ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε... ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!
Σωρεία ερωτήσεων με κοινοβουλευτικό έλεγχο και καταγγελίες γιά την αμαρτωλή ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει καταθέσει ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Προφανώς δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον τοποθέτησε σε αυτή την θέση.
Πρέπει να είναι έτοιμες οι λίστες με τις αλλαγές των διοικήσεων και τα... δημοσιογραφικά τρωκτικά πού θα φύγουν...!!!
Άλκης Δαυίδ: Ο ξάδερφός μου άρπαξε ύπουλα το σπίτι στις Σπέτσες
-
Ο διάσημος γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας μιλάει στο «Πρώτο Θέμα»
θυμωμένος με τον Χρήστο Λεβέντη που «χτύπησε» σε πλειστηριασμό τη μυθική
βίλα στις...
Πριν από 13 δευτερόλεπτα
ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΣάς παρακαλώ κ. Κεδίκογλου να φέρετε την κάθαρση στην Ε.Ρ.Τ. αλλά σάς εκλιπαρώ να μην σταματήσετε την εκπομπή της μεγάλης «προσωπικότητας» της Βίκυς Φλέσσα με τίτλο «Στ' Άκρα».
ΑπάντησηΔιαγραφήΠου αλλού μπορώ ν' ακούσω τόσες πολλές ΜΑΛΑΚΙΕΣ από τόσα πολλά ΨΩΝΙΑ και να γελάσω με την καρδιά μου;
Μην μάς στερείτε το δικαίωμα στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Επίσης σεβαστέ κύριε Κεδίκογλου μην σταματήσετε την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά σας».
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ καημένος είναι ένας φτωχός αριστερός και εργάζεται για ένα μεροκάματο! Χα! Χα! Χα!
ΑΥΤΗ Η Μ Ε Γ Α Λ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΤ
ΔιαγραφήΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!111
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ "ΚΛΕΙΣΤΕ" ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ--ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι ο Ρουσόπουλος είχε τελειώσει τους νταβατζήδες
ΑπάντησηΔιαγραφή