Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ»... ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ «Κωνσταντίνος Καραμανλής»,ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...!!! 

Με την επιστράτευση του  Ευ. Μεϊμαράκη π. Υπουργού και επί σειρά ετών Γραμματέα της ΝΔ , ο  Αντ. Σαμαράς αναδιατάσσει το σύστημα «εξουσίας» στο εσωτερικό του κόμματος.

Μετά την οδυνηρή για την ηγετική ομάδα εξέλιξη της περασμένης Κυριακής, όπου 21 βουλευτές αψήφισαν την κομματική πειθαρχία, ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να δώσει ρόλο σε πρόσωπα που τον στήριξαν σε αυτή τη κρίσιμη μάχη. 
Υπό την παραδοχή, ακόμα και στενών του συνεργατών, ότι « δεν τον στήριξαν δικοί του άνθρωποι », τους οποίους και εμπιστεύτηκε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δίνει ζωτικό πολιτικό χώρο σε πρόσωπα που δεν ήταν στο «γαλάζιο» σύστημα εξουσίας. 
Η πιο δυνατή κίνηση ήταν με τη δραστηριοποίηση του  Μεϊμαράκη που είναι και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τον οποίο όρισε ο κ. Σαμαράς, τομεάρχη Εσωτερικών, μια απόφαση που συνδέεται άμεσα και με τις εκλογές.
Η παρουσία του έμπειρου κ. Μεϊμαράκη που είχε ενεργό δράση το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο παρασκήνιο, βοηθώντας τον κ. Σαμαρά να ξεπεράσει τον εσωκομματικό κάβο, αναμένεται να βοηθήσει τη ΝΔ στην πορεία προς την εκλογική μάχη. 
Και αυτό, διότι, είναι αναμενόμενο ο «μπαρουτοκαπνισμένος» από κομματικές διαδικασίες κ. Μεϊμαράκης να συμμετάσχει ως αρμόδιος τομεάρχης πιο ενεργά στις κομματικές υποθέσεις, αλλά και με ότι σχετίζεται με την εκστρατεία της ΝΔ, ενώ θα έχει και παρουσία στη διακομματική επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών ενόψει των εκλογών.
Ο κ. Δένδιας, ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα έχει συμπαραστάτες στη Βουλή στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τους, κκ. Μ. Σαλμά και Κ. Μουσουρούλη, μετά τη διαγραφή των κκ. Κ. Μαρκόπουλου και Εμμ. Κεφαλογιάννη.

2 σχόλια:

  1. o ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ
    ΠΑΙΞΕΙ ...ΠΟΥΤΙΝ!ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ?ΜΑΚΑΡΙ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O "MPROSTANTZAS" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.

    ΕΝ ΟΨΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ" ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ (Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ) ,ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΚΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΒΓΗΚΑΣΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ " H ΑΛΟΓΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΙ " ...

    ΕΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΤΑΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή