Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ και ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ--ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...!!!

ΤΟ «ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ» ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ «ΕΦΑΓΕ» και... ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...!!!

Θα σκάσει «βόμβα» μεγατόνων όταν βγεί στο φως της δημοσιότητος...
 Πρωταγωνιστής αυτής φέρεται να είναι μεγαλοδιαφημιστής ο οποίος κατέχει τη θέση του βασικού μετόχου και διαχειριστή σε ένα  «μαγαζί» του κλάδου της επικοινωνίας και της διαφήμισης...
 Όπως γράφει σήμερα η   εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ», οι μέτοχοι της εταιρείας έχουν καταγγείλει στους Οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. Αθανασίου και Μπρη τον εν λόγω διαφημιστή για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη κατά της ίδιας του της εταιρείας καθώς και για μεγάλου ύψους φοροδιαφυγή».
********
Οι έρευνες γίνονται με μεγάλη προσοχή προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση αλλά αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι όταν σκάσουν τα ονόματα θα προκληθεί σεισμός μεγατόνων στην επιχειρηματική πιάτσα…
********
Εμας ο νούς δεν πάει... πουθενά...!!!
********
Από κατι πληροφορίες πού συλλέξαμε από τον «κλάδο», το μόνο πού μας είπαν είναι ότι είναι...αντιμνημονιακός  και δίνει καθημερινό και αδυσώπητο αγώνα ενάντια στη... φοροδιαφυγή και την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος...!!!
********
Αυτό όμως δεν μας βοηθάει στην εξακρίβωση, γιατί όλοι οι απατεώνες, καταχραστές, «λαμόγια του πατριωτισμού», ξεπλένουν τα εγκληματά τους στο όνομα του...αντιμνημονιακού...!!! 
            -----------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
    ΛΕΣ;;;;;ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;
    ΕΙΔΩΜΕΝ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή