Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

ΤΗΝ "ΒΡΙΣΚΕΙ" ΜΕ... ΔΙΑΛΟΓΟ.!
 
Χθες η Ντόρα είχε.. σειρά να δώσει συνέντευξη στον “Αθήνα 9.84″.
Αφού είπε το ίδιο ρεπερτόριο, που από το πρωί μέχρι το βράδυ, περιλαμβάνει μόνο τον "διακαή της πόθο", πού λέγεται Σαμαράς, αναφέρθηκε και στην Ν.Δ...
Είπε:
“Ποτέ δεν διακρινόταν η Ν.Δ. για τις διαδικασίες της και τον διάλογο.
Μόνο επί... Έβερτ, γινόταν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα διάλογος διαρκείας τεσσάρων ωρών.!
Επί Καραμανλή γινόταν διάλογος, βέβαια γινόταν πολύ λιγότερος από αυτό που θα... επιθυμούσα”....

Διάλογος είναι η ανεκπλήρωτη επιθυμία της...
Αυτό επιθυμεί και από τον Αντώνη.
"Πάρτη" Πρόεδρε, τηλέφωνο γιά ένα διάλογο να ηρεμήσει..

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΛΕΕΙ ΚΛΕΕΙ ΚΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΚΡΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αναζήτηση πολίτικου ρολού είναι κάποιοι αδιόρθωτοι νοσταλγοί, αεριτζήδες υποτακτικοί της κλίκας της συμφοράς και της Ντορο-φαύλο-κρατιας στο Ελλαδισταν…

    Η Ντόρα είναι σίγουρη ότι θέλει να ανοίξει κόμμα και όχι παραθυρο σε τηλεοπτικό κανάλι.

    Με τις ώρες που έχει περάσει στο μικρόφωνο και στο γυαλι θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

    Αφού η πολιτική δεν την σηκώνει γιατί δεν δοκιμάζει κάτι άλλο.

    Πάντως η βάση της Ν.Δ. πανηγυρίζει πού απαλλάχτηκε από ένα ανάλγητο βουλιμικό πολιτικό υποκείμενο που το μονό που την ενδιέφερε ήταν η εξουσία …η αύξηση της οικογενειακής περιουσίας …και η διαπλοκή…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα πολιτικά παχύδερμα προέρχονται και συνεργάζονται αποκλειστικά με την Ντόρα την πορφυρογέννητη κόρη του εφιάλτη της δημοκρατίας και σηματοδότη της αποστασίας.

    Η Ντόρα και τα ντορό-κόπρο-σκύλα που την υπηρετούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώσει της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

    Αυτοί λοιπόν οι δήθεν υποτακτικοί,οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η σαλαμούρα της Νέας Δημοκρατίας….που πέτα έξω από το καράβι της Ν.Δ. ο εκλεκτός των οπαδών , καπετάνιος κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ,για να μπορέσει επιτέλους να χαράξει πορεία ανασυγκρότησης και ελπίδας ….

    Για σου Ντόρα καλό ταξίδι. Δεν θα κυβερνήσεις με τον καημό θα μείνεις.
    Σε πήρανε τα χρονια έπιασες και Κατi-φόρα ,αεί στο κάλο σου τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ντόρα Μπακογιάννη: Δήλωσε από βουλευτική αποζημίωση 98.347,99 ευρώ και από άλλη πηγή 29.240 ευρώ ….ενώ ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελας δήλωσε εισοδήματα 1.051. 297,55 ευρώ. Στην κατοχή της εμφανίζει 10 ακίνητα η ίδια 15 ο σύζυγος της ο οποίος το 2008 κάνει δύο νέες αγορές ένα διαμέρισμα στο Παλιό Φάληρο 125 τετραγωνικών και αγροτεμάχιο παραθαλάσσιο στην Παλαιά Φώκαια 7.250 τμ. Η κ. Μπακογιάννη έχει καταθέσεις περίπου 1.250.000 ευρώ και ομόλογα 123.000 ευρώ. Ο σύζυγός της καταθέσεις 650.000 ευρώ και 2.800.000 δολάρια. Η κ. Μπακογιάννη διαθέτει ένα αυτοκίνητο που διαθέτει η Βουλή και ένα ο σύζυγός της 1749 κυβικά …..
    ( ένα ακόμη αυτοκίνητο που είχε 850 κυβικά το έδωσε σε απόσυρση. !!! . Την αποζημίωση για την απόσυρση πρόλαβε και την πήρε η την περιμένει από την νέα κυβέρνηση ακόμα ??? .Να δούμε ποτέ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ θα αποφασίσει αποσύρει και την ίδια την Ντόρα ????????? )
    Τώρα για την ταμπακιέρα …η μάλλον για τον ….

    Μπράβο ρε Ισι-δώρα,
    που καβαλάς την Θεό-δώρα ,
    και εισπράττεις χρυσά δώρα,
    από όλη την Ελλάδα τώρα !!!.

    Κούβελα από τότε που έμπλεξες με τους Ολυμπιακούς ,τους Μεσογειακούς και τους Μητσοτακικους τα προσωπικά σου οικονομικά εισοδήματα αυξάνουν παράξενα με ρυθμούς και απλησίαστα παγκόσμια ρεκόρ….

    Tωρα που αυξάνουν οι φόρα-δες πάρε και νταλίκες να κουβαλάς
    τα εισπραττόμενα….πριν σε κουβαλήσουνε οι νταλικιέρηδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή