Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"...

"ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ"...

Ο "Ρομά" της πολιτικης, που τον μεταφέρουν με... "φορτωτική" από πολυκατοικία σε πολυκατοικία και κανένας δεν τον θέλει ούτε γιά θυρωρό, Γ.Καρατζαφέρης, θέλοντας να φανεί αμερόληπτος και ότι συντάσεται και με την Ν.Δ., έκανε δήλωση, ότι καλεί τον Σαμαρά να υπογράψουν..."τώρα" την πρόταση πού έκανε ο Αρχηγός της Ν.Δ. γιά "εξεταστικη προκειμένου να διερευνηθούν οι χειρισμοί της Κυβέρνησης που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο"
Ο Σαμαράς απάντησε:
"Εγώ κάνω προτάσεις οι οποίες είναι σοβαρές και ρεαλιστικές.
Όταν θα έχουμε την πλειοψηφία στη Βουλή θα κάνουμε αυτό το οποίο έχουμε υποσχεθεί"
Είπε δηλ στον κλόουν της πολιτικής, ότι δεν είναι σοβαρός και ότι η πρόταση αν κατατεθεί τώρα, δεν θα τελεσφορήσει από την στιγμή που δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία...
Έτσι όμως που του απαντάει ο Αντώνης, θα τον στείλει μιά ώρα νωρίτερα στο...Δαφνί.!

2 σχόλια:

  1. Παιδιά, ο Καρατζαφέρης δεν είναι Προδότης, γιατί για να είσαι προδότης της Ελλάδος πρέπει πρώτα να είσαι Έλληνας!!!Ειδικότερα, ο Καρατζαφέρης προέρχεται από οικογένεια Τουρκαλβανών και ούτε καν είναι Αρβανίτης.

    Στην Αρκαδία η οικογένεια του Καρατζαφέρη ήταν και είναι γνωστή ως αλλαξοπιστήσαντες Τουρκαλβανοί Γκέγκηδες.
    Καρατζαφέρης :Μετάφραση:
    Καρά+Τζαφέρι


    Καρά σημαίνει στα τουρκικά Σκληρός-Αδίστακτος στη Νότια Ελλάδα και Μαύρος στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μικρά Ασία.
    Άρα, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ για την Πελοπόννησο.

    Τώρα ως προς το Τζαφέρι:
    Γνωστή Αλβανική οικογένεια που ακόμη και τώρα είναι γνωστή στην Αλβανία και παντοδύναμη στην Αλβανική Μαφία-Σκέλος της μετανάστευσε επί Τουρκοκρατίας ως Μισθοφόροι του Οθωμανού Σουλτάνου στην Πελοπόννησο για να σκοτώσουν τον πατέρα του Κολοκοτρώνη.

    Ο γραμματικός του Κολοκοτρώνη αναφέρει στα απομνημονεύματα του γέρου του Μωριά ότι ανάμεσα στους Τουρκαλβανούς που έκαψαν το κάστρο του πατέρα του στην Πελοπόννησο ήταν και ένας Τουρκαλβανός ονόματι Καρατζαφέρης, που μετά την επιτυχή αποστολή του έλαβε ως ανταμοιβή γη μαντέψτε που!!...στην Αρκαδία.

    Καρατζαφέρης = Αλλαξοπιστήσας Τουρκαλβανός Γκέγκης πρώην Μουσουλμάνος Μισθοφόρος του Σουλτάνου- Άποικος της Πελοποννήσου με εγκατάσταση μετά τα μέσα του 17 αιώνα-Από την Αλβανική φατρία Τζαφέρι από την οποία ο συγκεκριμένος ξεχώρισε και πήρε το α' συνθετικό καρά- λόγω του αδίστακτου χαρακτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα που θα καναμε και στο σκυβαλο και αναλυση του ονοματος του,αφου ειναι γνωστο οτι σημαινει μονο ντενεκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή