Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ " ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΕΝ...ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,,,

...... " ΡΥΘΜΙΖΕΙ...ΜΟΝΗ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ "....!!!

Αναρίθμητες φορές έχουμε αναφερθεί στη σκανδαλώδη διαχείρηση των οικονομικών της Βουλής από τον π. Πρόεδρο, τον ανεκδιήγητο Σιούφα.
Ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει , διότι η Βουλή ακόμη και επί των ημερών Πετσάλνικου, με "προφάσεις εν αμαρτίες", αρνείται πεισματικά να δώσει στοιχεία...
Δέν πειράζει, η υπόθεση εντός των ημερών πηγαίνει στον Εισαγγελέα και θα αναγκασθεί με παραγγελία του, να τά δώσει...
Σήμερα διαβάζουμε στα ΝΕΑ, ένα νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ , από το οποίο αποδεικνύεται, ότι βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής είναι...υπεράνω των νόμων του Κράτους...!!!
Γράφει:
Ότι, , ενώ ανακοινώνονται αιματηρές περικοπές στις συντάξεις των 500 και 1.000 ευρώ και στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων των 1.500 ευρώ τον μήνα, την ίδια στιγμή... δέν καταργείται αλλά περικόπτεται κατά μόλις 20%-25% ο περίφημος «15ος και 16ος» μισθός των υπαλλήλων της Βουλής και συνεχίζεται επίσης κανονικά η
υλοποίηση των (απ΄ το παράθυρο) διακομματικών προσλήψεων που είχαν αποφασιστεί επί προεδρίας Δημ. Σιούφα.
Οπως ανακοίνωσε χθες ο ίδιος ο Πρωθυπουργός διακόπτεται η καταβολή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας των βουλευτών, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα περικόπτεται και κατά...... 8% το επίδομα κίνησης και οργάνωσης γραφείου του βουλευτή.
Πού όμως βρίσκεται η
ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...
Παρά τις περικοπές στα επιδόματα όμως, ήδη οι βουλευτές- προφανώς σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα- έχουν βρει έναν τρόπο για να «πονέσουν» λιγότερο, καθώς από την τελευταία φορά που ανακοινώθηκε περικοπή της αποζημίωσης που λαμβάνουν για τη συμμετοχή τους στις διάφορες Επιτροπές της Βουλής κατά 15%, έχει... αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός συνεδριάσεων των Επιτροπών!
Περισσότερα στο

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=457263

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου