχρι και απόρριψη- του Λ. Παπαδήμου, προφανώς «ψαλιδίζει» και πιθανές φιλοδοξίες του πρωθυπουργού να κάνει καριέρα στην πολιτική πέραν της παρούσας κυβέρνησης…

1 στους 2 Νεοδημοκράτες: 


Χάρη στον Σαμαρά αποφύγαμε τη χρεοκοπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου