Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ



ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΟΛΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21366#21366

Το ντροπαλό ψευδώνυμο της «μαύρης προπαγάνδας» στην αστική και γενικά εξουσιαστική δημοσιογραφία λέγεται «παραπολιτικό». Εδώ είναι καθεστώς το να διαρρέεις οποιαδήποτε φημολογία και πολιτική παραφιλολογία και να το βαπτίζεις «είδηση» και «πληροφορία».
Αυτή τη «λογική» της «είδησης» και της «πληροφορίας», τη φημολογία δηλαδή, την αξιοποιούν άριστα και πολύπλευρα τα κέντρα της εξουσίας, συνακόλουθα οι δημοσιογραφικοί και πολιτικοί «μπράβοι» αυτών των κέντρων και φυσικά κάθε πολιτικάντης.
Δυστυχώς θύματα αυτής της λογικής πέφτουμε συχνά όλοι, μήπως και χάσουμε την «είδηση». Πέφτουν και σοβαρά και χωρίς εξαρτήσεις μπλογκ ενημέρωσης.


Διαβάσαμε λοιπόν, για «νέα ανοίγματα» του Καρατζαφέρη


Από Δ. Κωνσταντάρα και Μαντούβαλο μέχρι Ψωμιάδη, ακόμα και Παπαθεμελή!!!
Τίποτα φυσικά δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς γι’ αυτήν την αγρίως επιδοτούμενη ΠΟΛΙΤΙΚΑ τσόντα των «νταβάδων».
Ιδιαίτερα μετά την «εισδοχή» της πολυδιαπλεκόμενης και «πολυπολιτισμικής» Νίκης Τζαβέλα.
Είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Καρατζαφέρης πριμοδοτείται πιεστικά και μεθοδευμένα από τους «νταβάδες» για τα πολιτικά παιχνίδια που έχουν στα σκαριά (το έχουμε αναλύσει διεξοδικά).
Επειδή όμως είναι τόσο ορατό αυτό, καθιστά και πιο πιεστική την «απαίτηση» να είμαστε προσεκτικοί στις φημολογίες και να μην πέφτουμε σε οποιαδήποτε παραπολιτική «λούμπα».

Γιατί ένα από τα δόλια «όπλα» πριμοδότησης του Καρατζαφέρη

είναι και η φημολογία γύρω από αυτόν. Φημολογία που θέλει να σηματοδοτήσει ότι αποτελεί τον καταλυτικό παράγοντα συσπείρωσης πολιτικών από τη Ν.Δ. και από ΟΛΟΥΣ τους χώρους.
Επίσης είναι γνωστό ότι αυτό το τέχνασμα της δόλιας φημολογίας το χρησιμοποιεί και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης κατά εξακολούθηση.
Και για τον Ζουράρη είχαν διαρρεύσει παλιότερα τέτοιες φημολογίες.
Και για τον Χαραλαμπίδη, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είχαν διαρρεύσει, μετά σιγουριάς, ότι έχει προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Ακόμα και για το ΡΕΣΑΛΤΟ είχαν διαρρεύσει ότι προσχωρήσαμε στον ΛΑ.Ο.Σ και πάμε στα ψηφοδέλτια!!!
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς…
Πολλοί «βρομάνε» και αυτές οι πρόσφατες φημολογίες…
Θα ακούσουμε ακόμα πολλά…
Και κανένα «αριστερό» να προσχωρεί στον Καρατζαφέρη ή ακόμα και κανένα της «17Ν»!!!!!!!!!!
Φυσικά ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι απίθανο σε σχήματα καιροσκοπικά και «επιδοτούμενα» (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) από τους «νταβάδες».
Σημ. politiko safari
Πάντως στη "λογική" του "Προέδρου" Γιώργου είναι ότι , όποιος ή όποια τον χαιρετήσουν γιά πρώτη φορά και τού ειπούν "καλημέρα", να αφήνει αυθαίρετα υπονοούμενα, ότι τουλάχιστον προσχωρούν στο κόμμα του.
Θύματα αυτής της άθλιας τακτικής του είναι π. βουλευτές, δημοσιογράφοι και δυστυχώς ακόμη και γυναίκες , με αποτέλεσμα να διασύρονται πολιτικά και κοινωνικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου