Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Στα πολιτισμενα κρατη του κοσμου σεβονται τις θρησκευτικες ελευθεριες των ανθρωπων και το δικαιωμα της ανεξιθρησκειας.
Όμως παρατηρουμε ότι στο γειτονικο κρατος της Τουρκιας δεν ισχυει κατι τετοιο.
Σε ανεπισημη επισκεψη του προεδρου της Δημοκρατικης Αναγεννησης Στελιου Παπαθεμελη ,του Νομαρχη Θεσσαλονικης Ψωμιαδη , του βουλευτη της Ρωσσικης Δουμας κ Σαββιδη,και λιγοστων Ελληνων και Ρωσσων πιστων στο Μοναστηρι της Παναγιας Σουμελα ,(σημερινο μουσειο κατά την δημοκρατικη τουρκια)αμβισβητησαν το δικαιωμα μιας θρησκευτικης παρακλησης στην Υπεραγια Θεοτοκο εξω από το ιστορικο μοναστηρι .
Η αναρμοστη συμπεριφορα κρατικων υπαλληλων της τουρκιας με το σβησιμο των κεριων των εξαναγκασμο του ιερεα να βγαλει τα λειτουργικα του αμφια και την βιαια απωθηση των πιστων, μας δειχνει το μεγεθος της <δημοκρατιας >η οποια ισχυει στην Τουρκια.
Εν αντιθεση βεβαια με τους Μουσουλμανους της Θρακης οι οποιοι χαιρουν απλετης θρησκευτικης και δημοκρατικης ελευθεριας σε σημειο μαλιστα να ζητουν πραγματα τα οποια δεν ισχυουν σε κανενα Μουσουλμανικο κρατος όπως η εκλογη Μουφτη, η ανεγερση
τζαμιων πανω από το επιτρεπομενο οριο υψους της πολιτειας ,ακομα δε και ανεξαρτητοποιηση από το Ελληνικο κρατος και σχηματισμο αυτονομης περιοχης.
Αυτό το κρατος ζητουν τα κομματα εξουσιας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να βαλλουν στην Ε.Ε. δια σιδηρου και ροπαλου,αμβισβητοντας κυριαρχικα δικαιωματα ολου του πολιτισμενου κοσμου.
Ζητουν να φτιαξουν τεμενος στην Αθηνα, πρωτα ας πιεσουν τα κομματα εξουσιας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ , την Αγκυρα να σεβαστει τις αποφασεις του Ο.Η.Ε. του 1981 οι οποιες λενε κατηγορηματικα ότι τα μνημεια τα οποια υπαρχουν να επαναλειτουργησουν για το σκοπο τον οποιο ανεγερθησαν.
Βεβαια περιττο να αναφερω ότι στην Ελλαδα λειτουργουν 178 τζαμια και χωροι λατρειας των Μουσουλμανων εν αντιθεση με Ορθοδοξες Εκκλησιες στην Τουρκια που μετριουνται στα δαχτυλα.
Η υστεροφημια κάθε κομματος και κάθε πολιτικου εξαρταται από τις εξελιξεις του μελλοντος που πραγματικα εκει θα δικαιωθουμε , το ζητουμενο βεβαια δεν είναι η δικαιωση μας αλλα ένα ισχυρο κρατος και μια ισχυρη πατριδα.
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου