Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΤΑ «ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΛΥΣΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο... «ΡΟΛΟΣ» και Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΟΥΣ...!!!

Τέλος από σήμερα τα κόμματα πού αναδύθηκαν από το μνημόνιο και την υστερία της δήθεν «αντιμνημονιακής» αντίστασης του… γλυκού νερού…!!!
Η «απάτη» των Τσιπροσυριζέων και των λοιπών δυνάμεων (πού δημιουργήθηκαν στο όνομα του αντιμνημονίου, όπως και της σαβούρας  υπόδικων—κακοποιών για εγκληματικές πράξεις, πού με καταφύγιο την «κολυμβήθρα» του αντιμνημονίου προσπάθησαν να ξεπλύνουν τις αντεθνικές τους ενέργειες), σήμερα παίρνει τέλος…!!!

Τή τελευταία πράξη του μνημονίου πού άρον—άρον και αναίτια μας έβαλε ο αλήστου μνήμης Γιωργάκης, σήμερα και μόνο με δύο χρόνια στην Κυβέρνηση, την «σφραγίζει» ο Σαμαράς.
********
Μετά τις εκλογές της 25ης Μαϊου ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδος θα είναι εντελώς διαφορετικός.
********
Ο Τσίπρας δεν θα είναι ούτε Αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης ούτε του Συριζα, αφού τις εκλογές και τις προσδοκίες πού δημιούργησε, θα τις έχει χάσει.
********
Ο Καμμένος των ΑΝ.ΕΛ., Θα είναι είναι αρχηγός… άνευ κόμματος…!!!
********
Τα λοιπά κόμματα πού είτε δημιουργήθηκαν, είτε ανδρώθηκαν «αντιμνημονιακά», θα έχουν απολέσει την «γραφική αντιμνημονιακή τους υπόσταση»….
********
Η Χ.Α., πού περιστασικά ψηφίζεται από εκείνους πού ζητούν «εκδίκηση» στο σύστημα και θυμίζουν τον «άντρα πού όταν έμαθε ότι τον απατούσε η γυναίκα του, για να την εκδικηθεί έκοψε τα γεννητικά του όργανα», έπαψε να βρίσκει…ομοιοπαθείς της…!!!
********
Ξεχαρβαλώνεται από Βουλευτές και κυρίως από αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση και θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.
********
Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και βγαίνει και στις αγορές.
*********
Είναι επίτευγμα Σαμαρά.
*********  
Το αποδεικνύουν οι σημερινές δημοσκοπήσεις, όπου η ΝΔ περνάει μετά από 6 μήνες μπροστά.
*********
Το επιβεβαιώνει όχι μόνο η ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αλλά κυρίως του γνωστού και μη εξαιρετέου Κούλογλου του TVXS, πού σε δημοσκόπηση αναγκάζεται (παίζοντας με το στατιστικό λάθος) να δώσει τον Συριζα μπροστά με… 0,1%...!!!
Εδώ.

*********
Η Ελλάδα νοικοκυρεύεται αφήνει τις στρεβλώσεις του χθές πίσω και κλαίνε όσοι ποντάρισαν στη καταστροφή της για να αποκτήσουν περιστασιακά κομματικά και άλλα κέρδη και για αυτό «λυσαμανούν», επειδή αυτοί και μόνον αυτοί χάνουν οπου και αν... «επένδυσαν»...!!!

       ----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου