Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ... "ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ" ΣΑΜΑΡΑ...!!!

ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ...!!!

Δεν έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν --παρα μόνο ακροθιγώς-- με τα εγκληματικά λάθη και τις εγγενείς ανεπάρκειες των ανθρώπων πού  συγκροτούν το περιβάλον του Σαμαρά.
Για να αριθμήσει κανείς τις αδυναμίες τους χρειάζονται σελίδες, ενώ γιά να τούς ονομάσει αρκούν τα δάκτυλα της... "μιάς χειρός"...!!!

Σκεφτείτε ότι ένα από τα πρωτοπαλήκαρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πού σημειωτέον είχε εισηγηθεί επιμόνως να μη δεχθεί ο Σαμαράς την προσχώρηση του Άδωνι στην Ν.Δ., παρά την διαφήμιση και κομματική στήριξη καταποντίστηκε στην Β! Πειραιά και πήρε τους μισούς ψήφους από τον... Τραγάκη.!
Ενώ ο Άδωνις κατέλαβε παληκαρίσια την 6η θέση στό νέο του κόμμα και θα είναι στη Βουλή...
Με αυτούς τούς "αποτυχημένους", τούς "αντικοινωνικούς"  και "φοβικούς" συμβούλους πού επηρεάζουν τον Σαμαρά, θα πορευτεί η Ν.Δ. στην επερχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση;;;
Αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν με επιχειρήματα ούτε την πολιτική τού... Αρχηγού τους...!!! 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Μυλωνοπουλε μπορεί να διαφωνούμε στα πολιτικα μαζί σου αλλά είσαι άντρας για αυτο και σε διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ οδηγούν τη Ν.Δ στο πολιτικό της τέλος. Σε ένα μήνα ,στις εκλογές που έρχονται το ποσοστό του Σαμαρά θα είναι μονοψήφιο.Μετά από αυτό η παράταξη θα επανεννωθεί υπό την ηγεσία ανθρώπου με όραμα,ικανότητα και στόφα ηγετική και θα αφήσει τον Σαμαρά μόνο με τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ και τα 130 εκατ ευρώ των χρεων της Ν.Δ. Δειλός-μοιραίος και άβουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή