Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ και ΣΑΧΛΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ και ΘΕΛΕΙ ΝΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΤΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ και Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ «ΠΑΣΩΝ» ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ...!!!

Ναί, το ημιμαθές «πολιτικό βλαχάκι», πού με τις θανάσιμες αυταπάτες του αναπαλαιώνει με τραγελαφικό και σαχλό τρόπο, στον αδαή και ανυποψίαστο κοσμάκη, ψευδαισθήσεις Αντρέα και Γιώργου Παπανδρέου, αμφισβητείται ευθέως από το κόμμα του.
Ναί η γελοιoγραφική απομίμηση «πασών» των Παπανδρέου, ενώ έκανε συνέδριο γιά να διαλυθούν οι συνιστώσες και να γίνει ο Συριζα ενιαίο κόμμα , όχι μόνο δεν μπόρεσε και πήρε αναβολή να διαλυθούν οι συνιστώσες εν «ευθέτω χρόνω», αλλά διαβάζουμε στο Έθνος ότι:
****************
Τα πρώτα οργανωτικά μέτρα παίρνει η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προχώρησε στην εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας, στην οποία μετέχουν 23 μέλη. 
****************
Μεταξύ αυτών τέσσερις βουλευτές προερχόμενοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ --οι κ. Π. Κουρουμπλής, Αλ. Μητρόπουλος, Γ. Μιχελογιαννάκης και Δ. Τσουκαλάς--, ο πρώην υπουργός Α. Κοτσακάς, ο συνταγματολόγος Κ. Χρυσόγονος και η Ν. Κασιμάτη. 
Τη σύνθεση της ΕΕ συμπληρώνουν και συνδικαλιστές όπως ο Θ. Καποτάς και ο Π. Μόσχος.
****************
«Τάση»  όμως με οργανόγραμμα  και εκλογή Εκτελεστικής Γραμματείας δεν είναι καν συνιστώσα στο κόμμα του Συριζα, είναι κόμμα μέσα στο... κόμμα...!!!
****************
Το «πολιτικό βλαχάκι» πού προϊσταται της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νομίζει ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα κατά το «δώσε θάρρος του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεββάτι», δεν μπορεί να επιβληθεί στο κόμμα του και αμφισβητείται, την Ελλάδα θα...σώσει...;;;
****************
Άν συνέβαινε σε άλλο κόμμα μία «τάση» σε ένα κόμμα, να δημιουργεί οργανόγραμμα και να εκλέγει και Εκτελεστική Γραμματεία , τότε ποιά αξιοπιστία θα είχε να μας πουλάει ότι έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και ότι θα βγάλει την Χώρα από την κρίση, πού το ίδιο άλλωστε δημιούργησε με την.... «κρατούσα» ιδεολογία του...;;;
                          ----------------------------------

6 σχόλια:

  1. Όταν λέτε βλαχάκι, τι ακριβώς εννοείτε?
    Βλάχος στην καταγωγή? Επαρχιώτης?
    Ότι και να'ναι είναι λάθος, σα να λέμε δηλαδή είναι πόντιος, ή Αρβανίτης!

    Η Ελλάδα μας κατοικείται από ντόπιους Έλληνες (ο γράφων) Πόντιους, Μικρασιάτες, Αρβανίτες, Βλάχους, Πομάκους κλπ, όλοι είμαστε Έλληνες!

    Αλλά εσείς οι ψεκασμένοι από το νέφος στην Αθήνα, αν και είστε 95% επαρχιώτες από όλη την Ελλάδα, εφόσον κατοικείται στην Αθηνα είστε και οι αυθεντικοί Έλληνες, εμείς οι Μακεδόνες μέχρι εχθές ήμασταν βούλγαροι!

    Άντε ρε από κει συμμαζευτείτε,
    μη σας πω τι ξέρω go τι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Βλάχος" σημαίνει καταγωγή γιά την οποία είναι υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες. "πολιτικό βλάχάκι",ή "βλαχαντερό" είναι η πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά ενός περιθωριακού ανθρώπου πού μαζί με τα εξωτερικά γνωρίσματα και την αισθητική μοιάζει με γίδι. Εσυ τι πρόβλημα έχεις και υποστηρίζεις γίδια και Τσίπρα; ή μήπως αυτός δεν μίλησε για "βλαχοδήμαρχους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti ωραία, και οι τρεις εδω πάλι μαζί...
      Ειμαι ακομα διακοπες αλλα θα επιστρεψω Ζαγκλο μου για να κανονισουμε μαζι τον Σαμαροπληκτο διαχειριστη μας.

      Εως τοτε
      τα-τα....

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ με παρεξήγησες, σε καμια περίπτωση δεν συντάσσομαι ιδεολογικά με τον τσίπρα, αλλά για το ”γίδι” να σου πω, με αρέσει το κατσικίσιο τυρί, η σούβλα κατσικάκι κλπ.
    Και εν πάση περιπτώσει δεν σε καταλαβαίνω πως κάποιος με τα εξωτερικά του γνωρίσματα και συμπεριφορά μοιάζει με Βλάχος και γίδα?
    Τέλος πάντων, τι ακριβώς σε ενόχλησε?
    Λέω την γνώμη μου, όλοι αποκαλούν όλους φασίστες, βλάχους, ανθέλληνες κλπ! Δεν πειράζει αν βάλουμε λίγα ερωτηματικά, τι τελικά θα πει τι? Αυτό που λες εσύ και σίγουρα το λέει και Μπαμπινιώτης που έλεγε
    το ”Βούλγαρος” υποδηλώνει οπαδό του ΠΑΟΚ, δεν με βρίσκει σύμφωνο, OK?
    Ρε άντε από κει μάθετε να φέρνεστε σαν άνθρωποι, χλεχλέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, καταλάβαμε: "Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα".σιγά μη δεν υποστήριζες Τσίπρα και...γίδια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι είστε τελικά? Καταλάβατε όλοι?
    Εγώ δεν κατάλαβα πως κατάλαβες και πες μου να καταλάβω και εγώ ο ακαταλαβίστικος το καταλαβιστικο σου ντελίριο, που υποστηρίζω τον τσίπρα?
    Όσο για τις γίδες, τι σε πειράζουν τα ζωάκια ρε? Ρατσιστής είσαι, μονο με ερίφια την βρίσκεις?
    Αμάν έμπλεξα με ποίμνιο, τέτοια ιδιοφυΐα, σίγουρα θα είσαι και ιουδαιοχριστιανός, υποθέτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή