Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΗΓΕΣΙΑ Κ.Κ.Ε.: ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ



ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ...


Η ηγεσία του ΚΚΕ, μια και δεν έχει καμιά ελπίδα, λόγω των συνεχών ιστορικών προδοσιών της, να κερδίσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος ανοικτά πλέον της γυρίζει την πλάτη, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ να τον αντικαταστήσει με αλλοδαπούς δούλους, μήπως έτσι και διασωθεί…
Πιστεύει η άμοιρη ότι θα διασωθεί με το να κερδίσει κάποια εκλογικά ποσοστά από τον εκλογικό εγκλωβισμό κάποιων ταξικά και πολιτικά πρωτόγονων!!!
Όπως συνήθως κάνει τις επιθυμίες της και της φοβίες της πραγματικότητα. Οι καθυστερημένοι ταξικά και πολιτικά, οι «δούλοι», χειραγωγούνται ΠΑΝΤΑ από τους μηχανισμούς του χρήματος: Αυτό αποτελεί πλέον ΑΞΙΩΜΑ της ιστορίας…
Έτσι η ηγεσία του ΚΚΕ και όλο το «πλήθος» των αξιοθρήνητων υποπροϊόντων της συνολικής «αριστερής» αποσύνθεσης, έχουν γίνει οι πλέον «υστερικοί» (πολλοί και μίσθαρνα όργανα) των στρατηγικών επιδιώξεων του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.
Η ηγεσία του ΚΚΕ και όλα τα σταλινογενή «απόβλητα» της σήψης, από κοινού με τα σοσιαλδημοκρατικά «απόβλητα», έχουν μετατραπεί σε «ιεροκήρυκες» των Νέων Ιδεών του πλανητικού κεφαλαίου, σε «γενίτσαρους» του κεφαλαίου.
Λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα που από πολύ παλιά υποστήριζαν οι απολογητές του νεοφιλελευθερισμού

και οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις.
Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα: Ο Μάνος και ο Ανδριανόπουλος ήταν οι θεωρητικοί αυτών των Ιδεών.
Το καθεστώς Μητσοτάκη και Σημίτη οι πρώτοι μεγάλοι εκτελεστές αυτών των «Ιδεών». ΣΗΜΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. και η μεταλλαγμένη «Αριστερά» οι συνεχιστές!!! Φυσικά η «αριστερά» είναι η πιο δόλια και υποκριτική. Ενώ προωθεί στην πράξη (και την προπαγανδιστική, αλλά και την άμεση πολιτική πράξη), σταθερά και συστηματικά τα «ανοικτά σύνορα», την άλωση της χώρας από τις αλλοδαπές εισροές, καθώς και τη νομιμοποίηση και το δικαίωμα ψήφου αυτών των «λαθραίων» εισβολών, ΘΟΡΥΒΕΙ δημαγωγικά για κάποιες δημαγωγικές σκοπιμότητες αυτού του εφιάλτη: Για τις κυβερνητικές «σκούπες» ή κάποιες «διώξεις» των «λαθραίων» και των εγκλημάτων τους!!!
Δεχόμαστε και υποθάλπουμε, δηλαδή το έγκλημα της «λαθραίας» εισβολής και κατοχής,


και θορυβούμε πάνω σε κάποια σκόπιμα και δημαγωγικά μέτρα:
ΠΑΝΩ, δηλαδή, στις συνέπειες και κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ συμπτώματα αυτού του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που στηρίζουμε και νομιμοποιούμε… Αν αυτό δεν είναι έσχατος στρουθοκαμηλισμός και αβυσσαλέα υποκρισία τότε τι είναι;
Τα «ανοικτά σύνορα», η εισβολή και σχεδόν κατοχή της χώρας μας από πλήθη αλλοδαπών (νομίμων και «λαθραίων) δημιουργούν εφιαλτικές κοινωνικές συνθήκες και γιγάντια κύματα λαϊκής οργής.
Οι κυβερνήσεις και τα επιτελεία του κεφαλαίου για να εξαπατήσουν και να μετατοπίσουν το έγκλημα που δημιούργησαν προβαίνουν σε δόλιες και δημαγωγικές σκοπιμότητες, όπως κάποιες θεαματικές «σκούπες» ή μεμονωμένες «διώξεις» ή «μεταφορές» αλλοδαπών αλλού για να διαθλάται ο εφιάλτης…

Το να συμμετέχεις, όμως, στο έγκλημα

(όπως η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «άλλοι»), να το υποθάλπεις και να απαιτείς την νομιμοποίησή του και από την άλλη να «ουρλιάζεις» πάνω σε κυβερνητικές πρακτικές που επικαλύπτουν το έγκλημα και εξαπατούν, ΤΟΤΕ είσαι χειρότερος και από αυτούς που το δημιούργησαν.
Διπλά χειρότερος:
α). Συμμετέχεις το ίδιο στο «έγκλημα» και το νομιμοποιείς με το «αριστερό κύρος»!!!
β). Το επικαλύπτεις εξίσου το έγκλημα και το χειρότερο: Απαιτείς «εδώ και τώρα» τη νομιμοποίησή του.

Και το ακόμα χειρότερο:
Παρέχεις το πιο «έγκυρο» άλλοθι στο καθεστώς με τις δημαγωγικές κραυγές και τις δήθεν αριστερές κορώνες περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «διώξεων» των αλλοδαπών, ΝΑ υλοποιήσει πιο εύκολα, ακριβώς αυτό που θέλει: Τη νομική επικύρωση της άλωσης, της καταστροφής και της κατοχής της ελληνικής κοινωνίας από τις αλλοδαπές στρατιές… Η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «άλλοι» αποτελούν την ιδεολογική και πολιτική εμπροσθοφυλακή του πλανητικού κεφαλαίου.
Αποτελούν, ΟΧΙ μόνο τους «προδότες» της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού, αλλά και τους «γενίτσαρους» του κεφαλαίου εναντίον της εργατικής τάξης, του ελληνικού λαού και του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ συμβάλλεις στη διάλυση της εθνικής υπόστασης μιας κοινωνίας, στη διάλυση του ιστορικού υποκειμένου του σοσιαλισμού (της εργατικής τάξης, της ταξικής συνείδησης και οργάνωσης –όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλα άρθρα), ΤΟΤΕ συμβάλεις στην καταστροφή κάθε δυνατότητας για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.


Η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «άλλοι» αναθεωρούν βάναυσα

βασικές θέσεις της μαρξιστικής θεωρίας:
Περί ταξικής συνείδησης, περί ανοικτών συνόρων, περί «εισαγωγής ξένων» και πολλά άλλα. ΟΙ μαρξιστές, με πρώτο τον Μαρξ είχαν καθαρά διατυπώσει ότι εισαγωγή εργατών από το κεφάλαιο αποτελεί διαιώνιση της σκλαβιάς!!!
Επίσης οι μαρξιστές, με πρώτο τον Λένιν είχαν διατυπώσει καθαρά ότι τα «ανοικτά σύνορα» μέσα στον καπιταλισμό είναι θέση άκρως ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ!!!
Αλλά και με την κοινή λογική αν σκεφτεί κανείς αντιλαμβάνεται τη θηριώδη προδοσία, υποκρισία και ανακολουθία όλων αυτών που μιλούνε στο όνομα της «Αριστεράς».
Η Σοβιετική Ένωση, π.χ. γιατί αφού ήταν ένα εργατικό κράτος δεν άνοιξε τα σύνορά της στους εξαθλιωμένους δούλους που κατέστρεφε ο καπιταλισμός; Δεν θα ζούσε ούτε μια μέρα!!!

Αν κάνουμε, για παράδειγμα, την υπόθεση εργασίας,

ότι η Ελλάδα ήταν ένα εργατικό κράτος θα υποστήριζε κανείς στα σοβαρά τα «ανοικτά σύνορα» και την εισαγωγή-εισβολή των «θυμάτων» του ιμπεριαλισμού; Και αν για μια «σοσιαλιστική χώρα» (που έχουν την εξουσία οι εργάτες) είναι λάθος (τόσο κραυγαλέα ορατό) τα «ανοικτά σύνορα» στις αλλοδαπές στρατιές των «θυμάτων» του ιμπεριαλισμού, με ποια λογική αυτό το εγκληματικό λάθος γίνεται σωστό, επειδή η Ελλάδα είναι καπιταλιστική χώρα;
Η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «άλλοι» δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερή θεωρία και πράξη. Αποτελούν τους νεκροθάφτες της αριστερής θεωρίας και πράξης.
ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ τους νεκροθάφτες της εργατικής τάξης και των λαών. Τα «αριστερά» δεκανίκια του κεφαλαίου που ουρλιάζουν ανέξοδα και ανώδυνα εναντίον του κεφαλαίου, έτσι για εξαπατούν και να παρέχουν το άλλοθι στο κεφάλαιο…
Για μια βαθύτερη κατανόηση του σταλινισμού και των αδιεξόδων του ΚΚΕ διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2812

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου