Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«ΤΡΙΓΩΝΟ» (ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ) ΚΥΡΤΣΟΣ--ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η... «ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ» ΚΥΡΤΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ...!!!

Εδώ και δύο χρόνια επικρατεί η άποψη στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Κυρτσος, έχει... «σαλέψει»...!!!
Έτσι σήμερα εξηγούν πολλοί-- και όχι άδικα-- την προσχωρησή του στο ΛΑΟΣ και την συνεργασία του με τον αγράμματο Καρατζαφέρη.

Η αλήθεια είναι ότι παρά την βοήθεια πού έχει από τιςΚκρατικές και Τραπεζικές διαφημίσεις (λόγω βέβαια των ακραίων φιλομνημονιακών θεσεών του),  οι δωρεάν εφημερίδες του έχουν τεράστια χρέη.
Καί πού δεν χρωστάει...!!!
Προσέξτε μία άλλη διάσταση την οποίαν εμείς έχουμε κατ' επανάληψη αναδείξει.
Ο Καρατζαφέρης υποστήριξε ήδη από την πρώτη φορά την στήριξη πού έδωσε ό Βενιζέλος  στον σημερινό υπόδικο γιά κακουργήματα Λαυρεντιάδη..
Επάνω στη φωτο όλοκληρη η σελίδα απο την Ελευθεροτυπία πού ακόμη και μέσα στη Βουλή ο Καρατζαφέρης υποστήριζε τον Λαυρεντιάδη λέγοντας το αμίμητο:
«Δεν είναι η Proton το... πρώτον»...!!!
Υποστηρίζοντας δηλ. ότι άν τιμωρηθεί η Proton και ο Λαυρεντιάδης θα πέσει όλο το Τραπεζικό σύστημα και θα καταστραφεί η... οικονομία...!!!
Σημειώνουμε ότι μεταξύ άλλων ο  Λαυρεντιάδης, κατηγορείται πλέον....
ευθέως από την Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματική οργάνωσης, ξέπλυμα χρήματος και απάτη σε σχέση με τα δάνεια μαϊμού των 701 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε η Proton Bank υπό τη δική του διοίκηση σε φίλους και συνεργάτες του προκειμένου να αγοράσουν τις εταιρείες που ο ίδιος πουλούσε. 
Επιπλέον κατηγορείται και για υπεξαίρεση.
Κρατήστετα αυτά στο μυαλό σας πρός το παρόν καλά και εμείς θα επανέλθουμε γιά να ξετιλίξουμε το κουβάρι με τις... «σχέσεις» και τα σχέδια των προαναφερομένων...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου