Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ...ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...!!!

ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ" ΜΕ... ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Δυσάρεστες εκπλήξεις προκύπτουν γιά την Ντόρα, αφου ακόμη και στο Προπυργιό της πού είναι τα Χανιά, δεν καταφέρνει να συγκρατήσει στελέχη πού πηγαίνουν στον Σαμαρά.

Εκτός από τον π. Δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη, πού είναι πρώτος της εξάδεφος και θα είναι Υπ. Βουλευτής με την ΝΔ, ο Κώστας Γύπαρης, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, δισέγγονος του επικεφαλής της ασφαλείας του Ελευθέριου Βενιζέλου που θεωρούνταν επίσης «άνθρωπος» της Ντόρας αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, κατέθεσε και αυτός αίτηση υποψηφιότητος με την ΝΔ.
Τουτ' αυτό  και ο π. Αντινομάρχης Χαράλαμπος Κουνιανάκης.
Τώρα για τις φήμες που εντείνονται ότι το πρωτοπαλικαρο της Ντόρας στο Ηράκλειο Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε συνεννόηση με Σαμαρα, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε 

2 σχόλια:

 1. Η έλλειψη στρατηγικής και σαφούς πολιτικού προσανατολισμού οδηγούν το ΔΗ.ΣΥ. στην ΔΥΣΗ του.

  To κόμμα ΔΗ.ΣΥ. φυλλορροεί ... Πνέει τα λοίσθια …

  Το Ντόρο-κίνημα των συμμάχων έχει τελειώσει.

  Ο Μητσοτάκης την συμβουλεύει να μην κατέβει στις εκλογές για να αποφύγει τον πολιτικό διασυρμό…

  Η Ντόρα χαμογελαστά δηλώνει :
  « ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
  Η ΝΤΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ... ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ...»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου...

  To ΔΗ.ΣΥ από την ίδρυση του επανδρώθηκε από ένα εσμό ΣΥΜΜΑΧΩΝ , των οποίων κοινό γνώρισμα ηταν το πάθος για εξουσία και χρήμα.

  Τι να περιμένει κάνεις από ένα κόμμα, του όποιου ιδρύτρια – ιδιοκτήτρια είναι η Ντόρα η Ντοράκουλα η κόρη του φαταούλα Δράκουλα (η γνωστή Μιζοφοράκαινα …)

  Ποιός ασχολείται πια με το κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός, με το απολειφάδι του φαταούλα Δράκουλα…

  Το στελεχικό δυναμικό του συμμαχικού “μαγαζίου” της Συγγρού και το υπηρετικό προσωπικό της Ντόρας είναι παρηκμασμένο και απαξιωμένο...

  Η Ντόρα παρά τον πολιτικό εγωισμό της αναγνωρίζει ότι οι ενημερωμένοι πολίτες της γύρισαν την πλάτη στο νέο της ξεκίνημα και ετοιμάζεται να αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από την πιάτσα.

  ΜΑΡΑΖΩΣΕ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΟ-Κ-Ω-ΛΟ-ΓΡΙΑ...
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή