Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΣΙΠΡΑ, «ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ».;;; ΔΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΒΡΙΛΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ… «ΧΕΡΙ—ΧΕΡΙ»…!!!

ΤΙ ΤΡΕΜΕΙΣ και ΚΡΥΒΕΣΑΙ  
ΣΑΝ…ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ…;;;

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Νίκο Γιαννόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα πολιτική γενναιότητα. 
Περιμέναμε να αποδοκιμάσει τις απόψεις του κ. Γιαννόπουλου (αλλά και των υπολοίπων στελεχών του κόμματός του με αντίστοιχες απόψεις) υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν και να τον αποκηρύξει. 
Δυστυχώς δεν το  έκανε! 
Αντίθετα «πριν αλέκτωρ φωνήσαι» επέλεξε να τον απαρνηθεί,

λέγοντας ότι «δήθεν» δεν τον ξέρει…
********
Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεφύγει, του υπενθυμίζουμε: 
*********
Ο κ. Γιαννόπουλος είναι ιδρυτής της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «ΡΟΖΑ». 
Ο κ. Γιαννόπουλος  είναι επίσης, επικεφαλής του «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα». 
********
Το Δίκτυο εκδίδει την εφημερίδα «Δελτίο Θυέλλης» όπου υπεύθυνη Σύνταξης είναι το Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρζέφσκι, με επίσης πλούσια αρθογραφία υπέρ της τρομοκρατίας και των δολοφόνων της 17Ν. 
*********
Στο Δίκτυο μετέχει επίσης και ο κ. Γιάννης Αλμπάνης,  μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην ηγεσία της «ΡΟΖΑ». 
*********
Το «δίκτυο» είναι καταχωρημένο στο όνομα του κ. Κωνσταντίνου Φώλια, υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της «ΡΟΖΑ» που μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο αρθρογραφούν ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Οργανωτική Συνδιάσκεψη του κόμματος. (εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Εποχή»). 
********
Επισυνάπτουμε επίσης, video του  κ. Γιαννόπουλου (από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ rednotebook) σε εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» που μιλά για την εκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ http://vimeo.com/42026248 και video λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 που παρουσία και άλλων συντρόφων του όπως ο κ. Σακελλαρίδης, μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ και την «κυβέρνηση της Αριστεράς» http://rednotebook.gr/details.php?id=5927
********
Μήπως  τώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα θυμηθεί  καλύτερα;». 
            ------------------------------------------------

2 σχόλια:

  1. Eλάτε τώρα που δεν γνωρίζετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ξενοκίνητη κομμουνιστική συμμορία που στο άμεσο μέλλον θα συγκυβερνά με τη Νέα Πασοκοκρατία, εν ονόματι των κατοχικών δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα, τώρα πού δεν ξέρεις ότι τα χρυσαύγουλα είναι η "προβοκατόρικη τσόντα" του ΣΥΡΙΖΑ, γιά να χάσει ο Σαμαράς τη πρωτιά στις εκλογές, με ότι συνεπάγεται αυτό;
    Ούτε ότι δεν ξέρεις ότι η "εγκληματική συμμορία" της ΧΑ, προτιμάει το Τσίπρα από τον Σαμαρά.! Αυτό δεν ευχόσαστε και γιά αυτό δεν σταυροκοπιόσαστε στον... Δία κάθε μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή