Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ «ΛΗΣΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ» και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ... ΠΑΡΕΙ...!!!

«ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...!!! 

Τα άτιμα τα γονίδια δεν «παλεύονται», τίποτα...
Όπως και αν ερμηνεύετε το γρίφο, «το αυγό γέννησε τη κότα ή η κότα το αυγό», το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
Ο πατέρας Βούτσης σε μία έξαρση σοσιαλοαριστερής διάθεσης και προκειμένου να μετριάσει την οικογενειακή «έφεση» να παίρνει δάνεια από τις Τράπεζες και ΟΧΙ μόνο να μην τις πληρώνει αλλά να τις ληστεύει και απο πάνω,

ομολόγησε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι: 
**********
«Στο σπίτι του δεν σηκώνει το τηλέφωνο, διότι η οικογένειά του έχει δάνεια με αποτέλεσμα οι εισπρακτικές να τον έχουν... ζαλίσει»...!!!
**********
Ο Βουλευτής του Συριζα γνωστός στην αγορά, και με το προσωνύμιο... «μπόγος», έγινε ευρύτερα δημοφιλής στην Τσιπροαριστερά, όταν προσήλθε ματά της συζύγου του-- ως μάρτυς υπεράσπισης του γιού του, κατηγορουμένου γιά ληστεία Τράπεζας--, όπου αμφότεροι είπαν ότι στην γλώσσα της Τσιπροαριστεράς την λήστεία την λένε...απαλλοτρίωση...!!!
**********
Τώρα προφανώς ο «μπόγος», περιμένει και ελπίζει μπάς καί έρθει στην εξουσία γιά να αποφύγει να πληρώσει τα οφειλόμενα στις Τράπεζες μιά και οι ψηφισμένες ρυθμίσεις δεν περιλαμβάνουν την περιπτωσή του...
**********
Στην ίδια ρύθμιση δεν περιλαμβάνεται και ο «στρατηγός άνεμος» Βύρων Πολύδωρας και δυστυχώς-- 'οπως μας πληροφορούν-- και ο... Ν.Χατζηνικολάου...!!!
**********
Κρίμα....     
  -----------------------------

3 σχόλια:

 1. Ποιες είναι οι " διανοητικές -πνευματικότητες'" των πολιτών που ψηφίζουν τον "μπόγο"!!!!!!!
  Και μετά κατηγορούμε την Μέρκελ και λοιπούς Ευρωπαίους .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.anatropinews.gr/2012/03/27/%CF%81%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/

  http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3374.html

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ...............


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο «μπὀγος», όπως τον αναφέρετε, είναι ένα επιφανές δημοκρατικὀ κάθαρμα, τέτοια ελεεινά υποκείμενα χρειάζεται η πολυγ@μημένη δημοκρατία μας για να συνεχίσει να πλουτίζει ο Μπόμπολας και ο Λάτσης και να μην καταλήξει στο εκτελεστικό απόπασμα ο Λιάπης και όλο το κλεπτοκρατικό καραμανλόσογο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή