Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

BΑΡΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ... «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ...!!!

«ΜΗΠΩΣ καί ΔΕΝ ΣΟΥ... ΕΓΕΡΘΗΤΙ»...;;;

Επίθεση με  υπονοούμενα γιά τις... σεξουαλικές επιδόσεις των Χρυσαυγιτών εξαπολύει,  το πρώην μοντέλο - σέξι ηθοποιός-πολιτικός επιστήμονας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. 
«Οι τσαμπουκάδες-φασίστες της Χ.Α. μυξοκλαίνε,
που ο Βενιζέλος είπε, ότι θα κάνει αυτά που πρέπει για να αντιμετωπιστεί η Χ.Α.», γράφει στο Twitter η ψυχολόγος και πολιτική επιστήμονας, κηρύσσοντας την έναρξη της δράσης αυτής.
-- *********-- 
 Μάλιστα, με αρκετή δόση δηκτικού χιούμορ, δεν αφήνει ασχολίαστο στο Twitter ούτε το παράγγελμα «εγέρθητω» που απηύθυνε προ μηνών ο βουλευτής του κόμματος,  Γιώργος Γερμενής, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Καιάδας», αναρτώντας στην προσωπική σελίδα της φωτογραφία με λεζάντα:
-- *********-- 
 «Τι λέει αυτός που δεν του... σηκώνεται».;;;
 -- *********-- 
Η απάντηση κρύβεται στο εικονιζόμενο κουτάκι φαρμάκου... στυτικής δυσλειτουργίας όπου και αναγράφεται «εγέρθητι-δείγμα σεβασμού».!!! 
-- *********-- 
Από τα βέλη της κυρίας Αλ Σάλεχ δεν ξεφεύγει ούτε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος  Ηλίας Κασιδιάρης για τον οποίο μας λέει: 
-- *********-- 
«Οταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και σου λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία... 
-- *********-- 
Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Ηλίας Κασιδιάρης και τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή... θεωρούνταν ευφυής...».
    ---------------------------------------
Πρωτο θεμα

3 σχόλια:

  1. Ας έρθει να δοκιμάσει ρε Θανάση...Τατσόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ξεκωλιάρα κάνει αντιπολίτευση με το αιδοίο της!
    Ρε που καταντήσανε οι μαρίκες του πασοσύριζα!
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κρίνω απο τον ερεθισμένο τρόπο που αντέδρασε όταν ο Κουμμανταρέας υποστήριζε τους βιασμούς: http://www.theinsider.gr/index.php/index.php?option=com_content&view=article&id=22656:menis-koymantareas-merikes-gynaikes-mporei-na-theloyn-ton-biasmo-binteo&catid=68:people&Itemid=48

    Μάλλον αυτήν η γυναίκα έχει καιρό να...

    Οπότε τα σχόλιά της, μάλλον ήταν κάποιου είδους πρό(σ)κληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή