Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΒΓΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΛΕΕΙ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ... ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ»...!!!  

«Στις 20 Νοεμβρίου 2012, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ιωάννα Γαϊτάνη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων και λίγο πριν ασχοληθεί το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε με το αίτημα των Σκοπίων να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς.... λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας τους,  δήλωσε: 

«Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία».!!! 
-- *********--
«Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία».
-- *********--
«Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. 
-- *********--
Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου. 
-- *********--
Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία».
-- *********--
Σκληρη απάντηση της Ν.Δ.
---------------------------
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, για μία ακόμα φορά, προκαλεί , αποκαλώντας δημόσια τα Σκόπια, «Μακεδονία».
«Υιοθετούν, δηλαδή, ανιστόρητες θέσεις σε βάρος της Χώρας μας. 
Στηρίζουν ουσιαστικά την προπαγάνδα και τα σχέδια των Σκοπιανών. 
Γίνονται σύμμαχοί τους». 
-- *********--
Άλλωστε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 2.12.2012, στην εφημερίδα «Αυγή», στο οποίο, ο αρθρογράφος της, Θόδωρος Παρασκευόπουλος, επίσης χαρακτηρίζει το πρόβλημα της Ελλάδος με τα Σκόπια:
-- *********--
 «Εθνικιστικό και παράλογο καβγά για την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας»
-- *********--
«Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό…Δυστυχώς γι’ αυτούς, το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και ρητά ότι η επίλυση της διαφοράς μας με τα Σκόπια για την ονομασία τους με αμοιβαίο αποδεκτό τρόπο, είναι προϋπόθεση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων», επισημαίνει η ΝΔ.
------------------------------------
Τώρα οι ΤσιπροΣυριζαίοι μπορούν να μας απαντήσουν:
-- *********--
*- Όσοι ταυτίζονται με τους Σκοπιανούς διαπράττουν προδοσία ΝΑΙ ή ΟΧΙ.;;;
-- *********--
*- Προδότες είναι όσοι δεν ταυτίζονται με τα συντεχνιακά προνομιακά συμφέροντα των πρώην Πασόκων του Δημοσίου ή Προδότες είναι όσοι ταυτίζονται  με τους Σκοπιανούς και τα επεκτατικά τους σχέδια στο Αιγαίο.;;;

4 σχόλια:

  1. Αυτή ζεί στον κόσμο της η μάλλον στον κόσμο του τσύριζα.Αλλη μια ΔΥ μα πώς γινεται όλα αυτά τα σούργελα να είναι δημόσιοι υπάλληλοι; και να στρέφωνται ενάντια στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ευχαριστήσουμε την προβατίνα που λέει κάποιες αλήθειες που επιμελώς κρύβουν οι τσομπάνηδες του τσίριζα. Ας μαθαίνει ο λαός το τι μέλει γενέσθαι αν αυτά τα ανθελληνικά βοθρολύματα γίνουν κυβέρνηση!
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο είχε πει παλιά και ο Γεωργιαδης Βουλευτης της ΝΔ απο την Κέρκυρα και πολλά αλλά στελέχη της ΝΔ νεοφιλελεύθερα έχουν την ίδια θέση απλά τώρα δεν το λένε δημοσίως γιατί φοβούνται την Χ.Α. , αν δεν υπηρχε Χ.Α. στον νεο πολιτικο χάρτι η ΝΔ το θέμα θα το είχε ξεπουλήσει εξ'αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den eos pote tha afinoume prodotes na perpatane ston dromo, na tous taizoume na lene oti m------a theloun kai mis na tous anexomaste me tous sirizeous politikous tha elthi kai to telos tis ellados

    ΑπάντησηΔιαγραφή