Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΟΥΤΕ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η... ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ»...!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ και ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟ  ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ... ΜΟΡΦΩΜΑ...!!!

Καμία σχέση δεν θέλουν να έχουν με τη Χρυσή Αυγή ακόμη και οι ομοϊδεάτες τους της Γαλλίας, καθώς χθες αποκήρυξε (εκ νέου) το Ελληνικό ναζιστικό κόμμα και η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μ. Λεπέν.

Οπως είπε, η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με το Εθνικό Μέτωπο, καθώς το κόμμα της δεν «παραβιάζει» τον... νόμο (όπως η ΧΑ)...!!!

Ωστόσο, η Μ. Λεπέν άφησε και μια αιχμή, εκτιμώντας ότι αφέθηκε εσκεμμένα να δυναμώσει η ΧΑ για να ασκηθεί λίγη πίεση από την Αθήνα προς την Ευρώπη...
**********
Ο δικός μας συνεργάτης Νίκος Σχοινάς είχε επισημάνει οτι σαφέστατα η Χ.Α. διαφέρει από τα άλλα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης όπως το:
**********
1.. Front Nationale του Le Pen στη Γαλλία. το EDM στο Ηνωμένο Βασίλειο.
2.. Die Freiheit (Ελευθερία) στη Γερμανία.
3.. Fremskrittspartiet (Progress Party - Προοδευτικό Κόμμα) στη Νορβηγία.
 4.. Perussuomalaiset (True Finns - Αληθινοί Φινλανδοί) στη Φινλανδία.
 5.. Dansk Folkeparti (Danish People’s Party – Λαϊκό Δανέζικο Κόμμα) στη Δανία.
 6.. EDM στο Ηνωμένο Βασίλειο.
7.. Sverigedemokraterna (Sweden Democrats- Δημοκράτες της Σουηδίας στη Σουηδία), γιατί είναι το μοναδικό με Ναζιστικό χαρακτήρα, ιδεολογία, σύμβολα, χαιρετισμούς και συμπεριφορές.
                   ------------------------------------

9 σχόλια:

  1. Ωραία, τη βγάλατε την γλωσσίτσα σας πάλι σαν το φιδάκι, αλλά, ποιο είναι το λάθος στον ναζισμό? Και δεν θέλω σάλια τύπου Δίστομο και λοιπές καταστροφές, γιατί οι κομμουνιστές πρώτον έκαναν περισσότερα και δεύτερον όταν μιλάμε για ένα πολιτικο κόμμα με Εθνικιστικές ιδεολογίες μελετάμε το πρόγραμμα του στην ειρήνη και όχι στον πόλεμο.

    Αυτό που μας έχει δείξει η ιστορία είναι ότι το Εθνικοσοσιαλιστικό μοντέλο του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία, είναι (ήταν) το καλύτερο που έχει εφαρμοσθεί επί της γης.

    Δεν θα αναλύσω το γιατί λόγου χώρου, αλλά θα πω ότι οδηγήθηκε στον πόλεμο από το σιωνιστικό κεφάλαιο γιατί Εθνικισμός σημαίνει θάνατος στο τερατούργημα αυτό που τρώει τις σάρκες των λαών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΑΚΙ ΧΕΣΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ (ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΕΚΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. !!!!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερω οτι ποναει και ποναει πολυ.λυπαμαι αλλα πλεον ολοι οι πρωην ,δεξιοι εχουν ξυπνησει.χαιρετισματα,στους τελειωμενους.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι τέτοιοι σαν και σε σένα πού ανήκουν στη "πινακοθήκη των ηλιθίων" στείλατε τη χρυσή αυγή στη φυλακή και στο περιθώριο. Αλλά σεις είσαστε ανεύθυνοι και γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει ενώ τα συντρίμια άλλοι θα αναγκαστούν να τα μαζέψουν. αρκετά χορτάσαμε απο 10 αναμασημένες γελοιογραφικές κορώνες που είναι γιά υποανάπτυκτους. αλλιότικα περιμέναμε τη Χ.Α. ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που παρουσιάζονται ως εθνικιστικά κόμματα μόνον εθνικιστικά δεν είναι και λειτουργούν στα πλαίσια και τους θεσμούς του κατεστημένου, που, υποτίθεται, επιδιώκουν να ανατρέψουν.
    Η γελοία Μαρίν Λεπέν έχει εντάξει στο κόμμα της Μαύρους και Εβραίους, αυτούς που υποτίθεται θέλει να εκδιώξει από την Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ".
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ"
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΑΖΙ...
    ΣΥΡΙΖΑ--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Παραγωγός: "ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΩΝ 10:49

      ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ........

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ: ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΝΕΛΗΣ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Θανασακη αλλιως μας τα λες τωρα, παλια στον τηλεκολοτουμπα συνεργαζοσασταν με την Χ.Α. τοσο στις Νομαρχιακες Αττικης οσο και στις εκλογες του 2004
    Ξεχνας ευκολα, οπως ξεχασαν και οι νεοδημοκρατες και ψηφισαν για αρχηγο τους τον αποστατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή