Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗ... ΘΡΑΚΗ Ο «ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ» ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!!!

«ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ» ΤΗΣ... ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ...!!!

Μια... εξέχουσα προσωπικότητα του ακραίου Τουρκικού εθνικισμού, ο πρόεδρος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων, Ντ. Μπαχτσελί, ξεκινά περιοδεία στα Βαλκάνια, καθώς η νεο-Οθωμανική ατζέντα του Νταβούτογλου εμπνέει πλήρως τους Τούρκους ακροδεξιούς.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (στο οποίο ανήκουν και οι περιβόητοι “Γκρίζοι Λύκοι” που δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ το 1996) θα παραμείνει στη Θράκη για μερικές μέρες, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί και χώρες των Βαλκανίων. 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Θράκη ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα συναντηθεί με πολιτικούς και παράγοντες της Μουσουλμανικής Μειονότητας. Πρόκειται για το δεύτερο Τούρκο πολιτικό που επισκέπτεται τη Θράκη μετά τον Αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Να σημειωθεί το γεγονός ότι η επίσκεψη του ηγέτη του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος,  θα πραγματοποιηθεί ένα μήνα πριν από τις τοπικές εκλογές, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο μεγάλου ενδιαφέροντος για την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου