Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ «ΓΑΛΛΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ.. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ... 6η ΜΑΪΟΥ...!!!

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΝ... 13η ΜΑΊΟΥ...!!!

Θρίλερ παίχτηκε με την ημερομηνία των εκλογών...
Οι εκλογές έκλεισαν την Παρασκευή όταν ο Παπαδήμος ήταν στην Κύπρο καί έκανε νεφελώδεις δηλώσεις για την... ημερομηνία των εκλογών...!!!
Μόλις το έμαθε ο Σαμαράς,

εξοργισμένος του τηλεφώνησε και σε άπταιστα «Γαλλικά» με... Καλαματιανή ορολογία τον επανέφερε στην τάξη και τον υποχρέωσε να κάνει διορθωτική δήλωση ότι θα ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών την Μ.Εβδομάδα όταν επιστρέψει στην Αθήνα.
Οί «χαμένοι» των εκλογών Βενιζέλος--Καρατζαφέρης με την βοήθεια του καθεστωτικού συστήματος αφού δεν κατάφεραν να αναβάλουν τις εκλογές γιά το... 2013, προσπάθησαν να κερδίσουν έστω και μία εβδομάδα παραμονής στη θέση τους.
Ο Βενιζέλος δεν ξέρει αν μετά τις εκλογές θα είναι πρόεδρος στο Πασοκ και ο Καρατζαφέρης όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις άν θα είναι πλέον Βουλευτής.
Χαρακτηριστικό ότι ο Σαμαράς «επέβαλε»  την ημερομηνία εκλογών είναι και το γεγονός ότι στην αρχή της ομιλίας του στο Αιγάλεω περιχαρής την προανήγγειλε.
Τώρα οσον αφορά το τυπικό μέρος, της δικαιολογιτικής βάσης των εκλογών έχει επιλεγεί το άρθρο 41 του Συντάγματος (παρ. 1 και 2) περί   ύψίστου Εθνικού συμφέροντος το οποίο σχετίζεται με τη διάσωση της οικονομίας και τη σταθεροποίηση της Χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ. 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ.ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΝΕΡΑΚΙ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ .ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΚΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή