Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΤΑ ΝΕΑ» ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ..ΔΕΞΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ "80΄' ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΑΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...!!!


Τα ΝΕΑ, πού έδωσαν τα «ρέστα»  τους, στην υπεράσπιση της πολιτικής του Ανρδέα, όταν οι αγράμματοι πρασινοφρουροί επέδραμαν στο δημόσιο, λεηλάτησαν και ισοπέδωσαν την δημόσια διοίκηση, όταν οι Πασοκικοί γεωργικοί συνεταιρισμοί κατέκλεψαν το κράτος και άφησαν δισεκατομμύρια χρέος, χωρίς τιμωρία, όταν την κλεψιά ό ίδιος ο Ανδρέας την νομιμοποίησε στις 500.000 δραχμές, όταν ο ίδιος ο Ανδρέας κατηγορήθηκε ότι «τάπαιρνε» απο το Κοσκωτά και τα λεφτά μετέφερε με κούτες από πάμπερς στην Εκάλη ο Λούβαρης, όταν ο ίδιος ο Ανδρέας γλίτωσε την φυλάκιση με 7-6 ψήφους στο Ειδικό Δικαστήριο, ( να οφείλει χάρη στον  αείμνηστο Κ.Καραμανλή και να είναι καλά ο Κ.Μητσοτάκης και ο Αρεοπαγίτης  Παρμενίων Τζιφρας),
απαντούν  σήμερα στην απαξιωτική αναφορά του Μάκη Βορίδη στο Συνέδριο της ΝΔ για τον Ανδρέα Παπανδρέου - «για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».
***********************

Με δικά τους στοιχεία καταλογίζουν αποκλειστικές ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή.
***********************
Έχουν δε το θράσος να αποσιωπούν ακόμη και του Γιωργάκη τα «λεφτά υπάρχουν». όπου έτσι κέρδισε τις εκλογές και την άλλη μέρα μας φύτεψε το... μνημόνιο...!!!
***********************
Είναι τόσα τα Πασοκικα εγκλήματα που δεν φθάνουν 100 σελίδες να περιγραφούν.
 ***********************
Τα απαξιώνουν όμως και οι κεντροαριστεροί αναγνώστες του και αυτό έχει αξία, όταν σε δημοσκόπηση πού πραγματοποιούν στην ιστοσελίδα τους , η πλειοψηφία αποδέχεται την καταστροφική δεκαετία του Ανδρέα.
***********************
Έντάξει μπορεί να συνυπάρχουμε σε μιά κυβέρνηση ανάγκης γιά να μη γίνουμε Αίγυπτος ή Αργεντινή και δραχμοφονιάδες με Τσίπρα και άλλο να ευλογούμε  τα λαμόγια της πολιτικής πού άνοιξαν τον δρόμο της πολιτικής--κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων και της Ελλάδος.
 ***********************
Όταν δεν έχεις αυτοδυναμία δυστυχώς αυτά συμβαίνουν...!!!
                    ------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Και απο ποτε ρε μαγκες τα λογιστικα στοιχεια εγκρινονται με δημοσκοπηση?
    Η πικρη αληθεια ειναι οτι η χουντα παρεδωσε 2% εξωτερικο δημοσιο χρεος επειδη μεχρι τοτε κανεις δε μας δανειζε λογω προηγουμερνης χρεοκοπιας.
    Στη συνεχεια ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις δανειστηκαν υπερβολικα και ο κουρασδμενος ξεσκιστικε.
    Αληθεια ειναι οτι ολες οι αντιπολιτευσεις ποτε δεν ελεγξαν τις σπαταλες αλλα αντιθετα πιεζαν για μεγαλυτερες παροχες.
    Αληθεια ειναι οτι ο τυπος ποτε δεν ελεγξε την σπαταλη.
    Τωρα βοηθεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έργο του "κουρασμένου" ροταριανού της Θεσσαλονίκης - ανεξάρτητα από τις ΥΠΑΡΚΤΕΣτεράστιες ευθύνες του Αντρέα και των διορισμένων στο δημόσιο πρασινοφρουρών του- είναι Μ-Η-Δ-Α-Μ-Ι-Ν-Ο. Απόδειξη ότι άφησε τη λαθρομετανάστευση να θεριέψει στη χώρα επί τόσα χρόνια, ενώ οι ξένοι μιξοβάρβαροι με τους αναρχοαλήτες καίγανε μπροστά του την Αθήνα και όλες τις ελληνικές πόλεις ενώ αυτός κοίταγε αδιάφορος και άπρακτος!! Ακόμη και ένα καλό έργο που έκανε, τους διορισμένους απ' αυτόν πολύτεκνους στην εκπαίδευση, αυτούς που τώρα τους απολύει αβέρτα ο μασσωνοσαμαράς κατά χιλιάδες, δεν έχει τα κότσια να του διαμαρτυρηθεί, έστω από προσωπική ευθιξία, αφού αυτός τους διόρισε από το 2005 έως και το 2007!! Το "κουρασμένο" γομάρι αυτό δεν διαμαρτύρεται, ενώ ο ίδιος τους διόρισε τότε, μπας και φάνε κάποιοι πτωχοί "δεξιοί" ένα κομμάτι ψωμί! Μόνο μπάνια ξαπλωτός στη Ραφήνα ξέρει να κάνει και να τρώει σα γομάρι τα βράδια στις ταβέρνες τα κοψίδια και τις σπαλομπριζόλες. Ο λαός ψάχνει άνεργος για φαγητό στα σκουπίδια και αυτός γεμίζει στη Ραφήνα την κοιλιά του πιο πολύ! Τουλάχιστον ο Αντρέας τη δικιά του (διορισμένη) φτωχολογιά την υπερασπιζόταν μέχρι τέλους, βλ. "Τσοβόλα δώστα όλα" κλπκλπ! Ο "κουρασμένος" ρόταρι και γι' αυτό είναι ανίκανος, να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησής του, αφού αυτός διόρισε τόσους πολύτεκνους ως εκπαιδευτικούς! Αρα, πολύ περισσότερο, δεν θα υπερασπιστώ εγώ ένα τέτοιο γομαροειδές υποκείμενο που δεν υπερασπίζεται ένα από τα λίγα καλά έργα που έκανε...
    Με λίγα λόγια , ο κουρασμένος ήταν ο πιο ανίκανος πολιτικός πρωθυπουργός που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα, ή μάλλον "συναγωνίζεται επάξια" κι αυτόν τον ΓΑΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ,10-3,9-4,8-5,7-6
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ.
    Ο ΔΕ ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή