Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ΤΟΥΡΚΙΑ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ...114 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ...!!!

Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ... ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...!!!

Σε ευθεία απειλή εναντίον της Ελλάδας προχώρησε  το Τουρκικό ΓΕΕΘΑ, το οποίο, εκμεταλλευόμενο την κατάρριψη του Τουρκικού μαχητικού - αναγνωριστικού RF-4E από τους Σύρους, άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον θα καταρρίπτει κάθε αεροσκάφος που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας!

Η απειλή αυτή μάλιστα εκτοξεύτηκε τη στιγμή που ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, είχε δώσει εντολή για αιφνιδιαστική ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας της χώρας μας, θέτοντας ουσιαστικά τις Ενοπλες Δυνάμεις σε συναγερμό. 
Η εκτίμηση ότι η Αγκυρα μπορεί να προκαλέσει ένταση στο Αιγαίο για δικούς της εσωτερικούς λόγους απασχολεί έντονα την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
Ειδικότερα, το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλους όσοι σημειώνουν από την αρχή της κρίσης ότι όσα συμβαίνουν στην ανατολική Μεσόγειο δεν αφορούν μόνον τις χώρες της περιοχής, αλλά και την Ελλάδα, σε ανακοίνωσή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταρρίπτει τα ξένα αεροσκάφη που εισέρχονται χωρίς άδεια στον τουρκικό εναέριο χώρο, και αναφέρει ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν δεκάδες φορές τον τουρκικό εναέριο χώρο τον τελευταίο χρόνο!
«Ο Τουρκικός εναέριος χώρος παραβιάστηκε το 2012, 114 φορές» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΓΕΕΘΑ και συνεχίζει:
 «Θα έπρεπε να έχουμε καταρρίψει 114 αεροπλάνα φέτος, αν καταρρίπταμε κάθε αεροπλάνο που παραβίαζε τον εναέριο χώρο μας χωρίς προειδοποίηση. 
Οι περισσότερες παραβιάσεις έγιναν από... Ελληνικά αεροσκάφη, αλλά και ισραηλινά...!!! 
Σε όλες τις περιπτώσεις όμως αντιδράσαμε εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου» γράφει. 
«Μόνο αυτή την εβδομάδα έξι αεροσκάφη παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο και δεν καταρρίψαμε κανένα ακόμα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Εν τω μεταξύ, τρία 24ωρα μετά το σοβαρό επεισόδιο με την κατάρριψη του τουρκικού RF-4 στα παράλια της Συρίας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ χθες έδωσε εντολή για αιφνιδιαστική ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας της χώρας. 
Στις 09.30 δόθηκε εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ενεργοποίηση του συνόλου του συστήματος αεράμυνας της χώρας.

3 σχόλια:

  1. Μην στενοχωριέστε ωρέ Έλληνες!
    Τους Τούρκους θα διώξει ο αστράτευτος Αιβαλιώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΥΚΛΩΠΑΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρατζαφέρης έκανε την προσευχή του στον Δία και ζητούσε να έχει η Ελλάδα νεοδημοκράτη πρωθυπουργό έστω και με ένα μάτι, αρκεί να μην κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας! Χα! Χα! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή