Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ» ή «ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ» ΤΟ (1.000.000,00 €) ΠΟΥ... ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ...!!!

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ...ΤΣΕΠΩΣΕ  και ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...;;;

Την περασμένη εβδομάδα στον Τύπο και ευρύτερα στο διαδίκτυο δημοσιεύθηκε ανοιχτή πρόσκλησή μου προςτον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, προκειμένου να δηλώσει ξεκάθαρακαι χωρίς περαιτέρω υπεκφυγές,

ποιος τελικά εισέπραξε τα χρήματα της τραπεζικής επιταγής του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000,00 €) που διέθεσε υπέρ των... φτωχών...!!! 
Παρότι όμως, πέρασε μία εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, απέφυγε μέχρι τώρα να απαντήσει.
 Προσωπικά πιστεύω, και τον καλώ να με διαψεύσει, πως το ένα εκατομμύριο ευρώ ποτέ δεν το πήρε ούτε το ΕθνικόΤαμείο Κοινωνικής Συνοχής, ούτε οι φτωχοί συμπολίτες μας, οι οποίοι θα ήταν οι αποδέκτες των ποσών που θα συνέρεαν από δωρεές στο συγκεκριμένο ταμείο. 
Τα χρήματα αυτά, πιθανώς, γύρισαν ανείσπρακτα στο λογαριασμό του εντολέα, στην Τράπεζα Κύπρου, καθώς, είναι γνωστό ότι οι τραπεζικές επιταγές που δεν εισπράττονται εντός τριμήνου, ακυρώνονται και τα δεσμευμένα ποσά επανακάμπτουν στο λογαριασμό του εκδότη της επιταγής.
Τον καλώ λοιπόν, εκ νέου,να δώσει στην δημοσιότητα το σώμα της επιταγής της Τραπέζης Κύπρου, με αριθμό 00698630-7 και ημερομηνία εκδόσεως 26 Μαΐου 2009, από το οποίο σώμα θα προκύπτει εάν και πότε το πιο πάνω ποσό εισπράχθηκε από το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής.
Πρέπει να σημειωθεί, επίσης,ότι το ένα εκατομμύριο ευρώ που ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, ισχυρίζεταιότι διέθεσε στο ταμείο υπέρ των φτωχών δεν προέρχεται από την ατομική του περιουσία (καθώς ο εντολέας της επιταγής ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός),αλλά από τα χρήματα που το Ελληνικό Κράτος διαθέτει στα πολιτικά κόμματα  γιατην κάλυψη των αναγκών τους και το οποίο αποτελεί σε τελική ανάλυση ιδιοκτησίατου φορολογουμένου Έλληνα πολίτη.
Με χαρά θα αναμένω την άμεση θετική αντίδραση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, εν όψει και των επικείμενων Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, και εφόσον το κόμμα και υποψήφιοί του (συνημμένη επιστολή) 
χρησιμοποιούν την ως άνω ενέργεια,ως μέσο προβολής τους κατά την προεκλογική περίοδο για το καλύτερο δυνατό, γι’αυτούς, εκλογικό αποτέλεσμα
Άλλωστε, η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει απλά να φαίνεται τίμια, αλλά και να... είναι τίμια...!!! 
Παναγιώτης Αποστόλου 
Π. Αναπληρωτής Γραμματέας 
της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

9 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ). ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟ ΕΟΚ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΖΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ε, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

    ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάφαγε ο χοντρος τα λεφτά και πουλάει παραμυθι ότι τα έδωασε στους φτωχούς.
    Αντε ρε που θα δωσει ο δραχμοφονιάς ευρώ γιά αλλο άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΤΖΑΦΕΡΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ;;;;;
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ
    ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ
    ΜΕ ΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ
    ΕΕΕΕΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!!!!!"ΠΑΤΡΙΩΤΗ"
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ «ΔΩΡΕΕΣ» του... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...! ΚΑΙ
    ΜΕ... ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...!!!
    Δωρεές. Καλοδεχούμενες. Με τα δικά του χρήματα; Με τις κρατικές επιδοτήσεις στο κόμμα;
    Πότε δωρίζει; Κατά προτίμηση, όταν επίκεινται Εθνικές ή Αυτοδιοικητικές εκλογές, ή όταν το κόμμα και η εικόνα του βρίσκονται δημοσκοπικά σε πτώση, ή ακόμη, όταν ξυπνάει μέσα του ο «πατριωτισμός».
    Ετσι, λίγο πριν τις εκλογές του 2009, έδωσε την περίφημη τραπεζική επιταγή με 1.000.000 Ε στο ταμείο της φτώχειας, του Υπ. Οικονομικών. Ποσό, που, όπως λέει κατά καιρούς δεν ξέρει που πήγε! Η εκδότρια τράπεζα όμως ξέρει, πότε πληρώθηκε και ποιος εισέπραξε το ποσό; Όλα τ΄ άλλα είναι εκ του πονηρού.
    Η δωρεά, θεάρεστη πράξη, μετατρέπεται στα χέρια του σε αντικείμενο άκρατου λαϊκισμού και πρόσκαιρης εκμετάλλευσης προσπορισμού ωφελημάτων, αντί να την αφήσει στον ιστορικό προς αξιολόγηση και ενδεχομένως εγγραφής της με χρυσά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να ξέρω,πότε περιμένει να παρέμβει,αυτεπάγγελτα,ο εισαγγελέας;Παραμονές εκλογών είναι.Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι ψεύτες, να συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν και να διεκδικούν την ψήφο μας. Τώρα, επειγόντως,πριν τις εκλογές,να γίνει θέμα και να λάμψει η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mα ΓΙΑΤΙ το ψάχνει ο φίλτατος κ. Αποστόλου; ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ:"β) Όπως δηλώθηκε την 12/2/2010 από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνο υ σε ερώτηση του τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Βορίδη, τα έσοδα του ταμείου από δωρεές και εισφορές φυσικών ή νομικών προσώπων από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως και την 30η Νοεμβρίου 2009 ήταν 1.623.881,84 ευρώ. Όμως από τη στιγμή που το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής διαλύθηκε τον Ιανουάριο του 2010, τι έγιναν τα παραπάνω χρήματα; Δεν θα έπρεπε να δώσει άμεση απάντηση, για την τύχη των δωρεών, το Υπουργείο Οικονομικών και ο Πρόεδρος του ΕΤΑΚΣ, κ. Νίκος Αναλυτής;
    Δεν θα πρέπει να απαντήσουν, από την στιγμή που ο δωρητής του ενός εκατομμυρίου δηλώνει πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται το ένα εκατομμύριο που διέθεσε για συγκεκριμένο σκοπό; Το ποσό του 1.623.881,84 ευρώ του ταμείου από την στιγμή που δεν επεστράφη στους δικαιούχους, που ακριβώς πήγε; Μήπως διατέθηκε για κάποιον άλλο σκοπό και ποιον; Δεν πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός που πήγε ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, ειδικά σήμερα που οι συνθήκες ζωής των Ελλήνων είναι κατά πολύ δυσμενέστερες του 2009 και του 2010;Στο:"http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=980:-1000000-&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81.
    Απ ότι ξέρω ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει ΟΥΤΕ η τράπεζα, γιατί τα έδωσε στο ταμείο συνοχής, απο κεί πήγαν σε άλλο ταμείο αφού το έκλεισαν αυτό, μετά πήγε σε κάτι άλλους κωδικούς του υπουργείου Οικονομικών και μετά... έλα μου ντε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ;Κλείνοντας αν κατάλαβα καλά -που κατάλαβα σίγουρα- ζητάμε ευθύνες απο το θύμα, να μας πει ΤΙ έκανε ο κλέφτης τα κλοπιμαία!! Εντάξει, μέρες που είναι λέμε και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα. Ας βάλουμε κάποιο όριο ή ας μιλήσουμε έστω για την φιλάνθρωπη συνεχή πορεία του Καρατζαφέρη χρόοοοονια τώρα , ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ!! και χρειάζονται σελίδες πολλές για την αναφορά τους. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ συνέλληνες
    ΑΡΓΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ;
    ΕΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩς ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝΗ ΕΓΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΝΑΛΥΤΗ;
    ΒΓΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι γνωστή η λατρεία του για το χρήμα!
    ακόμα και οι δωρεεs που φαινεται να κάνει είναι
    απο περίσσεματα που περιμένει μακροπρόθεσμα
    να τιs πάρει πίσω τοκισμένεs!thn Kυριακή θα
    στενοχωρηθεί πολύ..παρα μα πάρα πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή