Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ «ΛΙΝΑΤΣΑ » Ο ΑΥΤΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ…ΞΑΝΑΠΗΡΕ…!!!

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… «ΓΛΙΤΣΑ»…!!!

Στο « σόου» πού δίνουν καθημερινά οι καθαρίστριες (πού έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητος) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και πρωταγωνιστεί η «σεσημεσμένη»  αγανακτισμένη ονόματι Δέσποινα, σήμερα συνέβη το εξής περίεργο με θύμα τα «όργανα» της …Χούντας Σαμαρά…!!!

Η εν λόγω κυρία Δέσποινα άρπαξε από τα χέρια Αστυνομικού το γκλοπ και το έφερε περιχαρώς στα δικά της χέρια.
********
Ο «λινάτσας» της δημοσιογραφίας ο Αυτιάς, έμπλεος χαράς και δημοκρατικής αγαλίασης, σε ένα ξέσπασμα «αντιμνημονιακής αλληλεγγύης»  το πανηγύρισε και με καταφρονικό ύφος για τον Αστυνομικό διερωτήθηκε πώς γίνεται ένα δίμετρος να του παίρνει από τα χέρια η Δέσποινα πού είναι κοντούλα το γκλοπ.
********
Βέβαια αν αντισκεκόταν ο Αστυνομικός,  θα μιλούσε για βία και… «χούντα Σαμαρά»…!!!
********
Αυτοστιγμί, όπως πανηρύριζε η «λινάτσα»,  (ό Αστυνομικός πήρε από τα χέρια της «σεσημασμένης» αγανακτισμένης της Δέσποινας το γκλοπ) και αμέσως εβγαλε επιφώνημα δυσαρέσκειας και οργής για την…εξέλιξη—ανατροπή.
********
Ήθελε προφανώς ο «γλίτσας» να του το φέρει στο κεφάλι προς τέρψιν του αλύτρωτα αντιμνημονιακού, φιλοθεάμονος κοινού του.
********
Και ας χτίζει ό ίδιος ο «γλίτσας» ο Αυτιάς, μέσα στην μνημονιακή φτώχεια και κρίση βίλα—παλάτι στα Νότια Προάστεια και από παιδί του λαού στον Περαιά να μεταβάλλεται σε Golden Boys της δημοσιογραφίας, όπως οι επίσης… αντιμνημονιακοί Νικολάκης Χατζηνικολάου και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος…!!! 
********
E, αυτές οι πάμπλουτες  και εκετομμυριούχες «λινάτσες»  ποντάρουν στην καταστροφή της Ελλάδος, δεν θέλουν την εξοδό της από το μνημόνιο, θέλουν λαό δυστυχισμένο γιατι η φτώχεια και η δυστυχία πουλάει και είναι η πιό επικερδής δημοσιογραφική επιχείρηση, όταν μάλιστα εκμεταλλεύεται το πόνο ενος λαού.
********
Καί κυρίως όταν η τρόϊκα έκοψε τις επιδοτήσεις σε δημοσιογράφους όταν το 2011 ό Γιωργάκης είπε γιά το δημοψήφισμα και οι τροϊκανοί σταμάτησαν την χρηματοδότηση γιατί τους θεώρησαν αποτυχημένους.
******** 
*-- Καλά, κανένας δεν θυμάται με τι πάθος ο Χατζηνικολάου στήριζε το Μνημόνιο και τον Γιωργάκη;;;
********
*-- Κανένας δεν θυμάται τούς τσακωμούς του στο ΑΛΤΕΡ, με τον Τράγκα;;;
********
*-- Κανένας δε θυμάται την χαρά του όταν η Μέρκελ, απέριψε την προταση Σαμαρά, και απευθυνόμενος στον Τράγκα του είπε:
«Βλέπεις ότι η αντιμνημονιακή πολιτική Σαμαρά δεν μπορεί να... περάσει»...!!! 
********
*-- Ή μήπως δεν θυμόσαστε την χαρά του όταν αμέσως  μετά το... μνημόνιο προπαγάνδιζε υπέρ του Γιωργάκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές;;;
********
*-- Ή μήπως δεν θυμόσαστε, ότι ήταν φανατικά υπερ της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, και τι πόνο πήρε (μεγαλύτερο και από την Έλσα Παπαδημητρίου) όταν ο Σαμαράς κέρδισε;;; 
                -------------------------
Edo
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=247792

5 σχόλια:

  1. Ο Αυτιάς είναι ένα καθεστωτικό λαμόγιο, που τώρα τα οικονομάει χοντρά από τη νεοταξική οικογένεια των Αλαφούζων. Πριν τα έτρωγε χοντρά από την δημοκρατική συμμορία των Κουρήδων με τα 550 εκατ. φέσι εις βάρος των απλών Ελλήνων.
    Αυτιάς, τον διεκδίκησαν να πολιτευθεί μαζί τους οι πολιτικές συμμορίες της Νδούλας και του σΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΕΣ, ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.. ΒΑΘΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ. ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αυτιάς είναι μία αντιμνημονιακή "γλίτσα" πού δεν διαφέρει σε τίποτα από τα "αποβράσματα" της χρυσαυγούλας πού πηγαίνουν ομαδικά στον Κορυδαλό για συμμετοχή σε συμμορία και εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΙΑΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΓΚΙΟΖΟ ΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Η Α. ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΜ....ΠΟΥ....ΚΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΜΠΡΟΥΚΣΕΛΑΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΙΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΑΑΒ....ΛΑ..ΡΗΣ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΤΕΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙ ΚΑΡΑΚ.....ΩΛΟΤΟΥΜΠΟΚΩΛ.....ΟΚΡΑ....ΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή