Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η «ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και «ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΩΝ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ και ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...!!!

ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Ότι μήνυμα στέλνουν απο την Βουλή οι Τσιπροσυριζαίοι, -- όπως ο «λεχρίτης» Βουλευτής, ονόματι Διαμαντόπουλος, πού εκστόμισε την αντάρτικη φράση-ιαχή του Άρη Βελουχιώτη «ραντεβού στα γουναράδικα»-- γίνεται μέσα σε 48 ώρες πολιτική πρακτική.
Έτσι κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, είχαν μαζευτεί έξω από το κτήριο,  άτομα που επιτέθηκαν στον Υπουργό καί φώναζαν συνθήματα που δεν σχετίζονται με τις... διεκδικήσεις στον χώρο της Υγείας.
  ***********************
Τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως συνεργάτες του κ. Γεωργιάδη υποστήριξαν πως όταν επέστρεψε στο γραφείο του είχε «εμφανή σημάδια χτυπημάτων στον λαιμό».
***********************

Άδωνις Γεωργιάδης: 
Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση του πολιτεύματος
     ---------------
Ο υπουργός Υγείας σε παρέμβασή του στο «Βήμα fm» τόνισε πως ορισμένοι από τους διαδηλωτές του πέταξαν νερό και πως τον χτύπησαν, ενώ υποστήριξε πως πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβεται... συγκεκριμένος πολιτικός χώρος...!!!
***********************
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε: 
***********************
«Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση του πολιτεύματος. 
Με χτύπησαν στο πρόσωπο. 
Ούτε στην Αφρική δεν χρησιμοποιούν βία κατά του υπουργού», ενώ ανέφερε πως περιμένει την καταδίκη της συγκεκριμένης πράξης από όλους τους πολιτικούς χώρους.
***********************
Ωστόσο, όπως είπε, οι ενέργειες αυτές δεν εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων στα νοσοκομεία, είναι η έκφραση της βίας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
***********************
«Δεν τους φοβάμαι. 
Έχουμε όλοι δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας. 
Αν θέλουν οι εργαζόμενοι στο Αττικό να έρθουν στο γραφείο μου αύριο εν ηρεμεία για να μιλήσουμε», σημείωσε.
***********************
Στη συνέχεια εμφανώς εκνευρισμένος είπε: 
«Δέχτηκα μπουνιά και καφέ. 
Δε θα σταματήσω από τη φασιστική μειοψηφία. 
Δε θα με εμποδίσουν να κάνω το καθήκον μου».
                     ---------------------------

7 σχόλια:

  1. Ο φασιστικός συνδικαλισμός που πασόκ του Ανδρέα πότε θα καταργηθεί;
    Όλοι οι άρπαγες του πασόκ φωλιάζουν τώρα στον σύριζα και υλακτούν σαν ύαινες περιμένοντας τα πτώματα για να τα σκυλεύσουν.
    Οποία κατάντια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αδωνις ειναι η κλασικη περιπτωση του πολιτικαντη δημαγωγου που παει με ολους και με ολα , απο την ακραδεξια μπορει πολυ ανετα και περναει στην ακρα αριστερα, θεωρει ολους τους Ελληνες βλακες και ισως εν μερει να εχει δικιο γιατι κατα τετοιο λαο και η ηγεσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΔ

    ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κολοτουμπες του Αδωνι

    http://www.youtube.com/watch?v=qau408-PrL8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΡΡΑΒΩΝΑ" ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΒΙΟΝ... ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ...!

    Αναφορικά δε με τα σενάρια περί συνεργασίας ΝΔ – ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο υπουργός Επικρατείας Δ.Σταμάτης είπε:
    «Δεν θα κουραστούμε να σας το λέμε, ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, δεν θα συνεργαστεί με την Xρύση Αυγή για να σχηματιστεί κυβέρνηση, πολιτικό γάμο δεν θα δείτε, αλλά θα γίνουμε μάρτυρες ενός πολιτικού αρραβώνα, θα ψηφίσει από κοινού, ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. την πρόταση για εξεταστική για την ΕΡΤ, σας ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο».!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε των 10:20.
    Με τέτοι πουλί που νομίζεις ότι έχεις, γύρισέ το και βάλτο στο στόμα σου. Ίσως μάθεις να μιλάς και να γίνεις άνθρωπος. Τώρα με τις βρισιές σου είσαι ζώο και χιμπατζής!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αχρηστοτερος υπουργος αντι να κατσει στο υπουργειο ο αχρηστος να δει πως θα καλυψει τα 300εκ ευρω ελλειμα επιζητα συνεχεια δημοσιοτητα για ασημαντες αφορμες, απο το πρωι στον γελοτοποιο Παπαδακη μεχρι στα δελτια παραπληροφορησης των 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή