Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΩΣ... «ΑΝΑΞΙΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ»...!!!

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΥΡΤΣΟ--ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ και ΟΡΑΜΑ»...!!!

Στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012,  το ευτελές εκλογικό ποσοστό του 2,9% που κατέλαβε τελικά, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, αντανακλά την οργανωτική και την πολιτική κατάρρευση του κόμματος, για την οποία φέρεις βαρύτατη

αν όχι αποκλειστική ευθύνη και απέδειξες την πλήρη αδυναμία σου να συσπειρώσεις και ναεκφράσεις τον εθνικοπατριωτικό χώρο που κάλυπτε δέκα και πλέον χρόνια ο ΛΑ.Ο.Σ.
Έτσι, η έλλειψη οποιουδήποτε προγραμματισμού, η ανυπαρξία περιφερειακής και κεντρικής οργάνωσηςκαθώς επίσης, η πολιτική και ηθική εξόντωση των πιο ικανών στελεχών σου, αποτελούν τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάστασης.
 Με μοναδικούςσυνεργάτες σου, τους νεοφιλελεύθερους νεοταξίτες, Νίκη Τζαβέλα  και Γιώργο Κύρτσο καθώς επίσης όλες εκείνες τις διαχρονικές καταστροφικές αποκλειστικές φίλες σου, που διαχρονικά διοικούσαν το κόμμα, δεν ήταν ποτέ φυσικά δυνατόν, να παραχθεί αξιόπιστος πολιτικός λόγος, ικανός να συσπειρώσει τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.
 Όμως, ο εθνικοπατριωτικός χώρος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ούτε ναταυτιστεί με τις εγγενείς αδυναμίες τις δικές σου και του στενού σου περίγυρου.  
Γι΄αυτό, σε καλώ, δια της παρούσης από τη στιγμή που ξεπεράστηκες από τις πολιτικές εξελίξεις, να συγκαλέσεις την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με αποκλειστικόθέμα, τον ορισμό τριμελούς προσωρινής  διοίκησης, με σκοπό την προετοιμασία ιδεολογικού και καταστατικού Συνεδρίου,το οποίο θα διατρανώσει εκ νέου τις καταπατηθείσες και ευτελησθείσες από εσένακαι το περιβάλλον σου, αξίες, ιδανικά και οράματα της λαϊκής βάσεως του κόμματος και θα εκλέξει τον νέο αρχηγό. 
 Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, θα πρέπει επίσης, να συσταθεί οικονομική ελεγκτικήεπιτροπή που ακολούθως θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο των χρηματικών εισροών του κόμματος από τις επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα κατά την είσοδό του στηνΕλληνική Βουλή το 2007 και το 2009, καθώς επίσης κατά την είσοδό του στηνΕυρωβουλή το 2009, από την στιγμή που τα χρήματα αυτά είναι τμήμα από το ισχνόυστέρημα του Ελληνικού λαού.
 Μετά τηνσύσταση της οικονομικής ελεγκτικής επιτροπής και κατά την συνεδρίασή της θαπρέπει να παρευρίσκονται, ο υπεύθυνος στα οικονομικά ζητήματα του κόμματος,Αντιπρόεδρος, κ. Σκανδαλάκης και δυο τουλάχιστον μέλη της Οικονομικής Επιτροπήςτου κόμματος, όπως αυτή προβλέπεται δεσμευτικά από το άρθρο 10, κεφάλαιο 3 του εν ισχύ Καταστατικού, προκειμένου να απαντήσουν και να δώσουν τις απαραίτητεςεξηγήσεις για την σωστή διακίνηση αυτών των χρημάτων, υπέρ των αναγκών του κόμματος 
 Ως εκ τούτου,θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι και να προσκομίσουν στην επιτροπή, τα πλήρηστοιχεία εσόδων-εξόδων του κόμματος, αντίγραφα των καταχωρηθέντωντιμολογίων-δελτίων αποστολής, τιμολογίων παροχής υπηρεσιών, αποδείξεις παροχήςυπηρεσιών και πιστωτικών τιμολογίων. 
Επίσης, να θέσουν υπ΄όψη της επιτροπήςεπικυρωμένα αντίγραφα των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος,στους οποίους τηρούνται τα χρήματα των ανωτέρω επιχορηγήσεων
Ευελπιστώ πως θα ανταποκριθείς άμεσα σ΄αυτή την πρόσκληση-πρόκληση από την στιγμή που ουδέποτε υπήρξε έλεγχος της οικονομικής διαχειρίσεως των επιχορηγήσεων που έλαβε οΛαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.  
Παναγιώτης Αποστόλου
Πρώην ΑναπληρωτήςΓραμματέας
Κεντρικής ΕπιτροπήςΛΑΟΣ    

24 σχόλια:

  1. Μπράβο, Παναγιώτη. Έβαλες με δυο λόγια τα πράγματα στη θέση τους. Τον φτιάξαμε τον Καρατζαφέρη, τον κουβαλήσαμε στη πλάτη μας, γίναμε κυματοθραύστες στις κατηγόριες που δεχόταν, ματώσαμε, λοιδορηθήκαμε, κ.ά, εσύ, εγώ και άλλοι πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι. Εγώ δε προσωπικά συνέβαλλα υπέρ το δέον για να διαδοθεί η TV PRESS, να στηθεί το κανάλι του, να γίνει βουλευτής, να απλωθεί το κόμμα και άλλα πολλά ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, το ξέρει καλά ο ίδιος, αλλά και όλοι αυτοί που μέχρι χθες διάβαζαν και σχολίαζαν ποικιλότροπα τα άρθρα μου, και τα οποία, αν ο Καρατζαφέρης τα μελετούσε με το καθαρό μάτι μάλλον όφελος θα είχε. Μέσα από το σχόλιο αυτό θέλω να συμπληρώσω, πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, που τα νεοπαγή κόμματα (φούσκες και με λειψά ψηφοδέλτια), έλαβαν μεγαλύτερα ποσοστά από το ΛΑΟΣ και τον ρυθμιστή των εξελίξεων. Οι ψήφοι των κομμάτων αυτών ήταν δικοί του ή θα μπορούσε να τους εισπράξει και να μη τον προσπεράσουν, αν είχε ορθοτομημένο πολιτικό λόγο, καλύτερη συμπεριφορά και δεν περδικλωνόταν από τις αλληλοδιάδοχες κολοτούμπες του. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Αποστόλου8 Μαΐου 2012 στις 9:27 μ.μ.

    Νίκο υπήρξες μεγάλος αγωνιστής του κόμματος. Όσα αναφέρεις είναι πολύ σωστά. Στο σημείο της επιστολής μου, όπου αναφέρω πως "η πολιτική και ηθική εξόντωση των πιο ικανών στελεχών σου", αναφέρομαι βεβαίως, σε σένα, στον Μυλωνόπουλο,στον Βάρδα, στον αείμνηστο Παπαχριστόπουλο και κάποια άλλα υψηλά στελέχη που άνδρωσαν τον ΛΑΟΣ. Θα σου θυμίσω πως με διέγραψε γιατί κατηγόρησα τους Βορίδη και Γεωργιάδη ως νεοταξίτες που κατά παράβαση των εντολών των Συνεδρίων μας μετάλλαξαν το κόμμα σε νεοφιλελεύθερο και μεγαλοαστικό χωρίς να έχουν νομιμοποίηση γι΄αυτό. Μόλις αυτοί οι δυο νεοφιλελεύθεροι αυτομόλησαν (όπως παλαιότερα οι Μάνος, Ανδριανόπουλος από την ΝΔ), τους κατηγορούσε σε όλα τα ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας τα δικά μου επιχειρήματα, θέλοντας να το παίξει για άλλη μια φορά πατριώτης. Όμως πατριώτης με την Τζαβέλα και τον Κύρτσο δεν γίνεσαι. Νίκο, το κόμμα πρέπει να αποκτήσει νέο αρχηγό και όσοι αγαπάμε αυτό το χώρο, πρέπει να μπούμε μπροστά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούστ στον ξεφτίλα της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρατζαφερης-Καραγκιόζης πανε ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ραγδαίες εξελίξεις πρέπει να αναμένονται στον
    ΛΑ.Ο.Σ. , μη αποκλειομένης και της παραίτησης
    Καρατζαφέρη. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ΧΡΥΣΗ
    ΑΥΓΗ θα μονοπωλήσουν το πολιτικό ενδιαφέρον τις
    προσεχείς ημέρες . Ήδη δεν υφίσταται πολιτικό
    πεδίο δράσης γιά το κόμμα Καρατζαφέρη , αφού με
    την επιπόλαιη συμμετοχή του στην εθνοκτόνο ψευ
    τοκυβέρνηση Παπαδήμου-Βενιζέλου-Σαμαρά "έκαψε"
    όλα τα χαρτιά του και δεν του μένουν πιά πολλοί
    που θα τον εμπιστευτούν ξανά. Θα ήταν καλό να
    υποβάλει δημόσια την παραίτηση του ο Καρατζαφέ
    ρης , χωρίς συνέδρια και τέτοιες φιέστες .
    Και να αφήσει το κόμμα να επιλέξει από μόνο του
    τον νέο πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον προηγούμενο για να γλυτώσει και δικαστήρια από τα λεφτά που δεν θα μπορεί να αποδείξει που πήγανε. Έτσι δεν είναι χοντρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ,,και παρα πολυ του ηταν το 2,9% που πηρε το μπορντελο-λαΓος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η βλακες εισαστε τοσο καιρο μαζι του και τωρα τον καταλαβατε η.....τα πηρατε κυριοι για να λετε αυτα που λετε !!!αλλο συμπερασμα δεν υπαρχει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα είναι πιο επίκαιρη η επιστολή με την οποία ζήτησε ο Σχοινάς την αποχώρηση Καρατζαφέρη στις 31.12.2011 και που ανήρτησε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ και η οποία συμπληρώνει την επιστολή Αποστόλου. Ανοίξτετο:
    http://politikosafari.blogspot.com/2011/12/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.!!!!!!!!!ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.ΡΕ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΚΛΕΓΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΝΤΕΝΕΚΕ ΣΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:16 ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΛΑΚΙ ΤΗΣ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. ΠΩς ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρεσθε ανθρωπάκια που το ΛΑΟΣ δεν μπήκε στη βουλή. Πως να μπεί αφου σεις αυτοεγκαταλείψατε το κόμμα; Πως να μπεί αφού δεν υπακουγατε στη Διευθύντρια και το περιβάλλον της; Πως να μπεί αφού σεις διώξατε τα ικανά στελέχη και αναγκάσατε την προεδράρα τα μαζέψει όλους τους αποτυχημένους για να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια;
    Πως να μπει όταν αυτοί που ετρεχαν για το κόμμα, τους ειπατε οτι δεν σας χρειάζεται ο Πρόεδρος και η Κοκκίνου;
    πως να μπει οταν μαζευατε το σκυλολόι και με συνομωτικά ΣΜΣ , κτυπάγατε ο ένας τον αλλο.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗΡΟΙ και ΣΚΑΣΤΕ....... και ο πρωτος απ ολους εσυ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Διότι κατά την ευαγγελική ρήση παραφρασμένη στα σημερινά δεδομένα. ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΒΕΙΣ.
    Και μη ξανατολμήσεις να ζητήσεις ψήφο γιατί θα πάθεις και χειρότερα.

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιώτης Αποστόλου10 Μαΐου 2012 στις 11:36 π.μ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ_
    _______________________________________
    From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
    Sent: Wednesday, March 28, 2012 1:07 AM
    To: 'alexchris@parliament.gr'
    Subject: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΛΑΟΣ

    Αγαπητέ Αλέκο,

    Μου παρέδωσες την περασμένη εβδομάδα το πιο κάτω κείμενο, το οποίο συνέταξες εσύ με εντολή του Προέδρου, προκειμένου αυτό να υπογραφεί από εμένα και εν συνεχεία μέσω εσένα να παραδοθεί στον Πρόεδρο για τα περαιτέρω.

    «Θέμα: Πατριωτικός χώρος.
    Μετά την απομάκρυνση των νεοφιλελεύθερων νεοταξιτών, Βορίδη και Γεωργιάδη, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος που αντιπαρατέθηκα μαζί τους.
    Σε αυτή την αντιπαράθεση συμπεριέλαβα κι εσένα αγαπητέ Πρόεδρε, καθόσον χρονικό διάστημα τους περιέθαλπες ή τους ανεχόσουν.
    Οι επιστολές προς τον διαγραφέντα, Γραμματέα Κ.Ε. του κόμματος περιλαμβάνουν και τις προτάσεις μου. Η χάριν προς αυτούς διαγραφή μου
    από το κόμμα, αποτελεί αντινομία αφού πλέον αυτοί διεγράφησαν για απειθαρχία νεοφιλελεύθερη, αντεθνική απόκλιση και αχαριστία.
    Μετά από αυτά τα δεδομένα, είναι δικιά σου ευθύνη να ανασυγκροτήσεις δίχως πλέον ταλαντεύσεις τον πατριωτικό χώρο με βάση τα εθνικά μας καθήκοντα.
    Προσωπικά έδωσα και δίνω τη μάχη με συμμετοχή σε εκδηλώσεις με αρθρογραφία και παρουσία.
    Παναγιώτης Αποστόλου
    Πρώην Αναπληρωτής Γραμμ. Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.»

    Αγαπητέ Αλέκο,

    Θεωρώ άκομψο, ανήκουστο αλλά και προσβλητικό να μου ζητάτε τόσον εσύ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, όσον και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης να επανέλθω στο κόμμα από το οποίο εσείς αντικαταστατικά, παράνομα και παράτυπα, με διαγράψατε. Κατά το διαρρεύσαν χρονικό διάστημα, απέστειλα στον Πρόεδρο, πληθώρα καταγγελτικών επιστολών που αφορούσαν στις αντικομματικές και αντεθνικές πράξεις και παρεμβάσεις της Ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλα, που ως γνωστόν είναι προστατευόμενη του Γ.Καρατζαφέρη και ουδόλως διαφέρουν οι απόψεις της από αυτές που υπηρετούσαν και πρέσβευαν οι αυτομολήσαντες προς Ν.Δ., Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά και κατά άλλων στελεχών για αντίστοιχες παράνομες και παράτυπες πράξεις. Στις επιστολές αυτές δεν έλαβα καμία απάντηση γραπτή ή έστω προφορική.
    Βέβαια, χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα διαπιστώνετε τα αδιέξοδα της Πολιτικής σας, τα οποία συνοδεύονται και από τα πολύ φτωχά δημοσκοπικά ευρήματα που συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
    Άλλωστε, κάθε Πολιτική κρίνεται από τα Αποτελέσματά της (Λένιν).
    Όμως, η δική σας Πολιτική οδήγησε το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ στην πολιτική και ηθική απαξίωση. Το κόμμα έγινε η χλεύη των ηττημένων και των κάθε λογής καιροσκόπων - λαμόγιων.
    Συνεπώς, υπό τις συνθήκες αυτές, σου δηλώνω ότι δεν πρόκειται να υπογράψω αυτή την επιστολή, ούτε οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή επιστολή.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Παναγιώτης Αποστόλου
    Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κ.Ε. ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ" ΚΑΒΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ,ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Η ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΥΔΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΟΥ.ΜΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕ!!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Κ ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΦΣΟΡΙΑΡΧΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΤΟΥΣ KAKΛΑΜΑΝΟΥΛΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΥΣ …

    ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗΔΕΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ...

    ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ …

    Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ…ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ, ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ , ΤΗΝ ΒΑΝΑ, ΤΟΝ ΨΙΨΙΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΑΚΗ ΤΟΝ …!

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12:48 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΒΡΙΖΕΙς ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; Ο ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28/3/2012;
    ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣΑ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό τηλεπόμα υπάρχει όσο είναι στη βουλίτσα και μπορεί να διορίζει τις γλύπτριες και τους γλύφτες. Οταν μείνει εκτός βολευτικής μάσας, διαλύεται πιο γρήγορα και από απομεινάρι καύσης αεροσκάφους που πετά και δεν αφήνει chemtrail! Ηρεμα παιδιά του ΛΑΟΣ όλοι θα βγείτε από το καράβι, μην σπρώχνεστε, υπάρχει ακόμη η τηλεόραση -και όπου τηλεόραση υπάρχει και τηλεπρόεδρας, άρα νέα αποχαύνωση "όλους εμάς, τον αχταρμά, ενώνει ο παράς".... Τελευταίος , πάντως, θα αποχωρεί ο καρατζαμπέρης που θα μεταπηδήσει σε "εθνική συμπαράταξη" με τη μερκελική νουδου-πούλα, το απόκομμα της ντόρας-βρυκόλακα και το εβραϊκό κιπά δράσης του κυρίου Μάνου-Αλατίνι-Σόρος.
    Ηρεμαααααα, μην σπρώωωωχνεστε λα-γ-οσίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΙΦΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ) Α..ΣΤΟΛΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΥΠΟ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν δεν εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ αριστεροπροδοτικες θα ηταν ξανα στη Βουλη.. Αλλα αφου τις εκανε πηρε τον μπουλο κι αρχισε να κλαιει.. http://www.youtube.com/watch?v=AYPmM74yGRg ..Τελικα ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ απ οτι φαινεται μαγκες.. Καλα να παθεις χοντρουλη ΧΑΧΑΧΑ!!!Ας προσεχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΩΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΚΛΑΝΩΝΜΠΟΥΡΔΑ...ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΑΒΑΛΙΝΑ.....ΠΙΠΕΣ Α.ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΜΠΡΟΥΚΣΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΤΟΥ ΧΩΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΝΩΛΑΟΣ...ΠΙΠΕΣ ΚΟΡΦΟΛΙΒΑΝΑΤΕΣ....ΤΣΑΜΠΙΕΡΟΠΟΥ....ΤΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή