Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΕΣ...ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...

..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ... 2 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.!!!
 
Ο Τράγκας σε ευφυολογήματα, ευρυματικότητα και χιούμορ δεν παίζεται.
Παρα τη "θηλιά στο λαιμό" πού του έχει βάλει ο υπερασπιστης της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και των "Εξαπτέρυγων" και παραλληλα "επιστρατευμένος" διώκτης της Ν.Δ. και Σαμαρά, προισταμενός του Χατζηνικολάου, βρίσκει τον τρόπο με πολύ εξυπνάδα να ξεφεύγει και να λέει αυτό που θέλει...
Να, σήμερα μιά και ο Χατζη Benekol, για να περάσει δήθεν κριτική στην Κυβέρνηση είχε κολλήσει στην ώρα που ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός, ρώτησε τον Τράγκα να του πεί την γνώμη του.
Παμπόνηρος ο Τράγκας ξεκίνησε ως εξής:
"Κοιτάξτε, δεν λέει τίποτα αυτό, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός έργάζεται σε ώρες Ουάσιγκτον και προφανώς δεν τον ενδιέφερε τι ώρα ήταν στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική για να... κάνει την ανακοίνωση.!

Κόκκαλο ο.. χωρίς αντανακλαστικά και βραδύνους.!
Αργότερα βέβαια ως υστερικός και μαινόμενος από το "κάζο" που του έκανε ο Τράγκας, ξέσπασε εναντίον του, εκμεταλευόμενος το προισταμενιλίκη του.
Γιά αυτό και στον Real FM κάθε πρωί 8-10, ο Τράγκας σκίζει σε ακροαματικότητα σε σχέση με τον Χατζηνικολάου, αφού όπως λένε και οι εργαζόμενοι, τα τηλεφωνήματα και μηνύματα στον Τράγκα είναι ...πολλαπλάσια του Χατζηνικολάου.!

1 σχόλιο:

  1. Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της εξαχρειωμένης ψωροκώσταινας, με την ανοχή της τυφλής δικαιοσύνης και την σιωπή των διαβρωμένων δημοσυντήρητων δημοσιογράφων, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν φταίνε o Μητσοτάκης , η Ντόρα ,ο Βουλγαρακης ,ο Κωστάκης ,ο Γιωργάκης,η Μιλενα,ο Βαγγελας και ο κάθε αχρείος και οι λοιποί τζακατοι και ξενόδουλοι ουτιδανοί που κυβέρνησαν την χωρά τα τελευταία είκοσι χρονια και την διέλυσαν κυριολεκτικά …
    Θεοί , δαίμονες και εξωνημένοι κάλαμο-καβαλάρηδες δουλεύουν και υπηρετούν αυτόν το σκοπό!
    Αν η οικογενειοκρατία είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για το Κοινοβουλευτικό Πολίτευμα, η δημοσιογραφική φελλοκρατία είναι η επόμενη διαπιστωμένη αιτία για το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η χώρα…
    Αντιλαμβανόμεθα φυσικά ότι οι ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι τύπου Χατζηνικολαου,Πρετεντερη,Παπαχελα, είναι ψυχικά και οικονομικά δεμένοι με την οικογενειοκρατία –φαυλοκρατία του Γιωργάκη ,του Κωστάκη και της Ντόρα-κρατιας και προσπαθούμε να τους αποφεύγουμε οπού και όπως εμφανίζονται….

    ΑπάντησηΔιαγραφή