Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ...ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!

ΤΟ "ΤΡΙΟ" ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS...
 
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση της Ντόρας στην Εξεταστική που διερευνά το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens.
Θα ερωτηθεί μεταξύ των άλλων για τις φιλικές σχέσεις -που η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει- με το Χριστοφοράκο, αλλά και για τις συνθήκες που “χάθηκε” επί τριήμερο το κρυπτογραφικό τηλεγράφημα στο υπουργείο Εξωτερικών, με αποτέλεσμα να προλάβει να διαφύγει από τη χώρα ο φυγόδικος πρώην “ισχυρός άνδρας” της Siemens, Χρήστος Καραβέλας. Χθές τρείς φανατικοι υποστηρικτές της , οι Μαρκογιαννάκης--Βουλγαράκης--Αλογοσκούφης, δεν... έστειλαν στοιχεία για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της Siemens.!!!
Σκεφθείτε, τι θα γινόταν σήμερα στα Μ.Μ.Ε., αν οι τρείς δεν είχαν διαγραφεί από την Ν.Δ. και συνάμα ήταν και η Ντόρα αρχηγός της Ν.Δ.!!!
Ολόκληρο το δυναμικό του κόμματος, από Βουλευτές, στελέχη, οπαδούς θα ήσαν σήμερα -- παραμονή Αυτοδιοικητικών εκλογών -- κατηγορούμενοι και απολογούμενοι γιά τα "πεπραγμένα" του αμαρτωλού κουαρτέτου της διαπλοκής...
Ευτυχώς που η "κινηματική" διαδικασία, εξέλεξε Αρχηγό τον Σαμαρά...

1 σχόλιο:

  1. Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της εξαχρειωμένης ψωροκώσταινας, με την ανοχή της τυφλής δικαιοσύνης,την συγκάλυψη της εξεταστικής και την σιωπή των διαβρωμένων δημοσυντήρητων δημοσιογράφων, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν φταίει η Ντόρα ,ο Βουλγαρακης ,οΜαρκογιαννακης,ο κάθε ΝΤΟΡΑΚΗΣ και οι λοιποί επίγονοι και κολλητοί ουτιδανοί που κυβέρνησαν την χωρά τα τελευταία πέντε χρόνια και αφού τη ν άρμεξαν κυριολεκτικά …την ξευτέλισαν διεθνώς…

    Πριν όμως η χώρα αιματοκυλιστεί και διαλυθεί με τις αλλεπάλληλες δίκαιες λαϊκές εξεγέρσεις , η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να πετάξει τις παρωπίδες που φορά και να αναλάβει το έργο που οφειλή και για το οποίο πληρώνεται αδρά από τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .

    << ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΥΠΑΓΓΕΛΤΑ..>>

    Πρέπει να ανακριθούν όλοι οι υπεύθυνοι της διαφθοράς ,της διάπλοκης και της αδιαφάνειας , οι δε κλέφτες , να πληρώσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    Ο καιρός γαρ εγγύς !!! ΑΝ ΟΧΙ ???
    Ο Θεός ας βάλει το χέρι του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή