Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΓΙΑ...ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ με ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ και ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ...!!!

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ και ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ» ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και ΝΑ…ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…!!!

Κλειστή σύσκεψη έγινε υπο τον Πρωθυπουργό προκειμένου να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις της κοινής γνώμης από την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησης και την σκληρη κριτική που δέχεται, από Αντιπολίτευση,αλλά και από δικούς της Βουλευτές.
Ιδιαίτερα τώρα το Πάσχα, τρέμουν το γιαούρτωμα οι Βουλευτές της Κυβέρνησης στις περιφέρειές τους, ενώ οι Υπουργοί, έχουν κόψει τα δημόσια δείπνα και γεύματα.

Οι μόνοι πού κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους είναι οι Σαμαράς, Τσίπρας και Παπαρήγα.

Στα πλαίσια αυτά και προκειμένου ο Πρωθυπουργός να μπορεί να κάνει και αυτός δημόσιες εμφανίσεις –χωρίς παρενέργειες αποδοκιμασίας—αποφάσισαν:
Τα νέα σκληρά μέτρα , με αποκρατικοποιήσεις ∆ΕΚΟ και ξεπούλημα της δηµόσιας περιουσίας,να το «βαφτίσουν»….Εθνικό σχέδιο για έξοδο από την κρίση.
Για να δώσουν μάλιστα και δημοκρατική νομιμοφάνεια και να βουλώσουν τα στόματα των Βουλευτών τους θα ζητήσουν και ψήφο εμπιστοσύνης…!!!


«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου