Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ... ΜΟΜΦΗΣ...!!!

Ο Γραμματέας  της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (και πατέρας του ληστή Τραπεζών)  Ν. Βούτσης,  μιλώντας στον κομματικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» είπε:
«Δεν συμφωνώ με τον Πέτρο, σας το λέω ευθέως.   
Έχει μια απολύτως λαθεμένη ο Πέτρος άποψη, ότι τάχα υπάρχει μια αριστερά, και μάλιστα η δικιά μας αριστερά, που έχει μια δυσανεξία σε σχέση με την ελευθερία έκφρασης..  
Η άποψη του Πέτρου δεν είναι κάποια έκφραση μιας δημιουργικής σκέψης.  
Είναι μια στρατευμένη, κατόπιν... υποδείξεως άποψη…!!!»

«Υπάρχει θέμα  και την άλλη βδομάδα έχουμε και κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη, οπωσδήποτε θα συζητήσουμε γι αυτό το ζήτημα.
 Μην έχετε καμιά αμφιβολία». 
********
Σημειώνουμε ότι:
********
Ο Τσίπρας  ήταν εκείνος που ανακάλυψε πολιτικά τον  Τατσόπουλο και τον επέβαλε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές του 2012. 
Μάλιστα επέμεινε στην έμπνευσή του παρότι υπήρξαν τότε έντονες αντιδράσεις από την αριστερή, και όχι μόνο, πτέρυγα του κόμματος.
 ********
Ο Τατσόπουλος μάλιστα δεν καταδέχθηκε ποτέ να γίνει κανονικό κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο επικαλούνταν συχνά, όταν η συζήτηση πήγαινε στο γιατί διατυπώνει τις απόψεις του, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την επίσημη κομματική γραμμή.
********
Ακόμη ο Τσίπρας το 2006 είχε ανακαλύψει τον  Γρηγόρη Ψαριανό, τον οποίο έβαλε μετά βαΐων και κλάδων στο ψηφοδέλτιό του στη μάχη για το δήμο της Αθήνας. 
********
Τέσσερα χρόνια αργότερα ο  Ψαριανός αποχώρησε θεαματικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν από τους φανατικούς πολέμιους της Κουμουνδούρου, δεν δικαιώνονται δηλαδή  οι «ανακαλύψεις» του...Τσίπρα...!!!
                     --------------------------------------

5 σχόλια:

  1. www.ekpizo.gr
    Ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της ΕΚΠΙΖΩ ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

    Μπείτε στην σελίδα της ΕΚΠΙΖΩ και υπογράωτε Όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γκεουλας, φιλος της ελευθεριας των παιδεραστων, αναρχοκουμουνιστης, αριστεροψευταρας, εγωκεντρικος φιλελευθερος των τραβεστι γκομενος τσατσοπουλος καλα θα κανει να μεινει με το τραβελι γκομενο του και να αφησει την πολιτικη σε σοβαρους και κανονικους Ελληνες που εχουν Εθνικη συνειδηση και αγαπουν την πατριδα. Η ανωμαλια και τα τοιαυτα που αυτος γουσταρει δεν ανηκουν στον τοπο μας. Ας παει να γινει μελος του κομματος των γλεουλο-παιδεραστων της Ολλανδιας μιας και αυτα του αρεσκουν. Ουστ εξω απο το Εθνος μου. Ανωμαλε ψευτο-αριστερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, μπερδεύεις το Τατσόπουλο με τον έγκλειστο στο κορυδαλλό χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δημοκρατικό σκύβαλο, άφισε κατά μέρος τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις...(χα,χα,χα)
    και πες μου είναι κατάλληλη η Όλγα για δήμαρχος Αθηναίων, των Αλβανών και λοιπών λαθρομεταναστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι, με τίποτα..
    Εμείς είμαστε με την Ουρανία τη κόρη του αρχηγού, ξέρεις -τη γκόμενα του αναπληρωματικού του Σιώη- του Αρτέμη, για αυτή κάνουμε αγώνα να τη κάνουμε δήμαρχο της πρωτεύουσας, πρώτον γιά να έχουν δείγμα οι ξένοι γιά τις "αισθητικές" προτιμήσεις μας και δεύτερον η οικογένεια του αρχηγού, νά έχει 3 μισθούς από το δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή