Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΛΕΥΡΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΛΕΩΝΙΔΑ... ΑΔΕΛΦΟΥ του ΑΔΩΝΙ...!!!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ και "ΤΑΣΣΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

Ναί, ναί, ό έρωτας του Θανάση Πλεύρη γιά τον Σαμαρά είναι μεγαλύτερος από τις παραινέσεις του πατέρα του να παραμείνει στον... Καρατζαφέρη...!!!
Τό...πιστέψαμε...!!!

Διαβάζουμε ότι ο πατέρας Κ.Πλεύρης, μόλις έμαθε --διότι δεν το...εγνώριζε-- ότι ο γιός του θα προσχωρήσει στην Ν.Δ.  έκανε δήλωση ότι τασσεται στο... «πλευρό» του Καρατζαφέρη και θα αγωνισθεί υπέρ αυτού...
Τά ίδια έλεγε και ο Λεωνίδας ο αδελφός τού Άδωνι, αλλά ο Άδωνις με άνεση εξελέγη 6ος με την ΝΔ καί απέσπασε όλους τους ψήφους Καρατζαφέρη στην Β! Αθηνών και άφησε εκτός Βουλής τόν μέχρι πρότινος... «έναν από τους πέντε (5) ισχυρότερους άνδρες της Ελλάδος»σύμφωνα με δήλωση του... «λιμασμένου» γιά καταξίωση Καρατζαφέρη...!!! 
'Ε,«χρειάζεται κάποιος να χρυσώνει το... χάπι» της απογοήτευσης και απελπισίας...

3 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή