Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ΚΛΟΠΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο «ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.ΣΤΑΘΑΚΗΣ...!!!

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ...!!!

Ναι, ο δήθεν «σοβαρός» Βουλευτής του Συριζα και Υπαρχηγός του Τσίπρα, πού θα αναλάμαβανε το Υπουργείο Οικονομικών-- όταν και εάν ο Τσίπρας γινόταν...Πρωθυπουργός--, γιά να μας σώσει  παραπέμπεται με αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών  στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γιά φαγοπότι εκατομμυρίων στο Παν/μιο Κρήτης.

Ο «σοβαρός» Βουλευτής, είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας  ενώ ήταν και Αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως Βουλευτής Χανίων
****************
Παραπέμπεται μαζί με άλλα 16 άτομα μεταξύ των οποίων και ο σημερινός Πρύτανης Ευρ. Στεφάνου γιά «πάρτι» απο παράνομες καταβολές χρημάτων σε ερευνητικά προγράμματα και μεγάλα ασφαλιστικά συμβόλαια προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων, την εποχή πού κυβερνούσε το...«βαθύ» Πασοκ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατια».
****************
Για να δούμε θά πέσει «τουμπεκί» στα ΜΜΕ, όπως έπεσε στους Τσιπροσυριζαίους και την «Αυγούλα» τους.;;;
****************
Και γιά να δούμε ο Χατζηνικολάκης πού είναι πολύ αντικειμενικός και συχνά-πυκνά έβγαζε στο Real  τον σοβαρό» Σταθάκη να μας πεί πως θα βγούμε απο το μνημόνιο, θα κάνει καμία αναφορά στη πρωτοφανή κακουργηματική ενέργεια του Βουλευτή του Συριζα.;;;
       ---------------------------------------------

13 σχόλια:

  1. Υποθέτω σε κάνα μηνα θα ξεσκεπασθεί και ένας από την νοδουλα, για να επέλθει ισοπαλία στο τρίγωνο της αμαρτίας!
    Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς ακόμη χειρότερα! Ξυπνήστε από τον λήθαργο ρε Eλληνόπουλα, η Χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τον ναζισμό του χίτλερ, παρά είναι ένα Εθνικιστικό κίνημα για να σώσει την Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο εμείς σας λαός μπορούμε να σωθούμε μόνοι μας χωρίς κανένα πουστη πάνω στο κεφάλι μας

      Διαγραφή
  2. Καλο ύπνο και κοίταξε να τον πάρεις... ανάσκελα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά πως καταλαβαίνω, εσύ όταν τον παίρνεις γέρνεις, μια από αριστερά και μια μπρούμυτα!

      Διαγραφή
  3. Μάγκες το νέο ΠΑΣΟΚ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ .------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zaglo, ο Δενδιας ο Δημοκρατης θα σας ξηλωσει.
    Αδελφος εναντιον αδολφου.
    Ειμεθα εθνος αναδελφον.
    Κανε καμια προσευχη στον Απόλλωνα να σωθειτε...
    Kαλα ρε αληταραδες ξηλωνετε τα παιδια τα δικα σας
    για τα ματια του ΣΥΡΙΖΑ;
    Και το politikosafari ποιoν θα κυνηγαει;
    Εμεις σε ποιους θα κανουμε πλάκα;
    Mονο το ΚΚΕ εμεινε.
    Εγγύηση...

    Mην μου στεναχωριεσαι Zaglo και σουφρωσει η τρυπιτσα σου.
    Προβλέπω να την χρησιμοποιεις συχνότερα
    απο εδω και στο εξης. Παρεα με τον Διαχειριστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Νικόλ Ζάγκλο-Μπενέκη, μη παρακαλάς να ψηφίσουμε την Χ.Α. επειδή δεν είναι...ναζιστικό κόμμα.! Και να είναι δεν πειράζει, γιατί κανένας δεν διώκεται γιά τις ιδέες του. Αυτό είναι πολιτικό ζήτημα και όποιο ζώον Έλληνας του αρέσει να πάει να το ψηφίσει. Η Χ.Α.είναι εγκληματική οργάνωση και εμπίπτει στο Ποινικό Νόμο και αποτελείται από αποβράσματα του υποκόσμου και περιθωρειακά υποκείμενα και έτσι την αντιμετωπίζει επι τέλους η Πολιτεία σήμερα.
    Άν τρέμεις πού έρχεται η σειρά των Λαγού-Μιχαλολιάκου, άς μη σκοτώνατε και ας μη κάνατε παρεμπόριο με τους Πακιστανούς, δίνοντάς τους, να πουλάνε τα ρούχα πού παίρνατε από τις δωρεές του κοσμάκη γιά τους φτωχούς, γιά να οικονομάτε εσείς τα ...ποσοστά της προστασίας.! Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα, περίμενε μέχρι τη Πέμπτη...
    Τη καλησπέρα στην Αλβανίδα Νικόλ Μπενέκη πού την βαφτίσατε... Βορρειοηπειρώτισα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε άσπλαχνε διαχειριστή, εγώ με την μαρία μιλούσα, γιατί μου το έσβησες το μήνυμα, εμείς έτσι μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ax Ζαγλο μου και που να με δεις. Μαυρισα στις διακοπες εχω γινει πιο αραπω απο ποτε. Φυσικα και σε απατησα, θελω να το ξερουν ολοι. Τον Πακιστανι που του τα παιρναμε απο τα μαϊμου τον θυμασαι; Τον Μαχμουτ; Tα ειχε ο Λαγος μαζι του πριν χωρισουμε. Ε, με αυτον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρή αράπω, τάρανδο με κατάντησες!
    Και με ξεμπροστιάζεις στον κόσμο, έννοια σου όμως και θα γίνω κολλητός με τον πως τον λέγανε αυτόν που γάμησε την μισή Αθηνα, για να γαμήσω και εγώ την άλλη μισή, να ισοφαρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ, δεν γινεται. Ο Τατσοπουλος ειναι κομμουνι. Τι θα πει ο κοσμος; Παρεα με αριστερο; Θα σε δειχνουν με το δακτυλο. Και μετα... ε, πως να το κανουμε. Αλλο ο αριστερος εραστης με τα κολπα του και αλλο ο ξενερωτος φασιστας. Εσενα δεν σε βλεπω οχι για την μιση Αθηνα, ουτε για την μιση σου χουφτα. Κατι σαν τον Κασιδιαρη με την δημαρχια της Αθηνας, ενα πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα μέσα στον οντά να σε κάνω νταχτιρντά, την τρυπίτσα την μικρή να την κάνω σαν χωνί και άμα δεν χωρεί λόγου μεγέθους του Παντελή, ένα θα σου πω μικρή μου μελαχρινή, με λίγο σάλιο και θεού ευχή, θα γίνει το σώσε του πρ@κτού σου μαριγίτσα μου μικρή!
    Με αγάπη, Zaglos ο Xολομόντιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή