Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝ ΔΕΝ «ΚΑΛΥΠΤΑΝ» ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ... ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...!!!

«Α, ΡΕ ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»...!!!

«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και βέβαια «ένοχος 'ενοχον ού ποιεί»...
 Ήταν ποτέ δυνατόν οι λεγόμενοι και ανώτατοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών να μη βγάλουν «λάδι» τον προϊστάμενο και θεατρικό λειτουργό τους τον Πελεγκρίνη αφού όλοι μαζί ανήκουν στην ίδια ακριβώς «φάρα».;;;

Θα έρχόταν και η δική τους «σειρά» να λογοδοτήσουν αφού το «αυτοδιοίκητο», τους δίνει την ευχέρεια να διαχειρίζονται κατά το «δοκούν» τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού και κάτω από εκπαιδευτικές ή νομικές φανφάρες να διορίζουν με το έτσι θέλω τους συγγενείς τους στο Πανεπιστήμιο ως διοικητικούς και μαζί να ξαφρίζουν τις επιστημονικές χορηγίες και να τις μετατρέπουν σε διοικητικές... αμοιβές...!!!
**********
Έτσι ως «πόντιοι πιλάτοι» κήρυξαν εαυτούς αναρμόδιους  να αποφασίσουν επί του αιτήματος του Υπουργού Παιδείας, να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό.
**********
Μα ήταν ποτέ δυνατόν να το παραπέμψουν;;;
**********
 «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και βέβαια «ένοχος 'ενοχον ού ποιεί»...
**********
Όλα δε αυτά ανεξάρτητα από τα λάθη του Υππουργού Παιδείας πού έχοντας τη κοινή γνώμη, μαζί με τη πλειοψηφία των φοιτητών πού ανήκουν στην ΟΝΝΕΔ  δεν τόλμησε να συγκρουσθεί με τα συμφέροντα των Πανεπιστημιακών και ένα Πρύτανη κατάπτυστο και μεγάλο «νούμερο» τον οποίον όλος ό κόσμος έχει κατατάξει στα φαιδρεπίφαιδρα   υποκείμενα και φτύνει κατάμουτρα  με τα «καμωματά» του...
 **********
Άν ήταν ο Αδωνις στο Παιδείας, θα τον είχε στείλει στα βουνά να μαζεύει... αγριοράδικα...!!!
               ------------------------------

1 σχόλιο: